Arama sonuçları: *

1. P

Bu sistem alınır mı?

Gençler olumsuz bir yorumu olmazsa bu pcyi alacağım, bir tavsiye öneri vs var mıdır?
  2. P

Bu 3 bilgisayardan hangisi?

Şu 3 bilgisayardan 1ini alcam ama sizce hangisi daha uygun olur?
  3. P

Bu monitör alınır mı?

Beyler pcyi henüz dizmedim ama aşağı yukarı 5060ti-5070-5070ti kartlarından biri olacak. Şimdilik şöyle bir kaç monitör buldum ama işin ehli olmadığım için en uygun olanı hakkında bir fikrim yok. Hikayeli oyunlar falan oynamıyorum bu arada genel olarak Cs2, Valorant ve Rocket League amacıyla...
  4. P

55k bilgisayar önerisi

Gençler 55k bütçeli PC ve monitör önerebilir misiniz, Pcde AMD+Nvidia Combosu olursa iyi olur bütçe 10k daha oynayabilir sıkıntı yok
  5. P

TYT'ye nasıl çalışmalıyım?

Bu sene 10. Sınıfı bitiriyorum ama tytye nasıl hazırlanacağımı bilmiyorum. Yani kitaplardan mı ilerleyeyim deneme mi çözeyim yoksa önerdiğiniz bir liste falan var mı, cevaplarsanız sevinirim.
  6. P

Aerox 3 wireless alınır mı?

Yeni bir mouse arıyorum. 2000-3000 arası mouse önerebilir misiniz? Razer veya Steelseries gibi kaliteli markalar örnek olarak da Aerox 3 wireless düşünüyorum.
  7. P

Cs2 seçkin oynamak için arkadaş arıyorum

8kdan 3kya düştüm bu yüzden takimca oynayabileceğimiz bir arkadaş arıyorum. Şimdi seçkin puanı sonraki sezon yenileniyor falan demeyin lütfen seçkin puanini çok önemsiyorum. Oyuna yeni başlayan kuzenim bile sırf iyi bir takımı olduğu için 11k da başladı. Yaş 16
  8. P

Tosla hesabımi doğrulayamıyorum

Ben 18 Yaşının altında bir tosla kullanicisiyim. Hesabımı doğrulamak için NFC destekleyen bir cihazım ve fotoğraflı bir kimlik kartim da var ama banka hesabımdan para atmami istiyor. 18 Yaşının altında olduğum için banka hesabım falan yok doğal olarak ve babamın hesabından da kendime atmaya...
  9. P

Yardım Ders çalışmak için çizim tableti önerin

Hem kağıt israfından kurtulmak için hem de bilgisayarda ders çalışmak için grafik veya çizim tableti arıyorum. 1000-2000 TL civarı ders çalışmak için uygun olan bir çizim tableti önerebilir misiniz?
  10. P

İnstagram reels gönderimini engellemek mümkün mü?

Gerek arkadaşlarım gerek kuzenlerim ve diğer yakınlarım Allah ne verdiyse reels atıyor ve bu durumdan çok sıkıldım. Bide izlemeyince trip atıyorlar onları da kırmamak için reels istemediğimi söyleyemiyorum. Yok mu reels gönderimini engellemenin bir yolu?
  11. P

Çözüldü✓ Fiverr Müşterilerinin Gönderdiği Mesajlar

Arkadaşlar bu sıralar Fiverr de doğa fotoğrafcılığı yapıyorum ve 2 müşteri bana şu tarz bir mesaj atıp altına link bırakmış. Daha önce hiç satış yapmadığım için ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir şey bilmiyorum lütfen bilen biri bana yardımcı olabilir mi?
  12. P

Hangi PS5 alınır öneri

Arkadaşlar PS5 almak istiyorum ama hangi ps5 in iyi olduğunu bilmiyorum lütfen bilen biri bana danışabilir mi slim cd pro falan hangisini önerirsiniz
  13. P

SteelSeries Arctis Nova 3 mikrofon sıkıntısı

Yaklaşık 3 hafta önce SteelSeries Arctis Nova 3 aldım ve bir miktar zaman sonra mikrofon arıza yapmaya başladı. Mikrofon testinde ses çok bozuk geliyor ve çıkar tak yapmadan düzelmiyor. Heryerde çözüm aradım ama sanırım bu sorunu yaşayan tek benim. USB portunu değiştirmekten SteelSeries GG silip...
  14. P

RTX 3060ti mi 4060 ti mi

3060ti 12gb 192 bit 4060ti 8gb 128bit Hangisi daha iyidir kafam karıştı
  15. P

Çözüldü✓ Pckolik kargo sistemi

26 Ağustos'ta aşağıdaki sistemi biraz özelleştirip aldım ama sitede hala kargo için hazırlanıyor yazıyor abi bilgisayarın parçalarını fabrikadan mi alıyorsunuz 3 gündür kargo için hazırlanıyor yazıyor ne ya yardım edin yoksa o kargo yazısında mi hata var 3 gün sürmesi imkansız...
  16. P

Bu sistem alınır mı sizce?

Gigabyte b450 m-s2h anakart Sapphire rx590 nitro + 8 GB 256 bit ekran kartı 8+8 ram 3200 markasini hatirlamiyom ama saglam marka 520 SSD AMD ryzen 2600x islemci var İncehesaptan toplandi hemsinin faturasi vs var kutulari falan Fiyatı belli değil performansı nasıl darboğaz falan olur mu
  17. P

Bu sistem nasıl ? alınır mı ?

Gigabyte b450 m-s2h anakart Sapphire rx590 nitro + 8 GB 256 bit ekran kartı 8+8 ram 3200 markasini hatirlamiyom ama saglam marka 520 SSD AMD ryzen 2600x islemci var İncehesaptan toplandi hemsinin faturasi vs var kutulari falan ve fiyatı belli değil performansı nasıldır acaba?
  18. P

Bu sistem alınır mı ?

Gigabyte b450 m-s2h anakart Sapphire rx590 nitro + 8 GB 256 bit ekran kartı 8+8 ram 3200 markasini hatirlamiyom ama saglam marka 520 SSD AMD ryzen 2600x islemci var İncehesaptan toplandi hemsinin faturasi vs var kutulari falan Fiyatı belli değil performansı nasıl
  19. P

Çözüldü✓ PCkolik güvenilir mi

https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/ bu bilgisayarı düşünüyorum ama PCkolik güvenilir mi hiç bilgisayar alıp sıkıntı yaşamayan varmı
  20. P

Çözüldü✓ Hangi ekran kartı daha iyidir

Ekran kartı olarak MSI geforce RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB GDDR6 192Bit mi yoksa RTX 4060ti GDDR6X 8GB 128Bit ekran kartını mi alayım
Geri