Arama sonuçları: *

1. loveyoupıspıs

Ekol kargo gönderim ne zaman gelecek

Karşımda belli bir muhattap bulamadım kolay gelsin müşteri hizmeleri ile konuştum operasyon ekibine ilettiğini vs vs söyledi amazon müşteri temsilcisi ile konuştum oda firma ile görüştüğünü söyledi napıcam bilmiyorum haftaiçi sınavlarım var sınavlardan önce gelmesi gerekiyordu ama halen ne...
  2. loveyoupıspıs

Bu kasa alınır mı mantıklı olan hangisi

Şuanki kasam bu https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-gamebooster-gb-g3309b-550-w-led-fanli-atx-oyuncu-fiyati,868342097.html 3 yıldır kullanmaktayım ama artık değiştireyim dedim sistem i3 12100f stok arc a750 gigabyte h610m h v2 işlemcimi yakın zamanda i5 yapmayı düşünüyorum kasam da...
  3. loveyoupıspıs

Valorant ta küfürden dava yenir mi

Valorant ta ajan seçme ekranında birisi anlık ajan seçti bende küfür ettim karşıda karşışıksızdı mikrofon açıp karşılık vermedi bende sonra kusura bakma oyun siniriyle oldu oyun siniri bilirsin dedim sonra oyun bozuldu çok pişmanım elimde olsaydı lobide de özür dilerdim.
  4. loveyoupıspıs

mouse yazılımını bulamıyorum.

Bugün indimle claws rajin blaze mouse aldım 700tlye mal oldu yaazılımı var ama claws sitesinden bulamıyorum ürün sürücüleri kısmından hiçbirşey çıkmıyor arama kutusu bile yok napmalıyım.,
  5. loveyoupıspıs

Valorant uyarısı halen gitmedi

Selamlar valorant ta 10 15 gündür oyun güncelleneli beri bu uyarı var afk kalmıyorum normal oyunumu oynuyorum derceli giriyorum belkide 20 maç attım halen var napmalıyım
  6. loveyoupıspıs

Monitörümde ölü piksel var mı

Selamlar yeni monitörüm msı 255f e20 200hz 25 inç bugün elime ulaştı ilk başta ölü piksel gibi bişey vardı 1 tane fotoğrafa da koydum ama monitörün ekranında minik mürekkep noktacııgı gibi bişey vardı çok çok minik tırnağımla hissediyordum telefonum flashi ile görüyordum yakından bakınca tam...
  7. loveyoupıspıs

Kaliteli Monitör Tavsiyesi

Selamlar bu iki model arasında kaldım bütçem max 5200 civarı daha üstüne çıkamam msı düşünüyorum. MSI 242F VE 244F arasında kaldım. satıcı ve ürününün problemli olmaması benim için çok önemli. hangi siteden ve satıcıdan almalıyım. teşekkürler...
  8. loveyoupıspıs

Razer BlackShark V2 X sıkıntı çıkarır mı, memnun eder mi?

Bugün Bilkom sertifikalı PlayStation için yapılmış PC ile de kullanılabilen Razer blachkark V2 X kulaklığı aldım. Biliyorsunuz kablolu bir kulaklık benim masada kablo bükülür egilir mikrofonu saga sola. Eger bir şey olur kablosunu çoklayıcı ile PC'ye bagladım, bir sıkıntı çıkarır mı? Kablosu...
  9. loveyoupıspıs

Gta online iş yerim üretim yapmıyor

Merhaba, counterfeit cash factory iş yerim sıkıntısız şekilde üretim yapıyor ama cocain yeri aldım stok olmasına rağmen çalışmıyor. İş yerine girdiğimde laptoptaki ekranda "status: Active" yazıyor. İnternette gördüğüm kadarıyla birkaç kez iş yerini kapatıp açınca düzeliyormuş ama bende düzelmedi.
  10. loveyoupıspıs

Social Club Gta Alınır mı

Hocam GTA 5 social club ta 275TL olmuş almak istiyorum ama alınca nasıl olacak uygulamadan indirecek mi nasıl olacak bir eksiği olur mu Steam veya Epic Games'ten aldığımızla farkı ne olur teşekkürler. Uygulaması üzerinden mi inecek oyun yoksa başka bir şey mi aydınlatır mısınız?
  11. loveyoupıspıs

Ekrana ani görüntü gelince PC reset atıyor

RAM Kingston Fury Beast 2x8 Ekran kartıArc A750 AnakartGigabyte H610 M H V2 İşlemciİ3 12100F Herkese selamlar bilgisayarda uzun zamandır çözemediğim bir sorun var PC tam 1 yıl önce itopya.comdan planet minor adlı hazır sistem sistemde i3 12100F Arc A750 giga H610M h V2 Kingston Fury Beast 2x8...
  12. loveyoupıspıs

Oyun esnasında önce siyah ekran sonra kulaklıktan cızırtı sesi ve reset atma

Zaten başlıkta var oyundayken bi anda siyah ekran oluyopr kulaklıktan çökme sesi zıııı buzzz sesler geliyor sonra pc reset atıyor İ3 12100F ARC A750 KİNGSTON FURY BEAST 2X8 MLD M300 GAMEBOOSTER GB 3309 KASANIN PSUSU (c4)
  13. loveyoupıspıs

Windowsuma Galiba Trojan Bulaştı

PC 3 aydır oyunlarda no signal vs veriyodu bi süre sonra reset atıyodu psu değiş dediler yine devam etti kaspersky ile tarama yapyım not a vürüs:heur:downloader.Script ve HEUR:Trojan.WinLNK.StartPage.gen gibi 7 tehtid buldu ne olmuş pcme yardım edin
  14. loveyoupıspıs

Çözüldü✓ Valorant 5 6 saniye cpu 100 oluyor

Hocalarım daha önce hiç yaşamadım fakat 2 gündür fighta girdiğimde veya maç sonunda CPU kullanımı 100 oluyor. FPS'im 350'den 100 seviyelerine düşüyor. CPU sıcaklığım 65'ten 75'e kadar çıkıyor 5-6 saniyede geçiyor. Bu normalde yüzde 50-60 civarı kullanımda oluyor, grafiklerde her şey düşük MSAA...
  15. loveyoupıspıs

Kablo Bağlı Değil Hatası

Hocalarım sistemimde aniden ekran kartının görüntüyü kesmesi rdr de ve 3 saat valo oynayınca falan yaşadım yeni hdmı kablo önerdiler iyi her şey görüntü geliyor bi sıkıntısı yok ama pcyi kapattığımda ekranda 30 saniye kablo bağlı değil diye yazı akıyor saga sola yeniden pc açtıgımda normal...
  16. loveyoupıspıs

Oyun esnasında No Signal Hatası

Kartım arc a750 6aylık itopya hazır sistem psu gamebooster gb 3309 kasa ile gelen psu hocam rdr oynarken ortlama 20dk falan civarında ekran kararıyor ve no signal oluyor valorantta 2 saat falan oynadığımda aynı sorun oluştu ama oyundakinlerke konulabiliyordum rdr de ilk oyun açıldığında anlık 10...
  17. loveyoupıspıs

KASADAKİ KIRMIZI VE MAVİ IŞIK NE İŞE YARAR

Hocalarım kasanın üstündeki mavı ve kırmızı ışık var mavi hep yanıyor ama kırmızı yanıp sönüyor sebebi nedir ne işe yarar hdd yok kasada ssd var
  18. loveyoupıspıs

OYUN ESNASINDA NO SIGNAL HATASI

ARC A750 GAMEBOOSTER GB3309 KASA +550 W PSU VALODA 1 KEZ RDR DE 2 KEZ 3DMARK TİME SPY BNENCHMARK TETSİNDE DE ŞİMDİ YAŞADIM SORUN NE OLABİLİR BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM
  19. loveyoupıspıs

İ3 12100F STOK FAN İLE VALORANTTA 80 DERECE

*Sistem 6 aylık *3ay önce macun değişti *Stok fan tamamen yerine oturmuş vaziyette Hocalarım stress testinde 75 derece valoda 80 görüyor değerler normal mi kasa ön arka paylaştım 2dk stress testi ne yaptıysam sıcaklıklar düşmedi kendim fanı çıkarıp kontrol etmek istiyorum fakak birkaç sorunum...
  20. loveyoupıspıs

SARFTECH T60 ALINIR MI

Hocalarım şuanki klavyem everest çöpingen bişey idarelik 650tl bütçem var imkanı yok arttıramam hepisburada SARFTECH satıcısında bu klavyeyi gördüm bazı kişilere rgb değilde rainbow gönderen satıcılar varmış bu başıma gelmesin diye direk sarftech satıcısından alacağım RED SWİTCH alınır mı...
Geri