Arama sonuçları: *

1. UmutMelihAkyol

Kingston SUV400S SATA SSD 15 bozuk sektör var

Kingston SUV400S modelli eski bir SSD takılı sistemimde. Sorum ise bu SSD sistemime zarar verebilir mi? Zarardan kastım, yavaşlatması veya FPS düşürmesi gibi şeyler. Halihazırda FPS düşmesi sorunum var çünkü. Gerekirse diye S.M.A.R.T. Sekmesi: HD Tune programına ait görüntü: Bu sorun bir...
  2. UmutMelihAkyol

ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch vs XPG Summoner Cherry MX Red Switch

Arkadaşlar bu 2 klavye arasında kaldım. ASUS: https://www.gaming.gen.tr/urun/65603/asus-rog-strix-scope-rx-red-switch-ip57-su-gecirmez-ve-toza-dayanikli-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye/ XPG...
  3. UmutMelihAkyol

Bilgisayarda ki yaşadığım FPS drop sorunları

Son 1, 1.5 aydır çoğu oyunda hatta oynadığım bütün oyunlarda FPS dropları yaşamaya başladım. SİSTEMİM: ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı CORSAIR 16GB Vengeance RGB PRO SL Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek...
  4. UmutMelihAkyol

Öneri ASUS TUF GAMING RA05 K3 vs XPG Summoner Cherry MX Red

Başlıkta da yazan klavye markalarını keşfettim fakat hangisini alacağıma karar veremedim. XPG marka yazılım olarak çok sorunlu, şikayet olarak çok denk geldim. ASUS markası da yazılım, tasarımı vs. iyi. ASUS'un tek eksi yanı ses açma kapa tekerleğinin olmaması XPG'ye göre. Bir de ASUS'un Switch...
Geri