Arama sonuçları: *

• Users: envoye
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Fifa 21 origin hatası

merhaba oyunu yükledim steamdan ama giremiyorum origin açıldığında Online login is currently unavailable. hatası veriyo ilk defa gireceğim içinde girmiyor bilen var mı çözümü
  2. E

Forza Horizon 4 Klavye Gecikmesi

Merhaba ben geçen ay xbox game pass aldım microsoft storeden ve forza horizon 4 ü yükledim ama oyuna girdiğimde klavyede gecikmeler oluyordu araştırdım ve genelde ram yeterli olmuyormuş . 8gb genelde yeterli oluyormuş ama benimde 8gb ramim var. İşin İlginç tarafı benim yaklaşık 4 ay öncede forza...
  3. E

harddisk çalışmıyor

harici harddiski bilgisayarıma takıyorum harddiskin ışığı yanıyor windows aygıt ve yazıcılarda da gözüküyor ama bu bilgisayara girdiğimde gözükmüyor
  4. E

Öneri Windows özellikleri çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba bu sorun laptobumda bayadır var önce game bar çalışmadı sonra bu Windows 10 un kendine has özellikleri . Mesela oyuna girince sağ tarafta win+g yap g bar sç diyodu o yok sonra başlat menüsünde haberleri göstermiyor. Game barı ayarlardan açıyorum kapattığım gibi o sekmeyi...
  5. E

Lol'de 004 Hatası

merhaba bugün lole gireyim dedim ve giridm client açıldığında ise karşıma yama ile ilgili bir sorun geldi ok a bastım sonra hata kou 004 olan bir uyarı yani sorun geldi bende ayarlardan tam onarım a bastım ama gene düzelmedi enden olduğunu bir türlü anlamadım usb ile bağlı olan diskte bir sorunm...
  6. E

Social Club Hesabım Çalındı Yardım!

Merhaba benim social club hesabım çalındı nasıl alırım bana yardım edermisiniz nolur e-posta ve şifre değişmiş bilen biri varsa nolur yardım etsin
  7. E

gta 5 kaldırırmı kaldırırsa hangi ayarlarda kaldırır

Abi benim bir laptopum var i5 8 . nesil 8gb ram ddr4 ve mx130 4gb ekran kartı var bu bilgisayar gta 5 kaldırırmı kaldırırsa hangi ayarlarda kaldırır
Geri