Arama sonuçları: *

• Users: Ruffian
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ruffian

Bu saate benzer saat bulabilirmisiniz?

Bir arkadaşdan aldım aşırı hoşuma gitti kolumda da güzel durunca almak istedim fakat bu tip bulamadım iç kadran siyah altın rengi cartier tank modeline benziyor.
  2. Ruffian

İOS 26 Şuan stabilmidir?

çoğu kişi stabil olmadığını söylediği için kurmadım ilk haftalarda üzerinden 1 ay geçti neredeyse o sorunlar şuan çözülmüşmüdür? Donma sorunları var demişlerdi Cihaz 16 Pro.
  3. Ruffian

Binek araçlarda Dizele ne gerek var?

Merhabalar bunu dizel araç kullanırken yazıyorum ve merak ettiğim için soruyorum binek araçlarda dizele ne gerek var? çünkü ne ivmelenmesi iyi ne hızlanması otobanda yollar ölüm gibi gelmeye başlıyor ve en zorunuza giden 1.0 tsi diye bir zıvana yapmışlar adam tozunu yutturuyor bana 1.4 turbo...
  4. Ruffian

Oyun için telefon almak saçma değil mi?

Merhabalar bugün bana çok saçma gelen bir şeyi anlatıcam açıkcası telefonu sırf işlemci performansı daha iyi diye oyunda daha iyi fps alacağını düşünenler var (oyun diye dediği şeyde pubg mobile) arkadaşlar oynadığınız oyunu 4 sene evvel çıkan işlemci bile 60 fps oynatıyor neyin saçmalığı bu bir...
  5. Ruffian

Monster Pusat One Shot Pro alınır mı? (PAW3389)

https://www.hepsiburada.com/pusat-one-shot-pro-16000-dpi-yuksek-performans-sarjli-8-tuslu-kablosuz-rgb-oyuncu-mouse-siyah-pm-HBC0000159HTE bunu almayı düşünüyorum iyi midir? ağırlığı pek problem değil daha ağırlarını da kullandım daha hafiflerinide fark etmiyor.
  6. Ruffian

16 Pro için şeffaf kılıf ve lens koruyucu önerisi.

Kılıf arıyorum fakat bulamadım trendyol gibi yerlerede çok güvenemiyorum sert kılıflar 16 pro da renk atması yapıyormuş yumuşak kolay çıkarılabilen kılıf gerekli bir de lens koruyucu önerilirse iyi olur.
  7. Ruffian

ULTRAKILL CERBERUS BOSS nasıl yenilir.

yarım saattir debeleniyorum ama olmuyor birde canı yarıya geldiğinde bir tane daha uyanıyor ne yapmalıyım bir taktik verin lütfen.
  8. Ruffian

IOS telefonda Google Fotoğraflar kullanılabilir mi?

16 pro almayı düşünüyorum yakın zamanda fakat google fotoğrafları kullanmak istiyorum cloud olarak çünkü icloud hayli pahalı google fotoğraflar daha makul bir de eski fotoğraflarım var onlarıda almam gerekli ilk defa iOS telefonum olacağı için bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim lütfen gelip...
  9. Ruffian

Çözüldü✓ 800 TL mouse tavsiyesi

https://www.trendyol.com/atasoft-elektronik-since-2021/x2-kablosuz-3-modlu-24-000dpi-oyuncu-mouse-paw3311-sensor-sarj-istasyon-grip-tape-ve-skatez-hediye-p-927124097?merchantId=836367&boutiqueId=61 bu yada aigo gm80 plus düşünüyorum hangisi alınır...
  10. Ruffian

Sosyal Güvenlik okunur mu?

Merhaba normadle elektrik bölümü hedefimdeydi fakat nede olsa yorucu bir meslek aldığı parayı bile yiyemeden ölenler var izin günleri yok çünkü özel sektörde bu yüzden memurmu olsam acaba dedim ve atamaları araştırdım gözüme sosyal güvenlikden SGK memuru olmak ilişti atamaları çok fazla ve en...
  11. Ruffian

15 pro, pro max vs yurt dışı 16 pro + apple watch series 8 hangisi tercih edilir

bir yanda 65-70 civarında yurt içi 15 pro, pro max bulunuyor diğer yanda 65 civarına 16 pro ve apple watch alınabiliyor apple watch sebebini sorarsanız cellular için şebeke yani hücresel veri için sizce hangisi bide daha önce telefon getirmiş biri tekrar telefon getirebilir mi?
  12. Ruffian

SteelSeries Rival 3 den bu mouse ya geçilir mi? (PAW3311)

https://www.epey.com/klavye-mouse/karsilastir/999459-999479/aigo-gm80-plus_aigo-gm80/ ikisi arasında kaldım birisi 50 milyon birisi 100 milyon tıklama ömrü sunuyor sensörler aynı prime+ alacaktım fakat sonra bunun hem kablosuz hemde daha ucuz olduğunu gördüm üstüne birde şarj edilebilir olunca...
  13. Ruffian

YD 16 Pro alınır mı?

https://www.noon.com/en-sa/N70105582V/p/?o=f9ab9c2f5f56836c&shareId=df967e61-6680-4e72-a6b8-9e077acfc66a&utm_source=C1000094L&utm_medium=referral Bu telefon alınır mı? Middle East versiyonu tam olarak ne oluyor Avrupa versiyonu ile farkı nedir?
  14. Ruffian

Casio MDV-107D-3A2VDF alınır mı?

Rolex Submariner'e benzediği için beğendim birde bileğim biraz kalın 18 cm den kalın bir bileğim var bu yüzden büyük saat arayışındayım fiyat aralığım biraz farklı 20-22 bin de olur 6 binlik bir saat de olur tasarımı benim için önemli sadece önerilerinizi bekliyorum dediğim gibi bileğim kalın...
  15. Ruffian

Çözüldü✓ AK680 klavye Alınır mı

laptop klavyesi gibi bir şey arıyorum laptop beyaz olduğu için çok kirleniyor ayrı bir klavye almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum low profile olmak zorunda çünkü parmaklarım takılıyor 1739629612...
  16. Ruffian

Hangi Viski daha iyi?

12 Yıllık Dalmore aklımda vardı ama Glenmorangie The Lasanta de aklıma takıldı sonra bir kaç kullanıcı yorumu okudum single maltcılar mutlaka Kilchoman Sanaig'i denesin diye iyicene Allak bullak oldu aklım kararsız kaldım 3'ününde tadı birbirinden farklı Kilchoman daha aklıma yattı çünkü isli...
  17. Ruffian

Sıfır iPhone 13 hala alınır mı?

Sizce alınır mı? 33 bin civarlarına android sıktı iosa geçmek istiyorum 11 bile donmadan devam ediyor iken benim telefon bi ara kamerayı açmamıştı ve çok fazla sorun çıkartıyor 2 telefonda aynı zamanda alındı 2.el ile pek uğraşmak istemiyorum Samsung olabilirde android den bir çıkış yapmak...
  18. Ruffian

800-900 TL arası Mouse Tavsiyesi

ben pek bir şey bulamadım şuan elimde SS Rival 3 1 Şubatta almıştım deprem olmadan 5 gün önce şubatta 2.yılını tamamlayacak artık değiştirme zamanı geldi gibi Temudan vs. alabilirim tavsiyeleriniz nelerdir ajazz falan diyolardıda bulamadım birde fiyatta esneklik yaparımda bir mouse 1300 TL...
  19. Ruffian

Anker Soundcore Q21i alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-q21i-nc-bluetooth-kablosuz-kulaklik-aktif-gurultu-onleyici-anc-40-saate-varan-sarj-suresi-siyah-a3004-anker-turkiye-garantili-p-HBCV00006NHP8E?magaza=Hepsiburada&&wt_gl=cpc.68xx-All.pmax.camp21812575411adgr000000&gad_source=4&gclid=CjwKCAiA3ZC6BhBaEiwAe...
  20. Ruffian

LG XBOOM ON7 alınır mı?

https://www.lg.com/tr/hoparlor/xboom/on7/
Geri