Arama sonuçları: *

• Users: woid
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Last of us 2 başlamıyor

Merhaba arkadaşlar az önce last of us 2 indirim ama açmaya çalıştığımda oyun açılmadı ve aşadaki hatayı verdi sistemim çokta kötü değil anlayamadım yardım edermisiniz ? sistem: 16 gb ram AMD rx 6600 adata SDD 500 GB ryzen 5 5500 Lütfen driveri güncelle demeyiniz şuan güncel.
  2. W

FPS DURDUK YERE DÜŞÜYOR VE OYUNDAN ATIYOR

Merhabalar sistemim r5500 ve rx6600 dir ama dünden beri fps bi anda düştü ve pc şuan kasıyor neden acaba aranızda bilen varmı ?
  3. W

RX6600 Ekran Kartı Sorunu ve Monitör Kapanması

Merhaba kullandığım ekran kartı RX6600 ve son 3 haftadır bu sorunla uğraşıyorum bir anda bilgisayar ekranı gitti ve gelmedi çok uğraştım sorunun monitörden kaynaklandığını düşünüp 2 kere Monster garantisine gönderdim ama bir problem yok denildi bilgisayar 144 Hz de kapanıyor doğrusu monitör...
  4. W

Monster aryond 24 monitörüm çalışmıyor

Merhabalar 1 saat önce çok güzel bir şekilde çalışan sistem şimdi çalışmıyor bı anda ekran gitti ve açılmadı HDM kablosuyla bağlıydı çıkardım tekrar denedim çıkarıp taktım HDM ı DP a çeviren bir kablom vardı onu denedim oda ise yaramadı bi ara ikisini taktım ekran geldi 2 saniye sonra yine gitti...
  5. W

Monster aryond 24 monitörüm çalışmıyor

Merhabalar 1 saat önce çok güzel bir şekilde çalışan sistem şimdi çalışmıyor bı anda ekran gitti ve açılmadı HDM kablosuyla bağlıydı çıkardım tekrar denedim çıkarıp taktım HDM ı DP a çeviren bir kablom vardı onu denedim oda ise yaramadı bi ara ikisini taktım ekran geldi 2 saniye sonra yine gitti...
  6. W

Mad games tycoon 2 internet gerekli hatası

Arkadaşlar bu oyunu 2 gün önce oynamaya başladım ama ha bire şu çok oyunculu modu eklediğimde internet erişimi gereklidir hatası veriyor. 2005 yılına geldim hala olmadı. Yardımcı olur musunuz?
  7. W

KABLO NET İYİMİDİR GEÇMELİMİYİM

Merhaba ben 1 yıldır Digitürk ün internet sağlayacısını kullanıyorum ama tahütün sonuna geldim ve fiyatı arttı 24 mb 300 TL ye kullandığım internet 450 oldu ve açıkçası diğer sağlayıcıları da denemek isterim gözüme kablo net takıldı 50 MB 410 gibi bir fiyata veriyorlardı bana biraz bilgi verin...
  8. W

Ekran kartının güç kablosunu cikardım ve tekrar taktığımda calışmıyor

Merhaba 10 dk önce ekran kartımdan garip sesler geliyordu bende çalışır durumdayken güç kablosunu çıkarıp taktım ses kesildi ama bu sefer böyle bir hata almaya başladım. Diğer oyunları da denedim ama açılmadılar ve ekran kartının fanları çalışır durumda yani bir sorun yok gibi. Ekran kartım...
  9. W

Gamepower orge alınır mı?

Merhabalar kendime bir mekanik kalvye almak istiyorum gamepower orge modeli çok beğendim ama şüphelerim var sizce sıkıntı çıkar mı eğer çıkarsa bana başka klavye önerir misiniz? bu kalvye gibi blue swich ve bilek desteği olursa çok güzel olur 1600 TL bütçem var
  10. W

Gamepower Raijin mi yoksa Gamepower kugon mu almalıyım ?

merhabalar öncelkle ben 1 yıldır rampahe ghost adlı bir kulaklık kullanıyordum ama kafama kanal istanbul projesi gibi oyuk oluşturması kulağımın arka kısmını biraz ağrıtması ve petleri son bu 2 ayda soyulması gibi sorunlarlar karşılaştım kendime f/p bir kulaklık arıyorum bu 2 kulaklık gözüme...
  11. W

Steam hesabım çalındı ve Steam hiçbir şey yapmıyor

Dün PC ye virüs bulaştı ve Steam hesabım çalındı başıma daha önceden de gelmişti bu olay onun için yapacak kurtarmaya çalışırken her yöntemi denedim ama Steam maile ne yaparsam yapayım kod göndermiyordu ve sonra artık deneme şansım da bitmişti yaklaşık 13 saatir filan bekliyorum ama hala...
  12. W

amd 5500 de valorantda 70 fps alıyorum lütfen yardım edin

selamlar bu pc yi 2 hafta önce aldım ve bana ilk geldiğinde valorantda 250-350 fps arasında bir şey görüyordum ama bi ara baktığımda artık 150-230 fps arasıdna kaldı ve bazen 70 e kadar düştü valorant işlemci oynu olduğu için ilk işlemciden şüphelendim birkaç gün önce ryzeen master indirmiştim...
Geri