Arama sonuçları: *

• Users: cnbskya
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Yardım TYPE C GIRISLI HUB ONERISI

Arkadaşlar macbook için type-c girişli kaliteli bir hub lazım. Baseus, Spigen, Ugreen, anker vb. markaları inceledim hepsinin kendine göre + sı - si var. Kullandığınız memnun olduğunuz bir hub var ise önerilere açığım. Çok teşekkürler
  2. C

Yardım APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK

APO P*ÇTİR P*Ç KALACAK
  3. C

Yardım 2K 240 Hz monitör ACİL YARDIM!!!!!!!!

Arkadaşlar laptopumda mini display port girişi var. 240 Hz 2K bir monitöre sahibim. mini display port(erkek ) to display port(dişi) döüştürücüsü ile 240 Hz 2K görüntü alabilir miyim? Dönüştücü kablo ->...
  4. C

Yardım FANLAR ÇALIŞIYOR AMA IŞIK YANMIYOR

Kasamın fanları çalışıyor ancak ışıkları bilgisayarı başlatırken bazen yanıyor bazen yanmıyor. Güç kaynağı ömrünü yavaş yavaş tamamlıyor gibi düşündüm ama tamamen yanlışta olabilir. Başka neyden kaynaklanabilir?
  5. C

Yardım STEAM ÇÖKTÜ MÜ BAĞLANTI YOK?

Beyler sanırım steam çöktü bağlantı yok hatası alıyorum. Sizlerde de öyle mi ve ne zaman gelir tahminen? CS GO oynayacaktım şimdi gördüm giremiyorum
  6. C

HYPERX CLOUD 2 YÜKSEK SES, STEELSERİES NOVA 7 DÜŞÜK SES

Arkadaşlar merhaba, Cloud 2 kullanıcısıym 5 senedir. Maximum sesi aşırı kuvvetli hatta %40 civarında kullandığım bir kulaklıktı kendisi. Her şeyiyle harika aktif olarakta kullanıyorum. Wireless ve konfor olarak level atlamak açısından Steelseries Nova 7 ye geçiş yaptım ama maximum sesi bile...
  7. C

Fitness için bileklik

Selam dostlar, Artan ağırlıklar neticesinde bileklerin yoğun baskı altına girmemesi ve destek olması açısından spor bilekliği alacağım. Daha öncesinde kullandığınız memnun olduğunuz önerileriniz varsa atabilirseniz çok memnun olurum. Bahsettiğim ürün aşağıdaki linkte mevcut...
  8. C

ARAÇ İÇİ "TELEFON TUTUCU"

Arkadaşlar araç içi telefon tutucu aparat lazım. Önerebileceğiz modeller var mı? Ucuz ve adi olanlar değilde daha kaliteli kullanırken üzmeyecek şeyler önerirseniz çok mutlu olurum
  9. C

3080 li sistemim sizce "ne kadar" eder?

KASA: https://www.hepsiburada.com/msi-mpg-velox-100p-airflow-atx-bilgisayar-kasa-p-HBCV00000QMG9N?magaza=Hepsiburada ANAKART: https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-z690-intel-5333mhz-ddr4-lga1700-atx-anakart-tuf-gaming-z690-plus-wifi-d4-p-HBCV00000XMF3O?magaza=Hepsiburada İŞLEMCİ...
  10. C

Araç için lastik alacağım yardım

Merhabalar Clio 2 aracım için 175/65/R14 tip lastik alacağım. Direk gidip saniyede orta halli bir şey taktırayım diyorum ancak ustalara güvenim az. Aynı zamanda sanayide güvenebileceğim bir yer de yok. Ondan dolayı tekerlekleri kendim alıp montajını mı saniyede yaptırmalıyım? Yoksa hem alım hem...
  11. C

~Öğretmen arkadaşım için "LAPTOP" önerisi~

Arkadaşlar selamlar :) Öğretmen bir arkadaşım için 35-40k arası bir bilgisayar ihtiyacımız var. Oyun oynama ihtimali çok düşük ancak arada sırada çok performans gerektirmeyecek oyunlar oynayabilir. Genelde Excel, Powerpoint gibi Microsoft programları için kullanılıyor olacak. Bende bilgisayar...
  12. C

Nike.com siparişim için yardım

Nike üzerinden sipariş verdim. Yurtdışında geldiğin için bir hayli uzun sürüyor. Daha önce sipariş veren varsa ne kadar sürede geldiğini söyleyebilir mi?
  13. C

HELLY HANSEN NASIL BİR MARKADIR?

https://www.hepsiburada.com/helly-hansen-dubliner-insulated-erkek-siyah-kapusonlu-mont-p-HBV00000B1JT8 Merhabalar, The North Face, Columbia gibi markalara fiyatlarından dolayı yanaşmak imkansız oldu. Helly Hansen diye bir marka radarıma girdi. Yukarıda linkini bıraktığım ürünü almayı...
  14. C

SPOR İÇİN OVERSİZE EŞOFMAN ALTI ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar sporda giyeceğim bir eşofman altı arayışı içerisindeyim. - Tiftiklenme yapmamalı. - Dar olmamalı. - Renkte solma en azından kısa süre içerisinde olmamalı. Fiyat olarak kafamda net bir şey yok 3 4 tane almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
  15. C

Nike Airforce Konusunda Yardım Ricası

Selamlar dostlar, Uzun zamandır gündelik ayakkabı için Vans'in klasik modelini kullanıyorum. Yanına bir ayakkabıda daha alacağım ve hangisi olacağına karar verdim. "Nike Air Force 1 '07" veya "Nike Air Force Panda". Sadece fiyatları ciddi tuzlu. Daha iyi fiyata alabileceğim bildiğiniz güvenilir...
  16. C

HALKA ARZ - Vakıfbank Hesabınız yok hatası

Halka arzlara girebilmek için VAKIFBANK üzerinden hesap açtım. Halka arz sekmesine tıkladığımda yatırım hesabım olmasına rağmen hesabınız yok uyarısı veriyor. Bilen birisi yardımcı olabilir mi lütfen?
  17. C

GTA 5 içeren hesap satın almak mantıklı mı? Hangi site?

Zamanında Epic Games ücretsiz verirken almadım malesef. Şimdi sistem topladım ve arada işten vakit buldukça oynamak istiyorum. Çok pahalanmış 500 TL + olmuş yanlış hatırlamıyorsam. Bazı sitelerde (örneğin GameSatış) 50 - 150 TL bandında GTA 5 içeren hesapların satıldığını gördüm. Ne derece...
Geri