Arama sonuçları: *

• Users: Zodiac0I
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Yardım Aoc 24G2SPU Monitörüm kaç hz

itopyadan aldığım aoc 24g2spu 165 hz özellikli monitörüm monitör menüsünde 183hz gözüküyor display port bağlantısı ile 165hz alıyorum. Nvidia çözünürlük ayarlarında yine max 165 hz görüntülüyorum ama özel çözünürlük oluşturmayı denediğimde orada da 183hz yazısı çıkıyor çok anlamıyorum.ürünü...
  2. Z

Yardım AOC 24G2SPU 1MS MPRT NASIL AKTİF EDİLİR

Arkadaşlar monitörümü itopyadan aldım fakat 1ms mprt özelliğini tam nasıl aktif ederim yardımcı olur muusunuz onedriveı gülü moda aldım ve g synceı aktif ettim max 5.6ms ye düşürebildim yardımcı olur msunuz hangi ayarları yapmak lazım? Dp ile bağlanıyorum.
  3. Z

Yardım Anakartımda m2 ssd ile kaç okuma hızı değeri alırım

https://www.gigabyte.com/Motherboard/H410M-H-rev-1x#kf Anakartım bu bu anakartta Kingston NV2 NVMe PCIe 4.0 SSD... https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBWJH1P8?ref=ppx_pop_mob_ap_share Bu ssd ile hangi değerleri alırım. Dün bu m2 ssdyi aldım ve testlerde 1600 okuma 1500 yazma değeri aldım, iade...
  4. Z

Yardım Kingston m2 ssd hız sorunu

Arkadaşlar merhaba kingston NV2 SNV2S/500G 500 GB 3500/2100 MB/S PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD aldım fakat hız testinde 1600 okuma ve 1500 yazma değeri aldım sorun nedir acil yardım eder misiniz yoksa iade vereceğim? (Windows 240gb ssd de kurulu o yüzden mi m2 ssd den tam performans alamıyorum...
  5. Z

Yardım Oyunlarda CPU kullanımı kaç olmalı

Merhaba i3 10100f işlemci ve zotac gtx 1650 4gb ekran kartlı sistemde pubg oynadığımda cpu kullanımı %80 90 95 oluyor ekran kartı gpu kullanımı bazen %1 bazen %30 gösteriyor bu normal mi ekran kartının yüksek işlemcinin ise daha düşük kullanılması gerekmez mi. Benim aldığım değerler normal mi...
  6. Z

Öneri 500gb M.2 ssd önerisi

Arkadaşlar Normal 240gb ssd kullanıyorum 500gb m.2 ssd arıyorum . Yeni monitör aldım o yüzden bütçem kısıtlı alınabilecek en f/p ürünü arıyorum. Fiyat ne kadar uygun olursa benim için o kadar iyi olur, tabi dandik bir şey de olsun istemem. Öneriniz var mı?
  7. Z

Çözüldü✓ İtopya Aoc 24G2SPU 3 adet Ölü piksel

Geçen haftasonu itopyada AOC 24G2SPU monitör satın aldım. 2 gün sonra elime ulaştı ama test ettiğimde 3 adet ölü piksele rastladım ve değişim talep ettim. Kutunun içinden ne garanti belgesi ne de fatura çıktı. Faturayı bugün mail yoluyla bana gönderdiler. Aklıma bu ürünün outlet olup olmadığı...
  8. Z

İntelin servis sorunu

18 gün önce 1.5 yıllık intel i3 10100 f işlemcimi vatan bilgisayardan servise yolladım 18 gün boyunca sorgulama ekranında "merkez şube için yolda" yazıyordu dün " merkez şubeye ulaştı ", bugün ise "servise gitmeli" yazıyor. Vatan bilgisayarı aradığımda ürünün İstanbul vatan bilgisayar merkez...
  9. Z

Çözüldü✓ Monster Aryond a24 V1.1 144hz

Abdullah haftaya f/p monitör paylaşacağım dedin 5k bütçe ayırdım bekliyordum bu gece gerçekten iyi bir fiyata aryond a24 paylaştınok kararsız kaldım bir yanım Abdullah 165hz yine 4.5k fiyatta bir monitör paylaşır bekle diyor bir yanım bu fiyat şuan paylaştığını al diyor niye böyle bir şey yaptın 🤣
Geri