Arama sonuçları: *

• Users: Emin.44
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım Xdrive 15'li Plus Neden Rahat Değil

Arkadaşlar selam, Yeni aldığım koltuğu kurdum fakat yarım saatlik bir kullanımdan sonra belimde ciddi bir ağırlık hissi oluştu. Bel desteği bana fazla kalın geldi, sanki belimi yanlış bir pozisyona zorluyor. Boyum 180, kilom 85. Bu durum normal bir alışma süreci midir, yoksa koltuğun ergonomisi...
  2. E

Yardım Asus ROG Strix G16 İkinci El Alınır mı?

Arkadaşlar selam, Oyun, yazılım ve yapay zeka gibi işler için bir laptop arıyorum. Sarı sitede 48.000 TL'ye bir Asus ROG Strix G16 g614jv buldum. Satıcıya göre cihaz çiziksiz, kutulu ve Ağustos 2026'ya kadar garantili. Özellikler: * İşlemci: i7-13650HX * RAM: 32 GB DDR5 5600MHz * Ekran Kartı...
  3. E

15.999 TL Casper Excalibur i5-12450h rtx 3050 Laptop

Sarı siteden 3 aylık buldum alınır mı ekmek yer miyim yada yazılım ve oyun için kullanabilir miyim
  4. E

Öneri Hangi laptopu almalıyım?

Bilgisayar mühendisliği bölümü okuyacağım için laptop alacağım çok oyun oynamam ama iyi bir ekran kartı olmasını istiyorum bu modellerden hangisi daha mantıklı
  5. E

Çözüldü✓ Maks 40k Laptop önerisi var mıdır?

Merhaba bilgisayar mühendisliği bölümü okuyacağım laptop almak istiyorum çok oyun oynamam ama işimi rahat görebileceğim hızlı bir laptop istiyorum bütçem maks 40bin tl fakat o kadar para vermeye gerek var mı bilmiyorum çünkü beni birazcık zorlar önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Geri