Arama sonuçları: *

• Users: Captain P.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Robot Süpürge Önerisi

Arkadaşlar, 12 bin TL bütçem var. Şu an yui S7 Plus almayı düşünüyorum. Daha iyi varsa önerir misiniz?
  2. C

Kaliteli IPTV önerisi

Arkadaşlar, kaliteli olan bildiğiniz varsa önerir misiniz? Sadece maç izleyeceğim zaten.
  3. C

1400 TL kablosuz önerisi

Arkadaşlar, 1400 lira bütçem var maksimum. Kablolu da rahat edemediğim için bütçeme göre iyi bir mouse var mı?
  4. C

15k telefon tavsiyesi

Arkadaşlar, 15 bin lira bütçem var. Telefon tavsiyesi verebilir misiniz? Kamerası iyi olsun istiyorum. Oyun çok fazla oynamıyorum.
  5. C

Havit Gamenote GK52 alınır mı?

Arkadaşlar, bütçem kısıtlı maksimum 600'e kadar, arkadaşlarımla Discord üzerinden konuşup oyun falan oynuyoruz. Bu mikrofon iyi midir?
  6. C

Vallet.com.tr güvenilir mi?

Arkadaşlar, buradan ödeme yapacağım ama güvenilir mi? T.C. kimlik numarası da istiyor.
  7. C

1300 liraya kadar bilek destekli klavye önerisi

Arkadaşlar, 1300 lira bütçem var. Şu an aklımda Razer Ornata V3 X var. Daha iyisi varsa önerebilir misiniz?
  8. C

Samsung telefonda "kişisel ve iş" seçeneği nasıl kaldırırlır?

Arkadaşlar, ana ekranda böyle oldu. Nasıl düzeltebilirim?
  9. C

Fiber altyapı başvurusu nasıl yapılır?

Arkadaşlar, şu anki internetim Vodafone. Fiber altyapı başvurusu nasıl yapabilirim?
  10. C

Türk Telekom, YouTube Premium aboneliği nasıl iptal edilir?

Arkadaşlar, ücretsiz 1 ay deneme YouTube Premium almıştım mobil hat faturası üzerinden. Telefonum sıfırlanmıştı o yüzden Gmail'i hatırlamıyorum ve yapılan ödeme faturama yansıyor. Nasıl iptal edebilirim?
  11. C

700 TL'ye mikrofonlu oyun kulaklığı önerisi

Arkadaşlar, 700 liraya kadar bütçem var. Mikrofonlu kulaklık baktım. Trendyol ve Hepsiburada gibi yerlerden ama hangisi iyi bilmiyorum önerebileceğiniz kulaklık var mı? Almayı düşündüğüm kulaklık https://ty.gl/qtdcsa0ojq
Geri