Arama sonuçları: *

• Users: ygitwx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ygitwx

Hangi Creatini almalıyım?

Bıgjoy , prtein ocean , HQI vs vs birçok seçenek var sizce en iyisi nedir ilkkez creatin kullacağım şu ana kadar yalnızca whey p kullandım
  2. ygitwx

Yardım Erazer Scout E1 Core I5 13420H Mühendislik için nasıldır alınır mı??

https://www.hepsiburada.com/erazer-scout-15-e1-md62765-r32-intel-core-i5-13420h-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5050-15-6-144hz-fhd-win11home-oyuncu-laptop-p-HBCV00009ZOUTP?magaza=GarajOnline merahaba bu laptop hakkında düşünceniz nedir alınabilirmi ? AutoCAD MATlab FEA vs birçok şeyde işim olacak sizce...
  3. ygitwx

Yardım BU PARAYA MSİ CYBORG15 RTX5060 32ram Alınır mı??

CYBORG 15 B13WFKG-679XTR Intel Core i7 13620H 32GB 1TB SSD RTX5060 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar bu laptop hepsiburadada 61k mühendislik ve render için laptop alacağım aradığım ram ve ssd kriteri kesinlikle budur marka olarak msi tercih ettim ama birsürü program var çalıştırması...
  4. ygitwx

SS NOVA 5 VS SS ARCTİS 7 VS ARCTİS 7+

MERHABALAR, şuan hyperx cloud 3 wirelees kullanıyorum acayip dip ses ve ses yüksekteyken minik ses patlamaları var bu yüzden teknik servisten iade isteyeceğim zaten alalı 2.5 ay oluyor...NEYSE ASIL konumuza dönelim. SS kulaklıklarını baktım bu modeller hoşuma gitti fakat kronik sorun varmı...
  5. ygitwx

Çözüldü✓ HP victus 16 chipset driver yokmu?

merhabalar hp victus 16 rtx4060 smd r5 7640hs laptobum var yenis satın aldım kendi sitesinde baktım s0000 olarak çıkıyor fakat herhangi bir vhipset driver göremedim nedense? aşşağıya görseleri bırakıyorum indirmem gereken driverler neyse yardımcı olabilirmisisniz pek bilmiyorum laptop...
  6. ygitwx

Çözüldü✓ FARE TAKILIYIOR MİNİK ATLAMALAR VAR

MERHABALAR, bu konuyu önecedende açmıştım fare imlecim anlık olarak takılıyor minik minik atlıyor nedense usb portunu değiştirdim, fareyi değiştirdim, mouspad değiştim olmadı baya bişeyler denedim ama nedense sorunu çözemedim gaming.gen.trye gönderdim kasada sorun yok denildi inecelettirdim bişe...
  7. ygitwx

Çözüldü✓ Pc ekran kartını görmüyor

pc ekran kartını birden görmemeye başladı nedese hiçbişe yoktu aslında sadece bıostan ram sınamayı kapttım bir anda böyle oldu?* şuan wındows güncellemelrde nvidia dısplay %10da sabit bekliyor rtx4070 yardımcı olmanızı bekliyorum arkadaşlar...Teşekkürler
  8. ygitwx

AM5 MAKINA GİBİ sistem takılıyor!

bilgiasiyarıma birşeyler oldu durduk yere sürekli mouse imlecinde işlemler oluyor kullanımlar biraz arttı sürekli takılıyor donuyor herhangibirşeyde indirmedim böyle oldu armany create üzerinden büyük güncelleme gelmiş ondan olabilirmi pc baya bir sapıttı bu durumu yaşıyanlar varmı? sistem...
  9. ygitwx

Çözüldü✓ Corsair RM750e VS MSI A750GL HANGİSİ DAHA İYİDİR?

Bu bahsettiğim güç kaynaklarından hangileri daha iyi başka bir güç kaynağı satın almak istemiyorum sadece ikisinden birini satın alacağım ekran kartım : Asus RTX4070 Ankart: Asus B650M-A WIFI II Corsair RM750E vs MSI A750GL
  10. ygitwx

Çözüldü✓ Corsair RM750e 750W 80+ Gold Modüler PSU alınır mı? beyler

Corsair RM750e 750W 80+ Gold PCIe 5.0 Full Modüler ATX Güç Kaynağı (CP-9020262-EU) bu güç kaynağını satın almalı mıyım yoksa XPG KYBER 750W GOLD mu satın alayım arkadaşlar xpg fiyatı 4000 liraya geliyor Corsair ise 4800 çok çok acil lütfen yardımcı olun. Genel olarak kalitesi nasıldır? Ekran...
  11. ygitwx

Çözüldü✓ Rekabetçi oyunlar oynuyorum Klavye önerisi lazım

Hayatsız gibi CS oynayan biriyim mekanik TKL KABLOLU bir klavye ihtiyacım var bütçen 5000 TL kaliteli bir ürün arıyorum ne tavsiye edersiniz?
  12. ygitwx

XPG Kyber 750W GOLD PSU alınır mı??

sistemim aşağıda yazıyor : asus rtx4070 ryzen 5 7600 32gb ram, 1TB ssd şuan stoklarda montajı gaming.gen.tr yapacağı için omnlardan alacağım nasıldır alınır mı?, eksi noktaları varmıdır? XPG Kyber 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı Güç Kaynağı (KYBER750G-BKCEU)...
  13. ygitwx

Çözüldü✓ Hangi soğutucu alınmalı?

merhaba aşağıya iki soğutucu belirttim hangisi daha mantıklı sizce? sizinde eğer soğutucu tavsiyeniz varsa 5k bütçem var..
  14. ygitwx

Çözüldü✓ Xpg psu vs msı psu hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba, şuan halihazırda "asus tuf gaming serisi 750w" PSU kullanıyorum sürekli olarak cızırtı sesi yaptığıu için iade talebinde bulunacağım bundan önce 3 defa değişim yapıldı son çare ücret iadesi alacağım yeni modluer bir psu arayışındayım, montajını GAMİNG.GEN.TR ypacağı için ordan alacağım...
  15. ygitwx

Yardım Forza Horizon 4 açılmıyor sorunu (YARDIMCI REHBER)

Merhabalar, bugün forza horizon 4 açılmama sorununun bir yanını paylaşıyorum oyunu steam üzerinden aldıysanız oyunun dosyalarına gidip belirttiğim bu dosyayı siliyorsunuz (Target Hardwareffrofflerd) bu dosyayı silip oyunu tekrar başlatıyoruz.. Oyun açılmassa restart atıp oyunu tekrar açalım..Oda...
  16. ygitwx

Çözüldü✓ Mouse anakartta iken takılıyor sorun donanımsal olabilirmi?

merhabalar sürekli masaüstünde veya oyunlarda masaüstümde mouse imlecim takılmalar oluyor bu sorunun donanımsal olacağını düşünüyoruum birçok şey denedim birçok konudaki şeyleri yaptım fakat çözemedim acaba ramlarda veya anakart usb girişlerinde bir arıza olabilirmi? bu sorun neyden olabilir...
  17. ygitwx

Çözüldü✓ Msı MAG A750GL alınabilir mi?

Merhabalar bahsetmiş olduğum güç kaynağı nasıldır alınabilir mi? Bazı kişiler bu güç kaynağının sürekli fanının çalıştığını ısıya dayalı fan çalışma sisteminin olmadığını birkaç kronik sorununun olduğunu bahsetmiş sizlerce nasıl alınabilir mi?Sistemim: Asus dual rtx4070 AMD ryzen 5 7600 Asus...
  18. ygitwx

Oyunlarda ve mouse imlecinde anlık takılma alıyorum ssd kaynaklı olabilirmi?

sistem özelliklerimi imzada belirttim. oyunlarda özellikle anlık takılmalar yaşıyorum mouse imleci kullanırkende imleç takılıyor ve bir yerlere ışınlanıyor. görev yöneticisinden baktığımda nedense fazladan bir %10 kullanım var? ssd testide yaptım. iki farklı kullanım koydum sorunu ikisindede...
  19. ygitwx

Çözüldü✓ Asus lc240 sıvı soğutucu sesi normalmi?

merhaba asus LC240 sıvı soğutucu kuuullanıyorum sanki biraz fazla pomba sesi var gibi kullanım %20 - %40 arası ama pompa sesi var video linki bırakıyorum normalmi?
  20. ygitwx

Sistemime PSU önerisi

Rtx4070 gpu R5 7600 cpu B650M-a anakart Asus a21 kasa (Detaylı bilgi imzada) 750w ve modeller bir PSU alacağım Aklımda MSI 750GL modeli var sâğlam bir PSU olsunki uzun kullanımda sorun olmasın.. Şuanki PSUm Asus 750b modeli 2 defa değişim yapıldı ama halen boşta iken cızırtı sesi çıkarıyor...
Geri