Arama sonuçları: *

• Users: Berkant586
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Dualshock 4 için Bluethoot adaptör önerisi

Fifa oynuyorum, en az gecikme ile oynamak istiyorum, orjinal dualshock 4 sahibiyim şu adaptör modelleri arasında kaldım: https://www.vatanbilgisayar.com/asus-usb-bt500-bluetooth-5-0-usb-adaptor.html...
  2. B

Yardım RX 7800 XT YÜKSEK VRAM KULLANIMI SORUNU

Herkese öncelikle merhabalar. Sistemim PC Hocası'nın GG-7 hazır sistemi. ASUS TUF RX 7800 XT Ryzen 5 7500f ASUS PRİME A620M-E-CSM geriye kalan bileşenler çokta önemli değil. Ne zaman olduğunu hatırlamamakla birlikte sistemimde anormal derecede bir vram kullanımı söz konusu. Boşta 6.5 gb...
  3. B

Ryzen 5 7500f fps değerlerim düşük

Ryzen 5 7500F, XPG 5200MHz DDR5 CL38 RAM ve ASUS TUF RX 7800 XT ekran kartına sahibim. Ultra grafikli hikaye oyunlarında sistemimdeki her şey güncel ve çözünürlük 4K olmasına rağmen işlemci kullanımım %100'lerde geziyor. Valorant gibi basit oyunlarda ise işlemci kullanımı %70-80 aralarında...
  4. B

İşlemci kullanımım aşırı yüksek

Boşta %10 ile %35 arasında git gel yapan işlemcim ağır ekran kartı gerektiren oyunlarda çözünürlüğü 4k bile yapsam %100 kullanımdan asla düşmüyor. %99 bile olmuyor. Asus Tuf RX 7800 XT ekran kartına ve Ryzen 5 7500f AM5 soketli bir işlemciye sahibim. 3 kere bilgisayarımı sıfırladım, güç planı...
  5. B

Cyberpunk İşlemci Kullanımı Sorunu

Cyberpunk 2077 oyununu uzun bir süredir oynuyorum ve oyunu bitirmeye yakınken ekran kartı kullanımının aşırı düştüğü (2K çözünürlükte oynuyorum) ve işlemci kullanımının aşırı arttığını hatta genellikle %100 kullanımlarda gezdiğini gördüm ki en düşük işlemci kullanımı %87 civarında. Şimdi tekrar...
  6. B

Bilgisayarımın FPS değerleri normal değil

Ekran kartım: RX 7800 XT İşlemcim: Ryzen 5 7500f Call of Duty Warzone, Cyberpunk 2077 gibi oyunlarda ayarlar Ultra iken aldığım fps çok oynak. Kuytu köşe yerlerde 100 fps alıyorum şehir merkezinde 60-70'e kadar düşüyor. Sorun şu ki youtube üzerinden baktığım test videolarında insanlar benden...
  7. B

Kasa Işıklarını Değiştirme

Sistemimin içindeki ışıklar çok nadiren kendi kendine sönüyor bilgisayarı kapat aç yapınca geliyor, bugün bilgisayarı açtığımda baktım ve bileşenlerin hepsi gri renkteydi ve açıkçası hoşumada gitmişti, aç kapat yapınca eski haline geri döndü ve sırayla rgb şeklinde yanmaya devam etti...
  8. B

165HZ 144'E göre daha yavaş

Pazarama üzerinden 6400 TL'ye aldığım MSI OPTİX G271cqr 2K 165HZ Curved VA panel oyuncu monitörü test edebilme fırsatını aldıktan 3 hafta sonra bulabildim çünkü bilgisayarım yoktu. Ürün 144hz modunda yağ gibi akıyor ama 165hzye çektiğim zaman sanki 60hzye çekmişim gibi rahatsız edici oluyor...
  9. B

Red dead redemption 2 çöküyor

RDR2'ye türkçe yama kurdum ve biraz oynadım, herhangi bir çökme vesaire yoktu aldığım fps de normaldi. Bilgisayarımdan Vulkan RT isimli bir dosyayı sildim ve valentine kasabasına her gittiğimde oyun kendi kendine çöktü. Aldığım sistem ile bir ilgiside olamaz çünkü daha yeni aldım ve üst düzey...
  10. B

Monitörüm 165hz ama 144hz veriyor.

MSİ Optix G271cqr adında bir monitör aldım, monitör 2k 165hz, curved, va panele sahip bir monitör. Bilgisayara bağladım ve hz'i kontrol ederken 165 yerine 144hz olduğunu gördüm, çoğu kişi bu sorunu yaşamış ama monitörün içindeki oc özelliğini açınca sorunu çözmüşler, ben ise oc veya boost...
  11. B

Çözüldü✓ Sıvı soğutmanın tek fan rgbsi yanmıyor.

Pc Hocası'nın paylaştığı yeni PCH GG7' adındaki yeni hazır sistemi aldım, daha bugün elime ulaştı. her şey çok güzel ancak sistemde kullanılan Thermalright Frozen Notte 240 ARGB sıvı soğutucunun 1 fanının rgb ışığı yanmıyor, fan dönüyor ancak ışık 1 fanda var 1 fanda yok. Herhangi bir sorun...
  12. B

PS4 FAT KASMA SORUNU

2016 yılında sıfır kapalı kutu PS4 FAT kasa almıştım. Yaşım çok küçüktü çok oynadığım oynadığım için babam kapatırdı. Cihaz neredeyse 8 senedir bende 1 sene anca oynamışımdır, hep kapalı kaldı cihaz. Şuanda inanılmaz bir kasma durumu var. Fat kasanın slim kasalara göre tek farkı Bluetooth sürümü...
  13. B

Eski Laptop Yaptırılmaya Değermi?

Yaklaşık 12-13 yıllık HP G6 laptopa sahibim. Alındığında çok küçüktüm birçok kez tamire gitti ve alındığında zaten 2. El olarak alındı, 6 ay sonra masaüstü bilgisayar alacağım ama laptopunda iş göreceğini düşünüyorum, laptopta benim ön sürdüğüm şey şu ki termal macun değişecek, menteşeler...
Geri