Arama sonuçları: *

• Users: Vqlxcv1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Konsol kullanırken bilgisayar gereksinimleri önemli mi?

Arkadaşlar kısa ve öz bir soru soracağım, ya bir ay sonra xbox x alacağım yada bekleyip ps5 pro almayı planlıyorum. Bilgisayarım gerçekten kötü bir bilgisayar yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum. Konsolda oyun oynarken bilgisayar parçaları önemli mi, oyunun kalitesini etkiler mi? Monitörden yana...
  2. V

LGS Sonucum Kaç Puan Gelir?

Türkçe 17/3 İnkılap T. 10/10 Din K. 9/1 İngilizce 10/10 Matematik 16/4 Fen Bilimleri 17/3 Bu netler kaç puan getirir, standart sapma ne kadar etkiler, en fazla kaç puan ekler?
  3. V

Denemelerde 420 civarı alan LGS'de kaç alır?

Denemelerde ilk başta 370lerde başlamıştım. Son 3 ayda 400 üstüne 1,5 aydan beridirde 420 civarlarında alıyorum. Son 3 denememde 422, 432 ve 462 (en yüksek denemem oldu) aldım. LGS'de ortalama kaç puan gelir?
  4. V

Kötü bilgisayarda iyi monitör çözünürlük sorunu

Merhabalar, bilgisayarımda HD7510 var, 3-4 ay sonra yeni bir bilgisayar alacağım ( 4060-4070). Şuan yeni aldığım monitörü çalıştırdığımda özellikleri 2K 165 Hz olmasına rağmen şuan 60 Hz Full HD gösteriyor ve küçük küçük bulanıklıklar var. Yeni bilgisayarı alınca tekrardan 2K 165 olur mu ve bu...
  5. V

Displayport to HDMI No Signal hatası

Merhaba yeni bir monitör aldım ve içinden displayport kablosu çıktı. Benim ekran kartımda Dp girişi olmadığı için bir ucunda dp diğer ucunda hdmi olan bir kablo aldım fakat şuan taktığımda monitörde no signal yazıyor. Dp yi algılıyor bilgisayarda çalışıyor ama görüntü yok. Ne yapmalıyım? (Yeni...
  6. V

ASUS TUF VG27WQ1B Monitör Full HD Ultra Wide nedir?

Merhabalar, aşağıdaki linkteki monitörü almayı planlıyorum fakat aklıma bir şey takıldı. Trendyol ürün detayları kısmında "Çözünürlük Standartı" bölümünde "Full HD Ultra Wide" yazıyor. Ben monitörü 2K olarak biliyorum fakat burda Full HD yazıyor, burda yazan şey ne anlama geliyor ve "Çözünürlük"...
  7. V

HD7510 ekran kartı ile 2K 165Hz Monitör zarar görür mü?

Merhabalar, şuanda 8-9 bin TL'lik bir bütçem var ve Temmuz ayında bir bilgisayar almak istiyorum. Şuan ki bilgisayarım yaklaşık 7-8 yıllık kötü bir bilgisayar ve herşeyi yeniden dizmeye başlamak istiyorum. Monitör fiyatları gittikçe arttığı için şuanda bilgisayardan önce monitörü almayı...
  8. V

ASUS TUF VG27WQ1B Monitör Full HD Ultra Wide nedir?

Merhabalar, aşağıdaki linkteki monitörü almayı planlıyorum fakat aklıma bir şey takıldı. Trendyol ürün detayları kısmında "Çözünürlük Standartı" bölümünde "Full HD Ultra Wide" yazıyor. Ben monitörü 2K olarak biliyorum fakat burda Full HD yazıyor, burda yazan şey ne anlama geliyor ve "Çözünürlük"...
  9. V

Bilgisayar olmadan monitör alınır mı?

Merhabalar, şuanda 8-9 bin TL'lik bir bütçem var ve Temmuz ayında bir bilgisayar almak istiyorum. Şuan ki bilgisayarım yaklaşık 7-8 yıllık kötü bir bilgisayar ve herşeyi yeniden dizmeye başlamak istiyorum. Monitör fiyatları gittikçe arttığı için şuanda bilgisayardan önce monitörü almayı...
  10. V

Bu sistemi alacağım herhangi bir değişiklik lazım mı?

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/R9MNGDRA ----------------------------------- Sistem budur değişmesi gereken bir şey var mıdır, yakın zamanda alacağım.
Geri