Arama sonuçları: *

• Users: erexnn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. erexnn

Öneri 6 bin TL'ye kablosuz siyah oyuncu kulaklığı önerisi

6 bin TL civarında kablosuz F/P özellikle siyah bir kulak üstü oyuncu kulaklığı istiyorum. Nova 5 güzel geldi fakat siyahı 7.5 bin TL olduğu için vazgeçtim. Corsair Void ve HyperX Cloud 3S var şu an aklımda.
  2. erexnn

Bilgisayar için ekipman önerileri

Merhaba, yazın bilgisayar alacağım, o yüzden ekipman almaya şimdiden başlayacağım, bulduğum birkaç ekipman var, bunlar uygun mudur, bu fiyatta daha iyi ekipmanlar bulunabilir mi? Ayrıca şu an elimde olan ASUS ROG STRIX Scope 2 RX red klavyesi ve ASUS STRIX evolve mouse'unu satacağım. Mouse...
  3. erexnn

Nasıl drag click yapılır?

Rampage smx r21 mouse' m var ve drag click yapılıyor diyordu aldım yapılıyor ama hiç drmadan long drag yapınca iletmiyor ilk defa drag click yapıyorum onla mı alakalı yoksa mouse ile ilgili mi programından yapılyıorsa söyleyebilir misiniz
  4. erexnn

Rampage SMX R21 ile nasıl drag click yapılır

nasıl yapılır bi türlü yapamadım yoksa çalışmak mı gerek 1693055358 olmazsa iade edeceğim çünkü
  5. erexnn

Rampage r21 vs Razer deatshadder

Başlıktaki gibi ikisinden birini alacağım ama drag Click için istiyorum double Click içinde sizce hangisi daha iyidir? Arada 120 lira fark var neredeyse.
  6. erexnn

ASTRONEER oyununun amacı?

Oyuna yeni başladım yazıcı falan var bileşik koyuyorum çalışmıyo tutorial da vermedi ne biçim oyun bu?
  7. erexnn

Çözüldü✓ Laptop RAM'ı nereden alınır.

8GB ram im var ve yetmiyor bana minecraftta 3gb ram veriyorum bilgisayarda ram bitiyor bunu 16 GB yükseltmek istiyorum ve aklımda 8GB ram alma fikri var bunu nereden alacağım? Sanırım çift kanallı olup tek kanalı boş olduğu için de Intel Irıs kartım UHD gibi çalışıyor zaten aygıt yöneticisinden...
  8. erexnn

0-450 TL arası drag click ve butterfly click mouse önerisi.

Başlıkta yazdığı gibi. Ayrıca drag click için elektrik bantını nereden almalıyım, hangi renk almalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  9. erexnn

Xbox hesabımı ve Steam hesabımı satsam kaç TL eder?

Satsam kaç TL eder? Oyunlar görselde.
Geri