Arama sonuçları: *

• Users: Yusii
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Am4 toplama sistem tavsiye

Herkese iyi forumlar arkadaşlar kısıtlı bütçem var şuanlık ve yan sistem topluyorum aklımda am4 sistem toplamak var ilerde güncelleştirme açısından ve f/p açısından ana sistemim yeteri kadar güçlü Bu sistemi kardeşimle veya eve gelen arkadaşlarla oynamak için toplayacağım öneriniz şu şöyle olsa...
  2. Y

Öneri Msi mystic light için anakart değiştirmeye değer mi?

İyi forumlar yeni msi mag b650 tomahawk wifi anakart aldım ama Birazda işin argb tarafına önem veriyorum fakat msi mystic lightda ram ile anakartı eşleyince seçenek sadece 5 6 tane oluyor ve özelleştirme yapamıyorum Sadece anakartı seçsem yine ayarlar kısıtlı ve kötü asus aura sync kullandım...
  3. Y

Mavi Ekran Yeni sistem mavi ekran hatası

İyi forumlar herkese güzel yıllar Sorunum mavi ekran hatası bilgisayar mavi ekran veriyor tamam ama üstüne ekranın altı sanki kırılmış gibi pikselleşiyor Eski sistemim kingstone renegade m2 ssd 1tb samsung 970 evo 512gb m2 ssd Asus prime b660 anakart intel işlemci corsair ram ve rx 6700xt ekran...
  4. Y

Am5 soket parça toplama önerisi

İyi forumlar herkese eski anakartımı rami ve işlemcimi sattım şuan elimde 8200tl var bu bütçenin üstüne para koyup Am5 anakart işlemci ve ram alıcam tavsiyeye ihtiyacım var Bu arada eski parçalar asus anakart ve i5 12400f işlemciydi amd deneyim diyorum Aklımda şuan r5 7500f + Msi tomahawk...
  5. Y

Öneri Ultrawide Monitör önerisi

İyi forumlar yeni direksiyon seti aldım ve 27" ekran kesmiyor beni ets asetto gibi oyunları oynamak için yeni geniş kavisli monitör istiyorum ultrawide deniyor sanırım öneriniz varmı 2.el yada sıfır farketmez maks 12bintl bütçem var monitörü kavisli isteme sebebim düz ekrana alışamıyorum ve L...
  6. Y

Yardım Corsair vengeance rgb pro overclock

Arkadaşlar iyi günler elimde corsair vengeance rgb pro 3200 cl16 2x8gb DDR 4 ver5.32 var sanırım sk hynix çipli ben aynısından bi set daha alıp 4 lü yapıcam fakat aklıma bir şey takıldı oc ile 4000 mhz civarını görebilirmiyim yardım edebilecek varmı acaba 1725656846 veya rgb olması şartı ile...
  7. Y

Öneri hangi ssd tercih etmeliyim?

İyi forumlar anakart Asus prime b660 plus d4 gen4 slotunda Kingston renegade 1tb m2 takılı işletim sistemi kurmak ve bazı oyunları kullanmak içinde bir m2 arıyorum gen3 slotu boş sanırım anakartımda tek gen4 m2 slotu var bütçeme uygun iki model var şuan...
  8. Y

Çözüldü✓ RX 6700 XT sistem düşük fps sorunu

İyi forumlar i5 12400f sapphire nitro+rx 6700 xt asus prime b660plus d4 sisteme sahibim 750w psu 8x3 24gb 3200mhz ram gen4 m2ssd saniyede 7300mb okuma yazma hızı var ve 1080p 200 hz monitör var canımı sıkan şey sistem stabil değil ve fps değerleri yerlerde furmark testi yapıyorum 1080p 0x msaa...
  9. Y

Çözüldü✓ 10.000TL bütçeyle ekran kartı önerisi

Arkadaşlar iyi forumlar şuan 10bin tl bütçem var belki zorlarsam 11bintl çıkarabilirim 2.el ekran kartı önerebilir misiniz? veya satabilen varsa alabilirim şuan sahibinden de baktığımda rtx 3060 rtx 3070Tİ (8gb vram kafama takılıyor) rx6700xt rx6800 modeller var amd kart alsam oyunlarda fps drop...
  10. Y

Çözüldü✓ Akvaryum tip kasa doğru fan dizilimi ve hava akışı nasıl olmalı

Arkadaşlar kasamın 3x12cm altında 3x12cm yan tarafında ve üst tarafdada sıvı soğutmanın fanları var kasanın ikinci odasında 2x8cm biri dışarı biri içeri fan bağlı doğru fan dizilimi nasıl olmalı aldığımda bu şekilde geldi yan fanları içeri hava üflicek şekilde takıp sadece sıvı soğutma fanları...
  11. Y

İki monitörün birleşmeme sorunu

Arkadaşlar 27 inç kavisli ve 24 inç düz flat yan ekran olarak 2 monitörüm var monitörler sıfıra sıfır oturmuyor bir türlü ayarlayamadım (2.görselde mevcut) ikisininde düz olması lazımdır diye düşündüm düz ekran ile denedim (3.görsel) yine olmuyor yan ekranımı sola doğru eğerek denk...
  12. Y

Çözüldü✓ 3lü monitör için öneri

Arkadaşlar şuan excalibur 27'' 200hz kavisli monitör kullanıyorum 2. ve 3. ekran almayı düşünüyorum fakat bütçem gereği şuan 24inç ve 75 yada 100hz düz ekranlı (varsa kavisli) ve pivot destekli monitör arıyorum önerebilir misiniz? şimdi farklı marka ve model olucakları için uyumlu olurlar mı...
  13. Y

Çözüldü✓ Gamepower warcry kasa sıvı soğutma desteği

arkadaşlar iyi forumlar gamepower kasalı bir sistem topladım geçen hafta bugün deepcool ld360 model 360mm sıvı soğutma sipariş edicektim lakin radyatör uzunluğu 402mm olarak yazıyor sitesinde gamepower warcry kasa uzunluğu 400mm üst tarafa taktığımda sığmayacakmı lütfen bilgisi olan yardım etsin.
  14. Y

AMD görüntü tekrarı özelliği nasıl çalışıyor

İyi forumlar merak ettiğim bir soru var amd ekran kartı kullanıyorum ve valorant oynarken kayıt alıyorum fakat sürekli kayıt gereksiz yer kaplıyor ve önemli ve anlık gelişen olayları bela veya 1v3 clutch attığım(vb) anları kayıt alamıyorum kaçırıyorum. görüntü tekrarı ayarını buldum kurcalarken...
  15. Y

Yardım 1500.1 mono amfi belirli bir seviyeden sonra kesiyor

Arkadaşlar Öncelikle hayırlı bayramlar Konuyu inşallah doğru kategoride açmışımdır yanlışım varsa affedin Benim evimde 1500.1 (1ohm) JLD AUDİO mono d class amfi var Subwooferım 1000w peak 350rms sanırım rmsi tam bilmiyorum fazlada olabilir Sansui cs-5025p 25cm 10 inç çift bobin 4ohm + 4ohm...
  16. Y

sadece recovery mode giren xiaomi telefona rom atmak

arkadaşlar iyi forumlar bugün kardeşimin telefonu sürekli kendini yeniden başlatıyordu ve düzelmiyordu çözümü recovery mode içinden wipe all data ile sıfırlamakda düşündüm fakat onayladığımda %2 sayısına geldığınde başarılı oldu diyerek bitti telefonu yeniden başlattığımda komple gitti telefon...
  17. Y

Çözüldü✓ i5 12400f için 360mm sıvı soğutma tavsiyesi

İyi forumlar bayadır sıvı soğutma arıyorum ve karar veremiyorum özellikle görüntü için 360mm ve argb olması önemli benim için 360mm sıvı soğutma önerir misiniz? bütçem 4000tlye kadar çıkabilir.
  18. Y

Çözüldü✓ 1000tl altı beyaz mouse önerisi

İyi forumlar 1000tl bütçeyle beyaz mouse tavsiye edermisiniz. valorant ve csgo oynuyorum hızlı tepkilerime takılmadan kesilmeden yanıt verebilecek sensörü olursa güzel olur 1200 dpi oynuyorum genelde. Beyaz olmasının önemi setup komple beyaz o yüzden.
  19. Y

Çözüldü✓ Corsair ramleri 3 slot kullanma sorunu

herkese iyi forumlar sorunum şu elimde 1 adet corsair vengeance rgb pro 8gb 3200 mhz vardı arkadaşım kullanmadığı için bana kendi corsair vengeance rgb pro ramlerini 2x8 16gb 3200 mhz 1000tlye verdi bende kasamda güzel görünmesi açısından aldım 3 adet olucakdı sonuçda:D sorun şu 3 ramide...
  20. Y

Yardım F/P açısından gtx 1660s mi rx 590 mı rx580 mi?

Arkadaşlar soru başlıkda bütçem zor yetiyor şuan ki fiyatlara göre 2.elde gtx 1660super asus msi vb. olanları 4200tl-3800tl civarı rx 590 ise çok uygun geliyor bana Asus rog strix yada Sapphire 2800tl civarı 8gb vram avantajı rx590 için güzel geliyor fakat gtx 1660super fps anlamında 1200tl...
Geri