Arama sonuçları: *

1. C

Sistem için PSU önerisi

Herkese merhaba sistemde sanırım PSU bozuldu uygun fiyatlı yeni PSU almayı düşünüyorum kaç w ve hangi modeli önerirsiniz eski bozulan deepcool 650w psu Ryzen5 5600x Rx6750xt B450mk2 Goodram 8x2 ram 1 TB M2 SSD 500 GB hdd
  2. C

Yardım Steelseries nova 1 kablosu bozuldu

Herkese merhaba steelseries nova 1 kulaklığım var ama kablosu bozuldu.Kablonun bir ucu 4 pin bir ucu 3 pin.Etrafa baktığım zaman bu şekilde yok genelde 3 pin yada 2 pinli kablo var.Bu kablolardan alsam kulaklığı çalıştırırmı ?
  3. C

Yardım Steelseries 3.5 to 3.5 kablo orjinal vs başka markada fark olurmu ?

Herkese merhabalar Steelseries nova 1 kullanıyordum ancak orjinal kablosu kırıldı yeni kablo için uyduruk kablo alsam ses kalitesinde fark olurmu ?
  4. C

Kulaklık çalışıyor ancak mikrofon çalışmıyor

Herkese merhaba steelseries nova 1 kulaklık aldım ve uzatma kablosuyla kullanmak istedim ancak uzatma kablosunu kasanın arkadındaki jak girişlerine takdığımda kulaklık çalışıyor ama mikrofondan ses gitmiyor.Uzatmayı çıkarıp kasanın üstündeki mic/audio girişine taktığım zaman sorunsuz...
  5. C

Yardım Bu iki kulaklıktan hangisini almalıyım ?

Herkese merhaba iki kulaklık arasında kaldım.Ankartım Asus b450mk2 bazı yorumlarda anakartın ses kartı iyi değilse sesi az çıkıyor diye.Ben pek anlamam ses kartı olayından.Hangisini önerirsiniz ? yardımcı olursanız çok sevinirim ? Arctis 3 garantisiz 2. El. (1200 TL) Arctis nova 1 sıfır...
  6. C

Arc 3 vs arc 5 vs nova 1vs Asus H1 wireless vs Asus h3 hangisini önerirsiniz

Herkese merhaba 5 ürün arasında kaldım.Genellikle FPS oyunları oynuyorum hangisini önerirsiniz ? Steelseries arctis 3 Steelseries arctis 5 Steelseries nova 1 Asus H1 wireless Asus h3
  7. C

1000 TL Gaming kulaklık önerisi

Herkese merhaba 1000 TL civarına gaming kulaklık almayı düşünüyorum.Genellikle FPS oyunları oynuyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
  8. C

Msi G255PF E2 alınır mı?

Herkese merhaba 4500 TL civarında gaming monitör almayı düşünüyorum. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g255pf-e2-24-5-1-ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,630772743.html bu ürün nasıl sizlerin başka önerileri varsa onlarıda görmek isterim.
  9. C

Gaming monitör önerisi

Herkese merhaba 4500 TL bütçe ile alınabilecek monitör önerilerinizi bekliyorum.Genellikle FPS oyunları oynuyorum.Ben bu ürünler arasında kaldım; https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2779-hd-pro-27-1-ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,651829016.html...
  10. C

Gaming kulaklık önerisi

Herkese merhaba ben gaming kulaklık almayı düşünüyorum.Genellikle FPS oyunları oynuyorum.Bütçe 1200 TL.Ben bu iki ürün arasında kaldım hangisini önerirsiniz...
  11. C

Gaming monitör önerisi

Herkese merhaba ben genellikle FPS oyunları oynuyorum arada hikayeli oyunlarda oynuyorum buna uygun gaming monitör önerirseniz sevinirim. Bütçe 4500 tl
  12. C

Gaming monitör önerisi

Merhaba sistemim; RX 6750 xt 12 GB Ryzen 5 5600x 16 GB ram 1 TB ssd En fazla 5000 5500 TL'ye kadar çıkabilirim.Hem FPS hemde hikayeli oyunlar oynuyorum.Benim düşündüğüm ürünler https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-24gn65r-b-23-8-1-ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,373629183.html...
  13. C

1000 TL Altı Gaming Kulaklık Önerileri

Herkese merhaba 1000 TL civarı bilgisayar için gaming kulaklık arıyorum önerileriniz nelerdir?
  14. C

Mönitöre görüntü gelmiyor

Herkese merhaba ben yeni sistem aldım ryzen 5600x, b450 MK2, rx6750xt donanımım eski VGA ile çalışan bir monitörüm var monitörü anakart takı Vgaya bağlayınca görüntü alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  15. C

20.000 TL laptop önerisi

Herkese merhaba max 20000 TL bütçem gaming laptop almayı düşünüyorum ne önerirsiniz ? Şimdiden teşekkürler.
  16. C

Gaming laptop önerileri

Herkese merhaba ben laptoplar da üniversite öğrencilerine vergi indiriminden yararlanarak Türkiye de üretilen yada montajlanan laptoplar dan birini almayı düşünüyorum hem günlük işlerimi halletsin hemde oyun oynarken sıkıntısız ve akıcı bir oyun deneyimi sunan bir laptop önerisi bekliyorum...
  17. C

Gaming laptop önerisi 20k

Herkese merhaba ben laptoplar da üniversite öğrencilerine vergi indiriminden yararlanarak Türkiye de üretilen yada montajlanan laptoplar dan birini almayı düşünüyorum hem günlük işlerimi halletsin hemde oyun oynarken sıkıntısız ve akıcı bir oyun deneyimi sunan bir laptop önerisi bekliyorum...
Geri