Arama sonuçları: *

• Users: itzzereh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Hazır sistem nasıl sizce?

https://www.gencergaming.com/da-c5 Psu 350 tl farkla deepcool pf550 yapılıp alınabilir bence, sizce?
  2. I

Bu yılın Gotysi belli oldu bence

Üstten bakışlı bgy3 e goty vermeyeceklerini düşünüyorum, zelda da alamaz gibi herkes erisemiyor o oyuna, spiderman zaten alamaz gotynin sahibi Starfielddir hayırlı olsun.
  3. I

0dan üniversite kazanmak(oyun oynayarak)

Bu sene 12. sinifa gectik nerdeyse konu olarak 0ım 11de sayisaldaydim bu sene eşit ağırlığa geçtim. Sıfırdan kazanabilir miyim sınavı 9-10 bile yok yazın da boş boş durdum+ çalışırken oyun da oynamak istiyorum fikirleriniz nedir
  4. I

Starfield Türkçe dil desteği kampanyası

Araplar ve koreler kampanya başlatıp başarılı oldu şimdi tuna abi de kampanya başlatmış Türkçe dil desteği için umarım herkes destek olur da gelir şu dil yoksa yama için uzun süre bekleriz ve yama ne kadar kaliteli olur bilmiyorum. https://x.com/pintipanda/status/1693596813410898178?s=46
  5. I

Abdullah abi f/p monitör

Günü ne zamandı bilen var mı yeni monitör alacağım pişman olurum diye alamıyorum
  6. I

Çözüldü✓ Sapphire 6650xt vga çıkışı var mıdır

Arkadaşa sistem topladık amdnin kartlarıyla ilgili bilgim yok vga çıkışı var mı bu kartta monitörü eski vga çıkışlı
  7. I

Bu yıl BG3 mü goty alır Starfield mı?

Starfield anlatılanın %60ını verse goty alır diye düşünüyorum ama bg3 nerdeyse bir başyapıt sizce hangi oyun alacak
  8. I

Bu psu hakkında nerdeyse hiçbir bilgi yok

Xpg probe 650w 80+ Bronz nasıldır konu hakkında bilgisi olan var mı?
  9. I

25 tl ver 3 oyun al kampanyalı siteler.

Sizce güvenilir mi daha önce alan var mı, 40-50 saat oynanılacak oyuna 700-800 tl vermek artık mantıksız geliyor bana fiyatlar malum. Gamesatış gibi siteler bu devirde tr oyuncuları için kurtarıcı mıdır?
  10. I

Rx 6650xt - Ryzen 5 5500 ikilisi kaç watt psu ister

Fsp hyper-pro h3-550 550W 80+ bronze yeterli mi bu sisteme 550w yetmez diye korkuyorum yük altında sıkıntı yaşar mıyım?
Geri