Arama sonuçları: *

• Users: SpacaceFox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Süper Lig için platform önerisi

Arkadaşlar merhabalar, bildiğiniz gibi farklı filmler farklı ligler için bile 20 tane platforma ayrı ayrı abone olur olduk. Süper lig maçlarını akıllı cihazımdan izleyebileceğim, adam akıllı hizmet veren aylık aboneliği cep yakmayacak bir platform ve o platforma ait paket öneriniz var mı ...
  2. S

20 Bin TL Kalemli Tablet Önerisi

Merhabalar, üniversiteye geçiş yapan bir kardeşim için tablet alacağız.:) Ekran kalitesi güzel olan, uygulamalarda kasma, donma vb. yapmayacak kalemli, kaliteli bir cihaz arıyoruz. Eğer bildiğiniz ve kullandığınız cihazlar varsa almamız için gerekli olan sebeplerle birlikte link bırakırsanız çok...
  3. S

ARC A750 Alınır mı ?

Arkadaşlar merhabalar sistem alacağım, bütçem çok az, alacağım sitemlerde genelde arc a750 ekran kartı var. Ben bu ekran kartını alsam yarı yolda kalır mıyım , beni üzer mi? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. RTX 3050 den filan daha iyi bir kart olduğunu düşünüyorum.
  4. S

C# Access veri tabanı bağlantı problemi

Arkadaşlar Merhabalar. Bilgisayarımın işletim sistemi Windows 11 Pro, Office sürümüm ise Office Professional Plus 2019 , C# programlama dilinde veri tabanı bağlantı adresi almak için gerekli adımları yapıyorum. Sonrasında bu tür bir sıkıntı ile karşılaşıyorum gelişmiş ayarlardan 12.0 yerine...
  5. S

i5 8400 vs i3 13100f

Arkadaşlar herkese merhabalar, Elimde i5-8400 işlemci bulunmakta. Yedek sistemimde halihazırda kullanıyorum. Anakart modelim asus 310 m-k windows 11 işletim sistemini kullanmam için gerekli olan desteği sağlıyor. Bu sistemi satarsam kafa kafaya i3 13100f işlemcisine sahip bir kasayı...
  6. S

Ekran kartımda kısa devre sorunu

Arkadaşlar merhabalar. Bir sistem almıştım sıkıntısız şekilde çalışıyordu. Ekran kartı xfx markasının rx 480 8gb lık ekran kartı. kart tertemizdi, güvenlik vidası bile üstündeydi. Macunlarını değiştirmek için açtım ve temizledim. Tekrar kullanmaya başladığımda yarım saat bir saat içerisinde...
  7. S

Bilgisayarıma hemen güç gelip gidiyor...

Arkadaşlar merhabalar, bilgisayarımı sıkıntısız bir şekilde kullanırken birden kapandı. Windows kurulumu gerçekleştiriyordum bununla alakası var mı bilmiyorum. Statik vb. sıkıntılar olduğunu düşünmüyorum. Zaten statik olsa hiç çalışmazdı. Kabloları felan çıkartıp tekrar taktım. BİOS pilini de...
  8. S

C#, Veri Tabanı bağlantı adresi alamama sıkıntsı...

Arkadaşlar merhabalar, SQL ve Visual Studio üzerinde herhangi bir sıkıntı yok ve güncellemeleri tam. Daha önceden veri tabanı adresi alırken sıkıntı çekmiyordum. Şimdi şöyle bir hata alıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  9. S

MS SQL Kurulumunda sıkıntı yaşıyorum.

Arkadaşlar herkese merhabalar SQL server kurulumumu temiz sıkıntısız bir şekilde: linkinde yer alan videodan kurdum. çoğu arkadaş sıkıntısız şekilde kurulumu tamamlamış. Ama maalesef benim kurulumdan sonra yaşadığım bazı sıkıntılar var. Bunlardan ilki "SQL Server Configuration Manager"...
  10. S

EA Hesabım Çalındı...

Merhaba, ea hesabımın e-posta adresi benim iznim olmadan değiştirilmiş. Bu nasıl oluyor anlamıyorum. ea hesabıma giriş yaparken google hesabımı seçerek giriş yapıyordum. Bir süre önce google seçeneğini işaretleyerek ea hesabıma giriş yaptığımda e-posta adresime doğrulama kodu gönderiyor fakat bu...
Geri