Arama sonuçları: *

1. EKMEKİSTAN

Yardım Amazon FırsatKurdu Satıcıs güvenilir mi??

G29 alacağım birkaç yere konu açtım farklı sitelerin linkerini attım ama bana hep amazon önerdiler. Amazonda da FırsatKurdu satıcısının güvenilir olup olmadığını sizlere sormak istiyorum (lütfen 2. El önermeyin,sadece soruma cevap istiyorum)...
  2. EKMEKİSTAN

Yardım Logitech G29 un kronik sorunları nelerdir?

G29 alacağım ve bu direksiyon ile alakalı ne var ne yok bilmek istiyorum, özellikle kronik sorunları, nelerle karşılaşabilirim, nasıl kullanmalı temizlemeliyim gibi. 2 3 sene önce Rampage'nin V902 direksiyon setini kullanıyordum ondan çok çektim, hiç memnun etmemişti beni, şu an V902'nin...
  3. EKMEKİSTAN

Instagram Instagram sürekli çöküp duruyor

Son 2 gündür instagram a giremez oldum,her girdiğimde durduruldu hatası alıp duruyordum. Bugün de ana menüdeysem uygulamadan atıyor,biri ile konuşursamda dm bölümüne atıyor sürekli bu durum feci canımı sıkıyor bunun çözümü nedir. Önbellek lerini defalarca temizledim telefonu da yeniden başlattım...
  4. EKMEKİSTAN

Pc den video izlerken vızz diye ses geliyor ardından sistem çöküyor sorun nedir?

Bilgisayarda video izlerken arada sırada sistem çöküyor galiba, vızzzzzz diye bir ses geliyor ve klavye kullanılmıyor keza PC donuyor ardından monitör gidiyor, bugünde öyle oldu yeniden açtım ve şöyle bir ekran çıktı bu ne anlama geliyor işlemciyi çıkarmadım yeni bir işlemcide almadım kasaya...
  5. EKMEKİSTAN

Ekran kartı fanları kaç derece sıcaklıkta çalışmaya başlamalı?

Intel Arc'a 750 fanlarını 47 derece sıcaklıkta çalıştırıyor fakat ekran kartı sıcaklığı 49'dan aşağı düşmüyor, acaba ben bu limiti 50 yapsam fanların ömrü açısından daha sağlıklı olur mu, akşama kadar dönmektense 2 3 dakikada olda durup dinlenirler siz ne diyorsunuz bu konuya? Kasa: Hiper lüx...
  6. EKMEKİSTAN

İNTEL ARC A750 için +80 derece sıcaklıklar normalmi?

Ya oyun oynarken falan özellikle GTA Online, birden internet kesiliyordu kasada sıcak üflüyor ekran kartı sıcaklığına baktım 85 89 arası geziniyor. Kulllanım derecesinde ve GTA Online de RTX dahil hemen hemen her şey full iken bu sıcaklık derecesi normal mi,normalde 75 dereceyi geçmez diyorlardı...
  7. EKMEKİSTAN

Yardım 1000-1100 TL Jilet'e yakın alan traş makinesi önerisi

Powertec TR'8900 modelini kullanıyordum elimden kaydı yere düştü helak oldu makine, sakallarda uzadı (16 yaşındayım) jilet vurmak istemiyorum,Karşıma Tiktokta Philips One Blade nin yeşil bi makinesinin reklamı çıktı 0 gibi alıyor duruyordu, bunu chat gpt ye yazdım bana 8900'ün 0.4-0.6,One...
  8. EKMEKİSTAN

Gta oynarken 15 20dk sonra internet gidiyor

GTA Online oynadıktan 20 25 dk sonra internet gidiyor duruyor kasada sıcak üflüyor ben sıcaktan olduğunu düşünüyorum vallahi sinirden arif abiye dönüşeceğim sorun nedir ethernet girişi falanmı tozlu sıcaktanmı kafam allak bullak
  9. EKMEKİSTAN

FSP güç kaynağı aldım ama kutusuz geldi?

N11 h*bbyt*rk*y (isim bilerek vermedim ) isimli satıcıdan FSP Hyper 80+ 650W güç kaynağı satın aldım. Bugün elime ulaştı ama sadece İtopya'nın kutusu ve MNG Kargo'nun ambalajı mevcuttu, patpat bile yoktu. Bu durum normal mi?
  10. EKMEKİSTAN

Yardım MNG Kargo, takip numarası giriyorum sonuç bulmuyor?

PSU sipariş ettim N11'den MNG Kargo için takip numarası gönderdiler, ürün 1 saat önce kargoya verilmiş, verilen kodu siteye yazıyorum ama sonuç bulmuyor, sebebi nedir?
  11. EKMEKİSTAN

Yardım 1700 TL 600-650W PSU önerir misiniz??

Ekran kartı değişince PSU'dan garip sesler gelmeye başladı başka kullanıcılar ile de biraz konuştum PSU değişmemi söylediler. PSU içinde 1700 ayırabilirim, onlar bir PSU attılar ama yine de başka iyi bir PSU varsa önerebilir misiniz? (Sertifika vs olsun) Attıkları PSU...
  12. EKMEKİSTAN

Ekran kartı değişince Psu dan ses gelmeye başladı

Ekran kartı değiştim daha üst modele geçtim yeni kart ile pc yi açınca psu dan atacağım videodaki gibi bir ses geliyor şuan çıkmıyor o muhtemeln arada bir çıkacak, o ses neden oluyor? (Sesi daha net olması için arttırdım)
  13. EKMEKİSTAN

Hiper 500W Psu Intel Arc A 750 uyumlu mu? ?

Hiper Lüx kasam var ve şu an kasamın yanında değilim Intel Arc A750 aldım ve PCIe pinlerinin uyumlu olup olmadığını size sormak istiyorum uyumlu değilse ne yapmalıyım (PSU değiştirmeden yapabileceğim bir şeyler?)
  14. EKMEKİSTAN

Yeni ekran kartını montajlamadan önce ve montajladıktan sonra ne yapılmalı?

Yeni bir ekran kartı aldım birkaç güne elime ulaşır, elime ulaşmadan'da ben birkaç hazırlık yapmak istiyorum, eski ekran kartının sürücülerini silmek dışında yapabileceğim ve montajdan sonra yapacağım işlemler neler? (RX 550'den Intel A750'ye geçiş yapıyorum)
  15. EKMEKİSTAN

Bu zamanlarda Intel Arc A750 alınır mı?

Yemedik içmedik biriktirdik malum bayram da geldi, neyse bu zamanlarda Arc A750 ekran kartı alınır mı? (Rx 550 den geçiş yapacağım ağırlıklı olarak gta online ets2 vs oynayacağım)
  16. EKMEKİSTAN

GTA 5 Enhanced "not eligible for migration" hatası ne zaman çözüm bulur?

Hatanın hile ile alakası olmadığını deneyimimden biliyorum, arkadaşım hile yapmıştı zamanında her türlü hile vardı, ölümsüzlük para vs bunu bir menüden yapıyordu kendisi hiç ban yemedi ve Enhanced sürümüne geçti. Bende hile hurda yok ama yeni sürüme bu hata yüzünden geçemiyorum, bu hata sizce ne...
  17. EKMEKİSTAN

Kızların davranışlarını simule eden bir oyun varmı dır?

Kız dili ve edebiyatını anlayabileceğim, yaptığım veya söylediğim sözlerle kızların nasıl tepki vereceğini, kızıp kızmadığını, nasıl konuşulması gerektiğini öğreten ya da onu simule eden ücretsiz bir oyun var mı?
  18. EKMEKİSTAN

Instagram ana sayfası 2 ya da 3 gün önceki gönderileri gösteriyor

Dünden beri Instagram'a her girdiğimde karşıma 2 ya da 3 gün önce paylaşılmış gönderiler çıkıyor. Normalde haber sayfalarının paylaşımları çıkıyordu hatta 10 15 dakika önce paylaşılmış gönderilerde çıkıyordu ana sayfamda. Bu neden oluyor, nasıl çözeceğim?
  19. EKMEKİSTAN

Telefonu buzluğa attım, 1'e düştü korkulacak bir durum varmı?

Telefonu buzluğa attım 15 20 dakika kadar buzlukta kaldı, daha sonra çıkardığımda ekranda kırmızı çizgiler çıktı ve telefon kendini kapattı 1 2 dakika sonra telefon kendini yeniden açtı, ekranda bir şey yok fakat şarj 18ken buzluğa attığımda ve yeniden açılınca şarjı 1'e düştü korkulacak bir...
  20. EKMEKİSTAN

GTA 4 en güncel Steam versiyonu için grafik modu varmı? (downgradesiz)

Biliyorum grafik modları var fakat ben herhamfibir sürüm düşürme gibi oyuna bir şeyler yapmak istemiyorum sadece grafik modunu kurup oynamak istiyorum. Oyunu downgrade etmeye gerek duymayan grafik modu var mı? (en güncel Steam compete Edition sürümü)
Geri