Arama sonuçları: *

• Users: iHusoo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. iHusoo

Yardım Web sitesini turhostta nasıl çalıştırırım.

Turhost dan domain ve hosting paketi aldım. Siteyi tasarladım yayınlayacağım fakat kodlarda python var onu nasıl çalıştıracağım django ile yazdım. Nasıl yapabilirim gerçekten yardım gerekiyor.
  2. iHusoo

Yardım ASUS B614pr laptop aldım işlemci ısınıyor

Laptop 2 gün önce geldi win11 pro kurdum işlemci boşta 75-80 yükte 85-90 derece görüyor, boşta ısınması normal mi yoksa iade mi etmeliyim veya bunun bir ayarı var mıdır?
  3. iHusoo

Yardım Yeni Laptop Aldım Bios Ekranında CPU 86 Dereceye Çıkıyor

Laptobu daha yeni açtım Freedos bir cihaz bios ekranında boşta ısınıyor ne yapmalıyım
  4. iHusoo

Yardım Yeni bir RAM almak istiyorum, Ne almalıyım?

Anakartım PRO-B650-P-WIFI İşlemci R7 7700x Ekran Kartı RTX4070ti Eski ramlerim sürekli mavi ekran veriyor veya oyunlardan direkt atıyor. eskisi Corshair 32gb 6000mhz Yeni bir ram mi almalıyım veya sorun başka bir yerde olabilir mi? Bazen ekran kartı sürücüsü çöktü hatası da alıyorum sürücüler...
  5. iHusoo

Yardım Gamepad iki karakteri de aynı anda oynuyor

Steam den kardeşim ile oynamak için oyun aldım "biped". Kendi kontrolcüm hem benimkini hemde kardeşimin karakterini oynatıyor. Kardeşimin kontrolcüsü de aynı şeyi yapıyor. Lütfen çözümünü bilen yardımcı olsun. Şimdiden teşekkürler.
  6. iHusoo

Çözüldü✓ Gamepad analog tuşum bozuldu

anlayan bir arkadaş yardımcı olabilir mi. cihaz fantech eos pro videolarda görürsünüz circularity testi hatasız olur bende de ilk saatlerde öyleydi sonra akşama doğru kardeşime gösterirken bir kere daha yaptığımda sonuç buydu kablosuz bağlandığında gamepadin ismi bile değişmişti. eski haline...
  7. iHusoo

Yardım Gamepad Sorunu ve Düzeltme Yöntemleri

hocam bana bu gamepad dün ulaştı ilk sorunsuz çalışıyordu wireless ile bağlandığımda xbox controller olarak algılıyordu triggerlarda hall effect çalışıyordu şimdi ismi Gamepad (Vendor: 0079 Product: 181c) oldu ve oyunlarda kullanamıyorum düzgün çalışmıyor analog tuşlarının ekseni yuvarlaktı...
  8. iHusoo

Yardım A-xmp açtığımda mavi ekran yiyorum

a-xmp ayarı ile hem yeniden başlatmada sorun var hem meavi ekran yiyorum hemde oyunlardan atıyor 1730139574 .
  9. iHusoo

Yardım Bilgisayarım Güçlü ama Oyunlar Atıyor

bazen başkaa oyunlarda da yapıyor gta 5 de birden oyundan atıyor hata vermeden valoranttan atıyor ekran kartı sürücüsü vs öyle birşeyler diyor yani ben anlamadım ekran kartı sürücümü güncelledikten sonra da aynı şeyi yapıyor bazen bilgisayar yük altında olmasa bile ekran bir anda yeşil mavi...
  10. iHusoo

Bu Hata Sence Nedir?

11. iHusoo

Yardım Bilgisayarım güçlü ama oyunlar ya atıyor yada hata alıyorum

unreal process has crased UE4 sorunu alıyorum sürekli oyunlar atıyor bilgisayarım bence iyi sistemim rtx4070ti ryzen 7 7700x 32gb ram
  12. iHusoo

Yardım Bilgisayarım Açılmıyor Lütfen Yardım

Fanlar dönüyor anakartta kırmızı sarı ışık yanıyor ve bilgisayarım açılmıyor ne yapacağım şuan elim ayağım titriyor Sistemde 4070ti ryzen 7700x var Lütfen yardım öncesinde oyunlardan sürekli atıyordu ya aniden oyun kapanıyor yada donuyor yanıt vermiyordu bazen mavi ekran alıyordum şimdi ekran yok
  13. iHusoo

gta 5 anlık fps düşme sorunu

dün bilgisayarı sıfırladım sonra gta 5 satın aldım ve sürekli oyunda drop yiyordum daha yeni esc basar basmaz oyundan attı nasıl çözebilirim yani bilgisayarım kötü de değil 180 190 arası fps alıyorum işlemci ısınmıyor ben anlamadım sadece gta 5 de oldu
  14. iHusoo

Sıvı soğutmadan ses geliyor bilen birisi beni de bilgilendirse korkuyorum

İşlemcini üzerinde olan kısından tıkırt tıkırt ses geliyor ve durmuyor ışıklandırmasını çıkarttım sesin oradan geldiğini teyit etmek için emin oldum oradan geldiğine 1706098751 Yardımcı olun ne yapmalıyım
  15. iHusoo

Bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor

Bilgisayarımı yeniden başlattım fanlar rgb ler çalışıyor mouse ışığı yanmıyor ve ekran yok ne yapmalıyım
  16. iHusoo

Bilgisayar için tüm parçalar elimde nasıl montaj yapacağım

Şuan işlemci ram ve ssd yi taktım sıvı soğutma ve kablolama kaldı yardım edebilir misiniz
  17. iHusoo

Bilgisayarımdaki parçalar uyumlu mu çalışacak mı yardım edebilir misiniz?

Aldığım parçalar Anakart - MSI PRO B650-P WIFI İşlemci - AMD Ryzen 7 7700x Ram - Corsair Vengeance ddr5 16x2 6000MHz M.2 SSD - Samsung 970 EVO Plus 1TB Ekran Kartı - Gainward Phoenix 4070ti Sıvı Soğutma - Deepcool Infinity Series LT720 360mm liquid cpu cooler Güç kaynağı - Asus ROG-STRIX-850G...
  18. iHusoo

Çözüldü✓ Yardım edebilir misiniz. Sıvı soğutma önerisi.

Şuanda bilgisayar topluyorum ve sadece güçkaynağı ve soğutma kaldı. İşlemcim Rayzen 7 7700x ve işlemci ısınıyormuş bu işlemciyi soğutacak sıvı soğutma önerilerinizi bekliyorum. Kasam 360mm ye kadar.
  19. iHusoo

İntel amd uyumluluk aldığım ram intel çıktı

Ddr5 anakartım var amd uyumlu ama aldığım ram kutusunda intel xmp yazıyor takarsam çalışır mı
  20. iHusoo

bu sisteme kaç w psu lazım ve psu önerir misiniz

sistem AMD Rayzen 5 7600x MSI MPG B650 Gaming Plus WiFi 6000mhz CORSAIR 32GB (2X16GB) Vengeance RGB 6200MHz XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-1TB-CS 7400/5500MB M.2 SSD DeepCool LS720 SE RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu RTX 4070 ti
Geri