Arama sonuçları: *

• Users: extemy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Steamdeki save dosyasını epic gamese aktarma

Steam üzerinden last of us ı bir süre oynadım.Sonra epic gamesten last of usı aldım epic gamesten oynamam gerek ancak savei görmüyor sadece yeni oyun başlat seçeneği var.Steamdeki save dosyasını nasıl aktarabilirim epic gamesten oynayabilmek için.
  2. E

Oyun dosyaları kopyalanirsa başka PC'den oynanılır mi?

Merhaba yurt arkadaşım kendi Steam hesabından Bannerlord oynuyor. Yurtta olduğumdan internet sorunum var onun PC'den dosyaları kendi PC'me aktarıp sonra kütüphanesinde Bannerlord olan Steam hesabımı açıp oyunu oynayabilir miyim?
  3. E

Last of Us Açılma ve Performans Sorunu

Bu hatayı last of us a girerken alıyorum internette çok araştırdım fakat bir türlü düzelmiyor tamam a basıyorum oyun açılıyor ve inanılmaz kasıyor 1 fps oluyor renkler kırmızı oluyor oynanmıyor ekran kartım 1650 işlemci i5 11400h
  4. E

Format atarken "install driver to hardware" ekranında hata alıyorum

Format atarken "install driver to hardware" ekranında hata alıyorum ne yapmam gerek
  5. E

Windows Defenderda Virüs ve tehdit kısmı açılmıyor

windows defendera giriyorum virüs ve tehdit koruması açılmıyor yardımcı olur musunuz
  6. E

0xc0000022 hatası alıyorum yardımcı olur musunuz

0xc0000022 hatası alıyorum process monitorden baktım 1 dll dosyasında hata var izinleri veriyorum ama açılmıyor antivirüsler kapalı her şeyi denedim olmuyor lütfen yardımcı olur musunuz
  7. E

Flash bellek önerisi

512GB-1TB güzel fiyat performans kaliteli hızı yüksek flash bellek arıyorum yardım edebilir misiniz
  8. E

active directory de organizational unit açamıyorum

active directory users and computers ta users a sağ tık attığımda organizational unit seçeneği çıkmıyor ne yapmam gerek
  9. E

LAPTOP EKRAN KARTINI NASIL ANLARIM

laptopumda ekran kartı yok. Ekran kartı olarak 1050 almayı düşünüyorum ama laptop için mi olduğunu anlayamıyorum. Bunu neye bakarak anlarım.
  10. E

ssdim çalınmış olabilir mi

laptopumun modeli acer nitro 5 an515-46 bir laptopcuya verdim kurması için geri aldım tam kurmamıştı sürümleri ekran kartını falan göremiyordum sonradan az buçuk hallettim yerel disk C de 48 gb gözüküyor aygıt yöneticisinde disk olarak HFS512GEJ9X125N yazıyor ssdim çalınmış mı sizce yoksa sddim...
  11. E

üniversitedeki staj sistemi

üniversitedeki staj notu 100 üzerinden notla mı oluyor yoksa yaptı veya yapmadı olarak mı giriliyor sisteme bilen var mı ve staj yaptığım sorumlu beni değerlendirme kısmında bazı yerlere çok iyi bazı yerlere iyi orta yaptı bana eğer notundan memnun değilsen getir çok iyi vereyim dedi hocalar...
Geri