Arama sonuçları: *

• Users: fennys10
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

RX 6600 ile FiveM 30 FPS ancak verebiliyor

Ryzen 5 5500, RX 6600, 16 GB RAM — 30 FPS alıyorum ve o kadar çok drop yiyorum ki bazen 5-6 FPS alıyorum, tabii o sıra oyun belli olmuyor :D FPS pack kuruyorum, FPS'im düşüyor. Nasıl yükseltebilirim bunu? Bir arkadaşımda R3 3100 var, “O sabit 60 alıyorum” dedi. RAM'i 32 yaptım, 60 altına...
  2. F

İnstagram keşfetim sapıttı/bozuldu

Forumdan ceza yememek için çok açmayacağım konuyu ama genel olarak +18 videolar ve korkutucu içerikler var sizdede varmı çoğu kişiye çıkmış ben sadece 1 tane gördüm ve kapattım gece boyu girmedim sabah 7:48de bakınca korkutucu videolar çıktı.
  3. F

Gamepass üyelik iptali para iadesi olurmu

fc 24 için game pass almıştım naparsam yapayım bir türlü konsol bağlayamadım üyeliğimi iptal edince para iadesi alırmıyım(daha bugün sabah aldım üyeliği akşam iptal ediyorum :D 15.02.2025)
  4. F

Yardım Türk Telekom Altyapı Sorunu ve 2025 Projesi İçin Ön Başvuru Talebi

Selamlar, Türk Telekom altyapı sorunum hakkında bir sorum olacak. Yaklaşık 5 aydır internet bağlatamıyorum ve 2025 projesine ön başvuru yapmayı düşünüyorum. Türk Telekom, sadece bir eve altyapı çeker mi? (Bakır altyapıdan bahsediyorum; fiber beklentim zaten yok.) Binada hiçbir altyapı yok ve...
  5. F

Başka saha dolabından altyapı çekilebilir mi?

Öncelikle selamlar. Türk Telekom'dan altyapı talebi oluşturdum cumartesi (14.12.2024. Hali hazırda bir talebimiz vardı müşteri hizmetlerinden, ama sisteme düşmemiş gibi şeyler dedi müdürlükteki görevli. Biz de oradan kendimiz tekrar bir ön başvuru yaptık. Hafta sonu olduğu için çalışmıyorlarmış...
  6. F

Yardım Parayla altyapı gelir mi?

para ile altyapı getirmek istiyorum fibere birisi 100k üstü demişti santral mesafem 400m civarı VDSL altyapı para ile gelirmi fibere nazaran daha ucuzdur muhtemelen eğer geliyorsa.(adslim bile yok)
  7. F

Yardım Sadece kendi katıma fiber çektirebilirmiyim?

Evime 5 aydır internet bağlatamıyorum. Normalde sadece kendi katıma VDSL kablo çekmek istedim ama bir sonuca ulaşamadım. Aramızda 10 metre mesafe vardı. Bununla ilgili olarak müdürlükle de iletişim kuramadım. Daha sonra mahalledeki altyapıları incelemeye başladım. Hem arka mahalledeki hem de ön...
  8. F

Amd relive çok fps düşürüyor

rx 6600 ekran kartım var görüntü tekrarı masaüstü kaydedici vs. açık ve çok fps düşürüyor, alt tab yapıncada 107 108 fpse sabitliyor oyunu çözünürlük değişince düzeliyor ve oyunlarda aldığım klipleri önceden mesela valorant oynuyorsam valoranta lol oynuyorsam lole kaydediyordu ama şimdi unknowna...
  9. F

5k bütçeye alınıcak ekran kartı

5k bütçeye alınacak ekran kartı arıyorum tavsiyeniz varmıdır?
  10. F

Yardım Ekran kartım her tekrarı aynı yere kaydediyor

selamlar direk konuya giricem ekran kartımda(rx6600) görüntü tekrarı bi anda kaybolmuştu ve bende driver sildim tekrar yükledim bu sefer lolde görüntü tekrarı vs. almamaya başladı ve herşeyi unknowna kaydediyor şimdi tekrardan silip kurdum ama hala aynı çözümü nedir(lolde tekrar vs. alıyor artık...
  11. F

Yardım 350 w psu bu sisteme yetermi

ryzen 5 5600g işlemci var ve rx 580 almayı düşünüyoruz 350w yetermi yetmez muhtemelen ama yinede bir sormak istedim.
  12. F

Yardım Komşunun ankastresinden tek kata altyapı çekilir mi?

Mahalledeki herkeste altyapı var, bir bizim binada yok ve 4 aydır bağlatamıyoruz. Ancak yan komşumda altyapı mevcut; arada 10 metre ya var ya yok, o kadar kısa bir mesafe. Türk Telekom, yalnızca bizim kendi katımıza oradan altyapı çekip internet bağlayabilir mi?
  13. F

Yardım Komşunun altyapısını çekmek

Arkadaşlar, selamlar. Yaklaşık 3-4 aydır binaya internet bağlatamıyorum; altyapı yok deniyor. Daha önce kullanıyorduk ve binamızda kutu vardı. Türk Telekom kullanıyorduk ama pahalı geldiği için iptal ettirmiştik. 2016-2019 yılları arasında kullandığımız dönemlerdi. Ondan sonra binamızın...
  14. F

Yardım Türk telekomdan hat istemek

4 aydır evime altyapı yok diye internet bağlatamıyorum herhangi bir interneti yan komşumuzda(sadece onda değil bütün komşularımızda) ankastre kutusu var elektrikçi çağırdık baktırdık çekilebilirmi diye oda kronede boş yer varsa çekebilirim ama onun dışında hiçbirşeye karışamayız dedi komşuya...
  15. F

Yardım atlantis net gigapon ne kadar süreçte gelir

atlantis gigapon altyapısı başvurusu yaptım kullananlar varmı iyi mi? yada gigapon başvurusu yapanlara ortalama ne kadar sürede bağlandı gigapon yani neye dikkat ediyorlar bağlamadan önce.
  16. F

Yardım gta san nerden indirebilirim

arkadaşlar merhaba gta san oynamak istiyorum ama nerden indireceğimi bilmiyorum crackli oyunlarda trojan vs gibi olduğunuda biliyorum bu konuyu şu yüzden açtım önerebiliceğiniz bir site varmıdır her siteye güvenmek istemiyorum bir sürü reklam koyup virüs sokabiliyorlar önerebiliceğiniz bir site...
  17. F

Yardım türk telekom şebeke sorunu

2.5 aydır binama internet bağlatamıyorum gelen tt destek ekipleri binada altyapı yada şebeke yok diyor ikiside aynı şey galiba bilmiyorum yan komşumuzun evinin önünde bi tane kutu var ondanmı olması lazım abi dedim onlarda evet dedi binaya tadilat yapılırken kestik o kutuyla kabloyu bilmiyorduk...
  18. F

çift ekran fps düşürüyor

bilgisayara 2.ekran takınca yan ekrana dc ve spotify koyup ana ekranda lol veya valorant oynuyordum ve normalde almam gereken fpsden 60 70 fps aşağısında alıyorum spotify ana ekranda belki dedim etki eder ama etmedi bi çözümü vs varmıdır ekran kartı rx6600 işlemci ryzen 5 5500.
  19. F

Yardım port ne zamana açılır

arkadaşlar 2 aydır port bekliyorum bi ara port açıldı binada ankastre kutusu yok diye burda altyapı yok cihazı kuramam diyip gitti türk telekom ekibi ondan sonra hep sizi arayacağız diyip diyip durdular ama sonuçlar hep negatif müdürlüğe bile gittim onlarda 1 hafta bekleyin dediler bekledik hala...
  20. F

virüs girmiş olabilirmi

arkadaşlar merhaba internetten bi video indirdim ve direk açtım normalde png jpg gibi dosyaları açmadan virüs totalde taratırım ama dalgınlığıma geldi direk açtım bunu ve cmdye netstat -an yazınca 127.0.0.1 böyle bi ip adresi çıkıyor yanındaki rakam 5 haneli önceden bi yt videosunda izlemiştim 5...
Geri