Arama sonuçları: *

• Users: DL Ezraell
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. DL Ezraell

Gamepad ile oynanabilecek Pc oyun önerisi?

Merhaba, bildiğiniz üzere yazın hava çok sıcak ve uzun saatler bilgisayar başında oturmak hem rahatsız hemde terletiyor cidden... Bu yüzden bilgisayarımı televizyona bağlayarak uzaktan gamepad ile oynanabilecek oyunlar arıyorum. Tür farketmez, sadece koltuğa uzanıp oynayabileceğim oyular...
  2. DL Ezraell

Steam'den ücretsiz oyun aldığını iddia eden program

Merhaba arkadaşlar az önce steam üzerinden bedava oyun eklediğini iddia eden ve bunu kendi yazdığı programla yapan birine youtube da denk geldim arkadaş Türk Video: video linki ben bunu kendinde olan oyunları otomatik açmasını sağlamak için yazdığını düşünüyorum hani şu win+R...
  3. DL Ezraell

PC oyunlarına arkadaş bulmak için discord sunucusu?

hemen hemen her türlü oyun arkadaşı bulmak için bi discord sunucusu var mı?
  4. DL Ezraell

Oyun arkadaşı nasıl bulurum?

Merhaba uzun bir süredir yanlızım ve oyun arkadaşı bulamıyorum pc de saatlerce boş boş takılıyorum :( rdr2 gtav minecraft valorant devour ets2 vb. birçok oyunu oynuyorum ve bu yüzden kolay ekip/arkadaş bulacağımı sandım, lakin bulamadım. yaşım 17 elektronik okuyorum bilgisayardan iyi anlarım...
  5. DL Ezraell

Yardım razer V3 Pro telefona bağlamak

Merhabalar bugün Razer Deatheader V3 pro aldım acaba dongle kablosu ile tefona kablosuz bağlanır mı? Yani çevirici ile dongle kablosuz telefona bağlanır mı?
  6. DL Ezraell

Öneri Rtx 4070 ti super monitör önerisi

SA arkadaşlar daha geçen hafta yeni pc aldım içerisinde; RTX 4070 Tİ SUPER R7 7800X3D MSI mag m360 apacer 2x16 32gb ddr5 MSI b650 gaming plus wifi 1tb kingston 7000/6000mb bitfenix 750w 80+ gold atx 3.0 Var... VALORANT, GTA5, RDR2, GOD OF WAR, DYİNG LİGHT2 gibi oyunlar oynuyorum her oyunda...
  7. DL Ezraell

80K BÜTÇE SİSTEM TOPLAMA

Merhaba 80k bütçe ile amd ddr5 işlemci Rtx 4070 ti / ti superli sistem alma planım var.. sadece kasa 80k ayırdım asus olursa güzel olur... bir türlü adam gibi karar veremedim. :( toplama veya hazır sistem olabilir. r7 7800x3d önceliğimde ama daha başka modellerde olabilir..
Geri