Arama sonuçları: *

• Users: AobElixir
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AobElixir

HyperX cloud 2 kulaklıkta boy ayarlayan yer kırıldı

Şimdi böyle bir kırık var elimde ama tam olarak ne deniyor o kısmına bilmiyorum. Hyperx destek ekibine ulaştım. Bana mailde parça gönderecekler gibi bir şey demişler ama tam anlayamadım. Normalde yenisini gönderiyorlar diye biliyorum. Acaba yanlış mı anladım?
  2. AobElixir

Yardım Fan çoklayıcı kabloda 3 kablo var normal mi?

Arkadaşlar bugün Thermalright Peerless Asassin 120 kule tipi fan aldım her şey tamam taktım ettim ama bu y cable dedikleri fan çoklayıcı kablolardan birtanesi 3 kablolu daha doğrusu 3 pinli sanırım. Diğeri de 4 pinli. İkisinide fanlara taktım sonrasında anakarta monte ettim dışarıda kalan fan...
  3. AobElixir

7000 TL YE TELEFON ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba. Kız arkadaşım için telefon almak istiyorum ama askerdeyim o yüzden fazla param yok. Birde kaçak redmi alabileceğim bir yerde yok burada maalesef. O yüzden sizden ricam maks 7000tl ye hem oyun hemde gündelik kullanım için uygun bir telefon varsa önerebilir misiniz? Kendisi...
  4. AobElixir

YARDIM GEREKLİ Bilgisayar sesi kapanıyor

Durumu anlatayım. Oyunlarda başarım aldığımda veya oyun oynarken discordda sesliye girdiğimde vs hem mikrofon hemde kulaklık duruyor. Oyunlarda bunun düzelmesi için çıkıp girmem gerekiyor. Discordda ise konuşmadan çıkıp tekrar bağlanmam gerekiyor. Discordda yayın açarkende aynı sorunu yaşıyorum...
  5. AobElixir

Rx 6600 4k görüntü verir mi?

Merhabalar daha önceki konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim s20fe den tercihimi yaptım. Lafı fazla uzatmayayım. Kendime 2. Bir monitör almak istiyorum. Amacım oyun oynamak değil sadece film, dizi veya YouTube gibi yerlerden video izlerken daha kaliteli bir ekranım olsun istiyorum...
  6. AobElixir

Snapdragon 732g iyi midir?

Merhabalar. Yeni bir telefon alacaktım ama telefonlar hakkında çok bilgim yok ve gerçekten YouTube aleminde bir sürü video ve farklı görüş var. Kafam biraz karışık. Şuan Xiaomi Redmi note 8 kullanıyorum ve sıkıntılar yaşamaya başladım. Beni 3 4 yıl idare edecek bir telefon ihtiyacım var. Bütçem...
Geri