Arama sonuçları: *

• Users: murat95
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Logitech G733 muadili kulaklık tavsiyesi

Arkadaşlar Amazon'dan G733 almıştım geçen yıl, genel olarak memnundum aslında düz bir kullanıcı olarak. Kulaklık padlerinin soyulması sonucu Amazon'a gönderdim ve para iadesi yapmışlar 4500 TL. Şimdi önümde iki seçenek var, biri güncel amazon'da fiyatı 6000 TL ama eğer tekrar alırsam fiyatta...
  2. M

Iphone 16'dan 17'ye geçilir mi?

Arkadaşlar 1 yıllık Iphone 16'ım var 256 GB. 60Hz olmasından dolayı acaba satıp 17 alsam mı diye düşünüyorum. 17 Pro 107k çok pahalı bu yüzden alabilirsem anca 17 düz alabilirim. Sizce değer mi?
  3. M

PS5 için kulaklık tavsiyesi

Arkadaşlar Logitech G733 kulaklığım var ancak hem G HUB yazılımı kuramama sorunu hem de devamlı PC ile PS5 arasında USB tak çıkar olaylarından dolayı sadece PS5 için özel bir kulaklık alayım diyorum. Ne önerirsiniz F/P olarak? Ya da bu şekilde kullanmaya devam mı edeyim?
  4. M

2 bin TL bütçeyle palm tutuş için fare önerisi

Arkadaşlar 3 model beğendim. Bütçem aslında 2 bin TL ama diğer 2 model için de fiyat farkı çok aşırı değil. Siz hangisini önerirsiniz? Hiç maceraya girmeden F/P olan Mchose A5 Ultra mı alayım yoksa diğerlerinden biri mi? 8K Umrumda değil arkadaşlar, sensör farkını göze alıp yorum yapın lütfen...
  5. M

PS5 için 990 Pro 2 TB alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, PS5 Slim digital versiyonum var. 990 Pro 2 TB almayı düşünüyorum. Güncel fiyatı 990 Pro 2 TB 8.200 TL. Ayrıca bazı arkadaşlar bulut oynama özelliğinin yakın zamanda geleceğini ve SSD'ye ihtiyaç olmayacağını söylediler. Ne kadar doğru, bilgisi olan var mı? Not: İnternet...
  6. M

Logitech Z506 yerine Z906 alınır mı?

Arkadaşlar 200-250 liraya o zamanın parasıyla Logitech z506 almıştım ve aktif kullanıyorum. Sahibinden'e ilana 7500'e koydum 6000 teklif geldi orta yolu bulup satacağım. Z506 uzun yıllar götürdü gerçekten sağlam üründü ve temiz kullandım o yüzden bu fiyata satıyorum. Bunun yerine de 15-16 arası...
  7. M

ASUS VG27AQML1A monitörde IPS Glow ve ghosting var mı?

Arkadaşlar monitör bugün geldi ve testlerini yapıyorum. Ölü piksel yok, IPS glow ve ışık sızmasının boyutunu size sormak için fotoğraf çektim kontrol eder misiniz sizce iadelik mi duruyor yoksa kullanılabilir mi? Ghosting test için ise 240 pixel ile test ettim Speed olarak da per 1920 pixel...
  8. M

Samsung LS27BG650EUXUF ve LS27BG652EUXUF arasındaki farklar

Arkadaşlar iki monitörü de Samsung yetkilisine sordum. Müşteri hizmetleri 650 olanın 2025 üretim olduğunu, 652 olanın ise 2023 üretim olduğunu söylediler. Daha sonra başka bir temsilciye sorduğumda ise b kodu ile başlayan bütün ürünlerimiz 2022 çıkışlıdır F kodu ile başlasaydı 2025 olurdu yani...
  9. M

Samsung G65 vs Asus TUF VG27AQML1A

Arkadaşlar 2 monitörden birini almayı düşünüyorum. Samsung VA panel ancak IPS panel monitörlere göre çok iyiymiş öyle dediler, ayrıca kavisli (daha önce hiç kavisli kullanmadım). Asus TUF ise bildiğimiz IPS panel yüksek hz monitör. Kullanım amacım: İş için ancak grafik ile ilgilenmiyorum genel...
  10. M

2K Kullanım İçin Oyuncu Monitörü Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, MSI G274QPF-QD model monitör kullanıyordum 1.5 yıldır, panel arıza verdi ve iade edildi ücretim. Sistemim 2K için uygun. Kullanım: İş, oyun(MMORPG, MOBA, hikayeli oyunlar ve çok az FPS), dizi- film. not: Günde 14-15 saat civarında PC devamlı açık kalıyor bu yüzden OLED...
  11. M

MSI G274QPF qd monitör açılırken çizgiler çıkıyor

Merhaba arkadaşlar, monitörü 2 yıldır kullanıyorum bu sorun daha önce hiç olmamıştı. 2 monitör kullanıyorum ve anakart yazısı 2. monitörde çıkıyor daha sonra bu monitöre görüntü gelmeye başladığı anda no signal yazısı dahil çizgiler çıkıyor. Sonra panelin en üst orta kısmında çizgiler çıkıp...
  12. M

Diablo 4 Bug check hatası

Arkadaşlar Diablo 4 oynarken bu sorunu yaşıyorum farklı oyunlarda henüz denemedim ama dün böyle bir sorun yoktu. Bugün 2 kez bilgisayar Diablo 4 oynarken aniden görüntü gitti ve sonrasında restart attı. Olay Görüntüleyicisi'nden sorunun "Bug check" olduğunu gördüm. Oyundan kaynaklı bir sorun mu...
  13. M

Gaming Mouse tavsiyesi

Arkadaşlar palm tutuşum ve elim küçük zaten bu yüzden genelde küçük mouse tercih ediyorum. Logitech G403 yaklaşık 2 yıl, Razer DeathAdder V2 Mini 1 yıl gitti sonrasında Razer cobra aldım daha 6 ayını doldurmadan scroll bozuldu. Garantisi devam ettiğinden dolayı servise vereceğim ama öncesinde...
  14. M

SSD Depolama hakkında

Merhaba arkadaşlar 2 TB 980 Pro ve 1 TB 980 Pro ssd takılı bilgisayarımda. 2TB olan SSD'de %10 kalacak şekilde boş alan bıraktım şu an 200 GB boş alan var ve sadece dosya, video, oyun yüklü. 1 TB olan ise C olarak kullanıyorum; windows, uygulamalar yüklü. Yerel Disk C boş alan 800 GB civarında...
  15. M

Ubisoft Xsolla Ödeme sorunu

Arkadaşlar Merhaba, Kredi kartımdan hiçbir şekilde ödeme yapamıyorum, limit olmasına, internet alışverişi açık olmasına rağmen xsolla denen berbat şey kod gönderdik diyor ama kod gelmiyor. Kredi kartı yerine normal hesabımdan ödeme yapmak istediğimde yapabiliyorum sorunsuz çekiyor, Ne...
  16. M

İşlemci termal macun saklama hk.

Arkadaşlar Merhaba, Sistemi 1 yıl önce topladım, 2. yıl dolduğunda termal macun yenilemeyi düşünüyorum, mx 6 termal macun kullandım ilk kurduğumda ve 4 mg almıştım. Kontrol ettiğimde içerisinde hala var 1 kullanım daha yapılabilir. Ancak teknobiyotik sitesinde 4 mg 199 TL olarak gördüm fiyatını...
  17. M

Bosch Akülü Vidalama seti

Arkadaşlar linkteki ürünü kullanan arkadaşlar var mı? Ürün nasıl, kullanışlı mı? Yorumlarda sağlam olmadığı, güçlü olmadığı gibi eksilerinden bahsedilmiş. PC Hocasınının bir videosunda görmüştüm aynı ürünü kullanıyorlardı. Genellikle PC için kullanacağım ama ev işlerinde de kullanmayı...
  18. M

2024-2025 sezonu TOD TV paketleri

Arkadaşlar Sezonluk süper dolu paket 219 TL aylık ve 12 ay taksit yapıyolar yani toplamda 2628 TL. Sizce şimdi alınır mı? Yoksa lig başlamasına yakın fiyatlar daha düşer mi? 319 yazıp üstünü çizmişler indirim yaptık diye alsam mı şimdiden bilemedim.
  19. M

Life is strange remastered collection hk.

Arkadaşlar life is strange serisine başlayacağım 1. oyun ve before the storm dlc dışında diğer oyunlara sahibim. 1. oyunun episodeleri indirime girmiyor uzun süredir. Life is strange remastered her 2 oyunu da veriyor ama 1. oyunun tüm episodeleri dahil mi değil mi onu göremiyorum yazmıyor hiçbir...
  20. M

Oyun almak için kupon beklemek mantıklı mı?

Arkadaşlar selamlar, Epic Games'ten alınabilecek büyük çaplı oyunları Black Friday zamanında almıştım. Şu an istek listemde almayı düşündüğüm oyunlar var örnek vermem gerekirse Far Cry 5 ve 6 gibi bunlar dışında yine bir sürü oyun var. %33 kupon indirimi olmadığı için yüklü bir alışveriş...
Geri