Arama sonuçları: *

• Users: xsatsu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Yardım Anakart sıvı soğutma uyumsuzluğu

Selamlar herkese. Pcpartpickerda şöyle bi uyarı aldım. Liquid CPU Cooler may require a separately available mounting adapter to fit the MSI B650 Soğutucum Deepcool ls720 anakart msi b650 tomahawk wifi. Soğutucu 1700 anakart 1718 lga görünüyor. Kullanamayacağım anlamına mı geliyor?
  2. X

Yardım 4090 Kablo erime sorunu

Herkese selamlar. Bir bilgisayar toplamıştım fakat internete sayısı azımsanmayacak kadar 4090 kablo ve psu tarafında erime sorunu yaşayan insan gördüm. En büyük sebebi kablonun eğilmesinden kaynaklıymış. Bu yüzden alabildiğim en büyük kasayı Corsair 7000D aldım. Psu içinde sıralama içinde A Tier...
  3. X

Yardım Amazon iade süreci hakkında

Arkadaşlar amazondan aldığım bir ürünü iade etmek istedim. İptal edilmeye çalışılıyor Siparişiniz kargoya hazırlanıyor. Satıcıdan siparişi iptal etmesini istedik ve kendisinin yanıt vermesi birkaç gün sürebilir. Siparişin durumu değişir değişmez bir e-posta alacaksınız. Diye bildirim geldi. İade...
  4. X

Topladığım bilgisayar hakkında soru

Herkese selamlar arkadaşlar. Bir bilgisayar topladım çoğu kişiden fikir alarak ortaya çıktı çünkü ben pek anlamıyorum. Elime GPU CPU ve sıvı soğutma geçti. Gerisi 3-4 günü bulacak gibi görünüyor. Hazır diğer parçalar tam gelmeden sistemi bir yorumlayabilir misiniz? O sıvı soğutma kasaya sığmaz...
  5. X

4080 sistem toplama fikir lazım

Herkese selamlar. İncehesap üzerinden magic gold sistemini özelleştirerek aşşağıdaki gibi bir kasa oluşturdum. Hazır sistem seçmek istiyorum öbür türlü beni uğraştıracak. Görsele bakıp bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ürünün linkide bu...
  6. X

4K TV yi monitör olarak kullanmak

Herkese selamlar. 4K 9ms input lag, g sync olan tv yi monitör olarak kullansak çok sorun yaşar mıyız? Rekabetci oyun oynamıyoruz. Kız arkadaşımla a way out dying light 2 aradada cyberpunk oynayacaz görsel şölen için. TV sorun çıkartmazsa ona göre bir sorum daha olacak. 4K televizyona 4070 ekran...
  7. X

Öneri RTX 4080 Laptop önerisi

Herkese selamlar. Fiyat uygunluğu bakımından 3 model var kıyaslayabildiğim. HP omen 16, Asus rog strix g16, msi vector gp68. Sizce termal ve marka bakımından hangisini tercih etmeliyim? teşekkürler
  8. X

THH başvurusu hakkında

Selamlar herkese. Gamegaraj Laptopum 21 iş günü geçmesine rağmen hala teknik serviste. Beni 20. iş gününde aradılar işlemler devam ediyor dediler. Testin ekran görüntülerinide attılar fakat ekran kartı kendi benchmarklarında bile düşük W çalışıyor. Yani vaat ettikleri performansla uzaktan...
Geri