Arama sonuçları: *

• Users: CoderYusuf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Çözüldü✓ Laptopumun ekran kartı max kaç watt

epey.com 'dan bakdım yazmıyordum ekran kartım max kaç watt faturasına bakdım ordada yazmıyordu yardım lazım Laptopum Excalibur G900 RTX 2060 6 GB İşlemci i7 10750H Ram 16 gb tek slot ikincisi boş 1 tb ssd var
  2. C

23.000 TL Fiyat Performans Gaming Laptopum Satılık

kutu faturalı excalibur G900 Gaming laptopum satılık 2 yıllık ürün tertemiz tamir görmedi ömür boyu bakım garantisi olduğu için 6 ayda bir bakımları yapıldı gül gibi sistem Ekran 240hz ips panel İşlemci i7 10750h 5ghz 12 çekirdek (i7 leri biliyorsan kaliteli hızlı güçlü işlemci) Ekran kartı RTX...
  3. C

144hz monitörüm HDMI ile 120hz Display 144hz veriyor

monitörüm bu : https://www.vatanbilgisayar.com/msi-optix-mag27c-27-144hz-1ms-mprt-curved-led-monitor.html Excalibur G900 Laptopumdan HDMI ile monitöre görüntü veriyorum Neden HDMI ile 120 hz yerine 144hz Alamıyorum
  4. C

Laptopum var linkdeki masaüstü ile takas yapayımmı mantıklımı ?

Merhaba Arkadaşlar masaüstü sisteme ihtiyacım var yayın işeri fln yapıcam masaüstü performansı lazım bana Excalibur G900 İ7-10750H 6 ÇEKİRDEK 16GB TEK SLOT 3200 MHZ RAM RTX 2060 6GB 960GB SAMSUNG SSD İLANDAKİ KASA İLE TAKAS YAPAYIMMI KASA BU...
  5. C

İndirimli satılan sistemler alıp satılıyor 2 katı fiyatına

Bu yapılan şerefsizliğe bir dur denilmesi gerekiyor ! Adamlar ihtiyacı olan durumu olmiyanlara uygun fiyatlı sistem ayarlıyor. her defasında birileri alıp satıyor. Video atıldıkdan 7 dk sonra bakdımki stoklar bitmiş. sahibinden 'de rtx 4060 yazdım alın size sahibinden linkide mevcut bu sadece 1...
Geri