Arama sonuçları: *

• Users: Yusoo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yusoo

Yardım Bluetooth kulaklik ici silikonu konusunda yardim

elimde jbl wave beam bir bluetooth kulaklık var silikonları kaybettim kutusunuda bulamıyorum alalı 2 yili geçti büyük olasılık garantisi de bitti şuan kulaklığı kullanamıyorum bu yüzden bir sürü telefoncuya felan gittim silikon için bulamadım internette 2 tane farklı silikon buldum biri 190 tl +...
  2. Yusoo

Yardım Asus rog x570 f ye uyumlu ram

hocam yeni anakart ram vb aldım eskiden elimde kalan 2x8 xpg gammix d35 var yeni ramlerde 2x8 xpg gammix d35g rgb yani çok büyük model farkı olmayacağı için ramleri birlikte taktim ilk 2 ve 4 e rgb olanları diğer 1 3 slotlara normal d35 ramleri taktım bilgisayarı açınca sürekli reset attı ekran...
  3. Yusoo

Yardım Asus rog x570f ışık kapanmıyor

kuzenimden anakart aldım kendiside sebebini bilmediği şekilde bilgisayarı kapattığında anakartın rgbleri yanıyor her bilgisayarı kapattığında güç kaynağının şalterinide indiriyoruz bunun bir çözümü varmı sizce ?
  4. Yusoo

Yardım 2 el anakart alma konusunda emin degilim

asrock b450 kullaniyorum ve gerek bellek yukseltmesi gerekte gelecekteki islemci icin vb anakart degistirmeyi dusunuyorum ve b550 alacagim ama hem 0 piyasasi cok pahali ve aradigim butceye gore anakart bulamadim 2 el anakart almakta riskli diye duydum diger parcalara gore sizce ne yapmaliyim...
  5. Yusoo

Yardım Format sonrasi ses gelmiyor

yeni cihaz geldi dell vostro 3520 linux yuklu geldiği icin format atip windows 10 yukledim wifi felan guncellemelerden sonra geldi ama ses gelmiyordu ne denesemde olmadi sonra sitesinden driverleri guncellestirdim galiba daha beter oldu suan direk okumuyo hoparloru napacam yardim edin son halin...
  6. Yusoo

Yardım 1500 tl altı yüz ve vicud için tıraş makinesi

belirttigim bütçede hem sakal hemde vicud icin kullanmak icin bir makine arıyorum öneriniz icin şimdiden sağolun
  7. Yusoo

Yardım 6 tane pin yamuldu sizce bisey olurmu?

5500 var dun sogutucu cikarirken boyke kdu duzeltip taktimta sizce uzun vadede veya herhangi bir yakin zamanda bi sorun cikarmi 1733297970 Boyle gorunuyo
  8. Yusoo

Sogutucu degistikten sonra basima gelenler yardim edin

Az once bilgisayarima yeni bi sogutuxu montaji yaptim wraith prisim. Mx06 kullandim macun olarak sorunsjz sekilde montaji yaptim sonra takip calistirdigimda genel olarak ilk ekran gelmedi sonra ac kapa yaptim guc dugmesine basili tutarak sonra acildi ilk stres testi yaptim 2 3 dakika civari bi...
  9. Yusoo

18 yaş alti icin banka kart onerisi

Harçlıklarımı banka hesabina aticaklar o yuzden acmam gerekiyor suanlik aklimda garanti-halkbank-yapikredi var Bankacilik uygulamasini kullanacagim havale eft gibi özellikler onemli paparaya benzer bir kart ariyorum yardimci olurmusunuz?
  10. Yusoo

Yardım B450 ile a520 arasinda ne fark var?

Hali hazirda elimde asrock b450 var ama degistirmeyi dusunuyorum hem ram yukseltmesi icin hemde fazladan m2 slotu için asiri iyi parcalarim yok ve oc ile isim olmuyo a520 almam sıkıntılı olurmu?
  11. Yusoo

Yardım Kasa fanlarını yanlış bir yağ ile yagladim ne yapmaliyim

Hali hazirda bulunan kasami begenmedigim icin saticaktim ve detayli temizleyip oyle satmaya karar verdim kasa fanlarinida cikarip suya tutup kurmuştum kanatli kismi ama hali hazirda makine yağ vb olmadığı icin ayçiçek yagi kullandim sonrada bunun yanlis olduğunu farkettim ve suan fanlari geri...
  12. Yusoo

2 metre şerit led için adaptör önerisi

masama şerit led döşedim ama adaptör alıcam çok güçlü veya güçsüz bişey almak istemiyorum en uygunu neyse onu alıcam bildiğin şeyler: Led tipi SMD 5050 RGB LED yardımcı olursanız sevinirim
  13. Yusoo

Yardım modem kablosu uzatma

evime sonunda normal bi internet cektirdim(uzun zamandir superbox kullaniyordum ve nefret ediyordum) ve sadece 1 odada bu modeme takilan gri kablodan var ve diğer odalara cok uzak kaliyor bu kabloyu istediğim yere saklayarak uzatmak istyorum ve 9-11metre uzatabiliyorum bu uzatma internet hizini...
  14. Yusoo

Yardım aliexpress ek vergi kesermi?

aliexpressten mousepad almayi düşünüyorum ama gerek gümrükte felan ek vergi cikarmi yani 300 TL'ye alacagim mousepad 500 liraya gelirmi vergiler ile?
  15. Yusoo

steam güvenilir cüzdan kodu

güvenilri bi yerden cüzdan kodu almak istiyorumda hızlı olursada iyi olur trendyolda felan başka sitelerde varda pek güvenemedim sizin aldığınız bi yer varsa söylerseniz çok mutlu olurum
  16. Yusoo

Çözüldü✓ 600 tl oyun kol önerisi

olabildiğince ucuz tek bitane kasa bilgisayara bağlamalık oyun kolu bakıyorum bütçeyi çok aşamam belki 700-750 olur çok kalitesizde almak istemiyom ölü bölge felan uğraşamam uzun süre gitsin yeter bana 2 el almayı düşünmüyorum
  17. Yusoo

Yardım cc560 ön kapak değiştirme

deepcool'un cc560 modelini kullanıyorum ve öndeki kapağı meshli bana çok kaba geliyor acaba daha açık meshli bi kapak bulabilirmisiniz
  18. Yusoo

Yardım max 500 TL'ye çanta önerisi

okul için en az 2 büyük gözlü ve sade olursa iyi olur
  19. Yusoo

Yardım Ssdmi HDDmi bütçe biraz kısıtlı

Normalde Kingston a400 480 GB almayı düşünüyorum ama fiyatı bana biraz tuzlu geldiği için hddlere baktım 7200rpm olanlar 400-500 E bulunuyor oyun yuklmek için Alicam sizce ne yapmalıyım?
  20. Yusoo

Yardım max 1.5k ya koltuk önerisi

tabiri caizse götümü ağrıtmayacak dik tutacak sıfır veya ikinci el bi koltuk önerebilir misiniz? istanbulda yaşıyorum
Geri