Arama sonuçları: *

• Users: DeaTglow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

15-16k Civarı Laptop Önerisi

Okul için bir laptop bakıyorum. normalde zaten bilgisayarım var bu yüzden oyun olarak sadece LoL oynatsın yeter(60fps'e okeyim). Çoğunlukla araştırma, PDF okuma, video izleme ve Office programlarını kullanacağım. Lenovo ideapad serisi güzel gibi ancak çok fazla modeli var hangisi işimi görür...
  2. D

Gxtuum.exe'i nasıl temizlerim

Kardeşim bilgisayara bir şey indirmiş sonra hemen silmiş ancak hala ekrana devamlı olarak bu hata geliyor ne olduğunu bulamadım bundan nasıl kurtulabilirim yardımcı olabilir misiniz lütfen
  3. D

GIGABYTE H610M K BIOS güncellemesi

Anakartım GIGABYTE H610M K, galiba BIOS güncellemesi yapılmamış. Bilgisayarcı güncellemesi var demişti (İnternet kesilirse anakartın gider o yüzden ben yapamam bios güncellemesini o riski almam demişti) bana gösterdi şurada programı var oradan sen yaparsın diye ama daha önce hiç yapmadım yanlış...
  4. D

Çözüldü✓ DLL. 'FBIOS.dll' yüklenmedi Hatası

bilgisayarın sıcaklığına bakmak için BIOS 'SIV'' kısmına girdim ve bu hatayla karşılaştım kasadaki fanların hızını falan da değiştiremiyorum komple BIOS kısmı açılmıyor ve bu resimdeki hatayı alıyorum. ne yapmam lazım bu hatayı gidermek için
  5. D

Çözüldü✓ Hz ayarı yapamıyorum

165 hz monitörüm var görüntü ayarlarından girdiğimde Max 60hz çıkıyor nasıl 165hz e yükseltebilirim?
  6. D

Çözüldü✓ DUAL RTX 3060 + i3 12100f'li sistem nasıl

Bunu almayı planlıyorum 20k civarı bütçem var bunu almalı mıyım https://www.gaming.gen.tr/urun/300254/mesut-cevik-mc7-intel-i3-12100f-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS
  7. D

Çözüldü✓ 500gb SSD var depolama için HDD önerisi

Adata legend 750 500gb SSD var 1tb'lık HDD almak istiyorum depolama amacıyla ne önerirsiniz (oyun performansını etkiler mi?) Bu ikisinden biri işimi görür mü -SEAGATE Barracuda ST1000DM010 1TB 64MB 7200Rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk -WD Blue WD10EZEX 1TB 64MB 7200RPM 3.5″ SATA 3.0 Harddisk
  8. D

Çözüldü✓ Msı geforce rtx 3060 ventus 3x ekran kartlı sistem alınır mı

Sistem bu ventus modellerde ısınma problemi oluyormuş o yüzden bir tane sıvı soğutucu ekledim bu fiyata alınır mı...
  9. D

Çözüldü✓ 165hz 24" monitör önerir misiniz

Ghosting, ölü piksel gibi sıkıntıların olmadığı 24" 165hz/144hz " bir monitör istiyorum. Bütçem biraz düşük ortalama 4k gibi bir bütçem var
  10. D

Çözüldü✓ R5 5500 GTX 970'li sistem işimi görür mü?

Geçici olarak düşük bütçeli bir sistem diziyorum bu sistem işimi görür mü? Valo, CS, LoL, Metin2, gtaV, Witcher3, FM gibi oyunlar oynuyoruz kardeşimle oynatır mı bu oyunları ya da başka sorunlar çıkar mı mesela oyun oynarken arkada DC açabilir miyim son olarak bu sisteme 165hz 24 inç monitör...
Geri