Arama sonuçları: *

1. E

Rampage Eira Klavye Alınır mı?

Rampage normalde sevmediğim marka ama Zenith Pro klavye ve Eira gözüme çok hoş geliyor Türkçe olması benim için büyük bir artı Eiranın incelemesini bulamadım fikirlerinizi merak ettim.
  2. E

Anormal olaylar Help

Geçen hafta klavyem kendi kendine basıyordu ve performans sorunları veriyordu son Windows güncellemesi hatalı diyorlardı redditte bende format attım düzeldi. Bugün 1 2 el oyun oynayım dedim klavye yine kendine kendin basmaya başladı klavyeyi değiştirdim ve sonuç aynı Windows defender tarama...
  3. E

Bios dosyasını görmüyor.

Anakaratin bios flash bölümüne USB yi taktım M flasha giriyorum usbyi görüyor dosyaları görmüyor sorun ne olabilir. Dosyanın birinin adını MSI.ROM yaparakta denedim
  4. E

Acil Destek Ramleri söküp taktım görüntü gelmiyor

Arkadaşlar ramler 6000 MHZ olmuyordu söküp taktım şimdide ekran gelmiyor bios pili çıkarıp taktım yine ekran gelmedi bu sorunu nasıl çözerim.
  5. E

Klavye çift basma ve donma sorunu 2 kalvye denendi.

Klavye çift basıyor ve donuyor neden oldugunu anlamadım 2 farklı klavye denedim 2 klavyede aynı şekilde sorunlar mevcut neden yapıyor olabilir ki
  6. E

DynaTab 75X Sorunları ve Modlanabilirmi

DynaTab 75X Malum klavyeyi bende satın aldım. Bugün şu sorunlarla karşılaştım Çift basma Basmama Takılma Donma Şimdi sorum şu klavyeyi anakartına kadar mdolaya bilirmiyim çünkü kasasını çok seviyorum ekranı filan çok hoşuma gidiyor böyle bir klavyeyi satın almak 4.500 5.000 den fazla...
  7. E

Setup paylaşma postu

Uzun süredir bitirmeye uğraştığım bilgisayar masamı paylaşıyorum arkadaşlar. Sizlerde paylaşirsaniz sevinirim. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
  8. E

G25F2 Düşük parlaklık soluk renk.

Monitör garantiden geldi ve rengi ve parlaklıkğı soluk nasıl ayar yapmam lazım.
  9. E

Masa ve Koltuk öneri.

Koltuk Xprime Neon. https://xprime.com.tr/xprime-neo-kumas-oyuncu-koltugu?Renk-Se%C3%A7imi=Siyah Xprime King...
  10. E

Asus Rog XG27ACS Işık Sızması

2 Temmuz tarihinde Asus Rog XG27ACS monitörünü aldım ışık sızması ilk başta normal gibi geldi ama The Las Of Us oynarken fark ettim ki ışık sızması acayip fazla sizce ne yapmam lazım :/ Garantiye göndersem size değişim yaparlarmı ?
  11. E

Gigabyte anakart bios ayarları doğrumu

Arkadaşlar bios ayarlarim dogrumu 1712331876 Sapphire RX6700XT 12GB-Ryzen 5 5600-Gigabyte A520MKV2-DeepCool CK560WH-FSP HYPER80+PRO650W-Monitör Gigabyte G24F-2
  12. E

Öneri Asus Tuf Gaming VG279Q3A Alınır mı

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg279q3a-27-1-ms-full-hd-g-sync-freesync-oyuncu-u-fiyati,273769768.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAopuvBhBCEiwAm8jaMYIyo__CXS6giqEuzpEMNmLrZOD3QZ2ovJhWNLgTFks5dMVVQwheLBoCNDUQAvD_BwE 3050 ti laptopa bağlayacak arkadaş başka öneriniz varmı
  13. E

Hayat,iş,psikoloji DEHB

Beyler 27 yaşındayım 2 yıldır psikolojim yüzünden çalışamıyorum. Çalışmam para kazanmam lazım ama insanlarla anlaşmakta uzun süredir problem yaşıyorum tahammül edemiyorum insanlara bu yüzden proglama dili yazılımcı 3d tasarim gibi vb. Meslek grublari önerecek varmı 3d karakter tasarımı ogrensem...
  14. E

Google drive 8 TB dosya indirme ve yükleme

Google drivedan 8 TB dosya indirmem gerekiyor sonra kendi hesabıma yüklemem lazım bunu nasıl yapabilirim bunun için Hard disk alsam olurmu işimi görür mü
  15. E

Gigabyte anakart ayarları

Merhaba anakartim gigabyte 520 mk V2 ramlerin hızı 2600 gösteriyor ve ayarları nasıl olmalı daha önce YouTube da video izleyerek yapmıştım ama o videoyu bulamadım bana bu konuda yardımcı olabilecek varmı ?
  16. E

Windows düzgün başlatılamadı otomatik onarim hatası

Merhaba Formattan sonra bu hatayı aldı ne yapmam lazım
  17. E

Gece canım sıkıldı arabayı kaçırdım

Beyler arabayı çaldım can sıkıntısından el freni çekik 3 4 km yol yaptım. Vites 1 de sanki vites 3 gibi davranıyordunaraba motor sesi tuhaflaştı 4 5 kre stop etti sizce ne olmuş olabilir.
  18. E

Yardım Shopify Paket Seçimi konusunda yardım

https://www.shopify.com/pricing 3 paket var ancak altta 5 dolarlık bir teklif var 5 dolar ve 30 dolarlık teklif arasında bir fark varmı ?
  19. E

Adobe uygulamaları nasil ucuza alınır

Adobe illüstratör ucuza almanın yolu varmı
  20. E

5.500 TL realme c53 alınır mı

Arkadaşlar telefona çok fazla para vermek istemiyorum Max 7.500 vermek istiyorum bu fiyat aralığında en iyisi bu gibi geldi bana kullanan varmı merak ettim 1704916188...
Geri