Arama sonuçları: *

• Users: Akifyl1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

RTX 5090 Türkiye'ye ne zaman gelir?

RTX 5090 Türkiye’ye ne zaman gelir? Ve gelir gelmez almak için ön sipariş verebileceğimiz bir yer var mı?
  2. A

RTX 5090 PCIe 5.0 ile gelecek söylemi

Anakartım: GIGABYTE X670E AORUS XTREME 8000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP E-ATX Anakart | ITOPYA Güç kaynağım: ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Full Modüler PSU | ITOPYA RTX 5090, PCIe 5.0 kullanacak deniyor. Bu 5.0 dedikleri anakartın desteklediği mi, yoksa PSU’larda yer alan GEN 5 vs...
  3. A

RTX 5090 tahmini ne zaman TR'ye gelir?

Sizce 5090 ne zaman çıkar, ne zaman Türkiye'ye gelir ve TR fiyatı ne kadar olur? Ve diğer merak ettiğim şey Türkiye'ye geldiğinde mağazalarda stok olur mu, yoksa uzun süre stok bekler miyiz? 4090'da durumlar nasıldı mesela bilgi ve tahmini olanlar cevaplayabilir mi?
  4. A

R9 7950x3D %100 kullanımda 93 derece

PUBG oynarken anlık FPS 3’e düştü drop yedim. Sıcaklıklara bakayım dedim işlemci boşta 47-50 derece civarında geziyor. Oyun oynarken 70-80 arasında geziyor bazen 82-83 görüyor. Aida 64 testinde ise %100 yük altında 93 derece görüp orda sabit kalıyor. Normal mi? Termal macun geçen hafta...
  5. A

240 Hz monitör takılma sorunu

Asus 31,5" Rog Swift OLED PG32UCDM Monitör fiyatı, teknik özellikleri, Asus Rog Swift OLED modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bugün bu monitörü aldım fakat oyunlarda 240 Hz ayarlıyken akıcılık olmuyor takılmalar oluyor. 120 Hz’e aldığımda sorun olmuyor. Örneğin PUBG’de monitörü...
  6. A

Corsair ARGB yanmayan fanlar var

Fotoğraflarda gördüğünüz gibi hepsinin ARGB yanıyor ama şu 4’lünün sabit beyaz yanıyor, öndeki 3’lüden de ortadakinin yanmıyor. Dörtlü olan anakart değişmeden önce yanıyordu şimdi anakart değişti eve geldiğinden beri yanmıyor. Onun için ayarları kurcalarken öndeki ortadaki de gitti. Corsair...
  7. A

Gigabyte X670e Aorus Xtreme SSD hızı

https://www.itopya.com/gigabyte-x670e-aorus-xtreme-8000mhzoc-ddr5-soket-am5-m2-hdmi-dp-e-atx-anakart_u24965 Bu anakartın desteklediği maksimum SSD okuma/yazma hızı nedir? Ben bulamadım da.
  8. A

7900x3D - 4090 Sistem eksik var mı?

Arkadaşlar bu sistem nasıl? Herhangi bir eksik var mı? Anakart: ASUS TUF Gaming X670E-PLUS İşlemci: AMD Ryzen 9 7900x3D Ekran kartı: ASUS TUF RTX 4090 Gaming OC Ram: Corsair 64GB (2x32) 6000MHz CL40 Sıvı Soğutucu: Corsair iCUE H150i Elite LCD Kasa: Corsair iCUE 7000X Güç Kaynağı: ASUS ROG Strix...
  9. A

Odyssey G7 Monitör alınır mı?

Merhaba. Sistemime bu monitörü aldım. https://www.teknosa.com/samsung-odyssey-g7-ls28bg702epxuf-28-ips-uhd-1-ms-144-hz-gsync-oyuncu-monitoru-p-788400920 Ama aldıktan sonra arkadaşıma sorduğumda kronik ghosting problemi olduğunu söyledi. Bu ürün hakkında bilgisi olanlar bilgilerini aktarabilir...
  10. A

Kasa çalışıyor ekran gelmiyor.

Kasa içindeki fanlar pc açılırken böyle farklı renklerde pc açılınca tek renge dönüyor normalde mesela o da açılırkenki renklerinde kalıyor. Görüntü yok. Ne yapabilirim? Sorunsuz çalışıyordu yeniden başlatınca bilgisayarı böyle kaldı açılmıyor. Ekran kartında sorun var desem demin sorunsuz...
  11. A

RTX 4080 - R9 7900X3D SİSTEM NASIL?

Merhaba arkadaşlar. Bu sistemi topladım. Sizce nasıl, yorumlarınız nedir? Beni 2K kaç sene götürür, kaç sene yeni çıkan oyunları Ultra'da oynatır? Şimdiden teşekkürler. Anakart...
  12. A

Çözüldü✓ QL120 Fanlardan biri ters

Merhaba arkadaşlar. Fanlardan en üstteki neden ters duruyor? İtopya'da toplandı. Bu bir yanlışlık mı yoksa bilerek mi böyle yapılmış yardım eder misiniz? CORSAIR iCUE QL120 RGB PWM 120mm Fan| ITOPYA.COM
Geri