Arama sonuçları: *

1. B

5060 lı sistem için monitör önerisi

bu kasayı sipariş verdim https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-5060-h610m-480gb-m-2-ssd-16gb-ramss.html bu monitörü buldum sizce bu fiyata başka 27 inch olucak şekilde ne alabilirim...
  2. B

Komple her şey dahil hazır sistem arıyorum

içerisinde monitör kasa klavye mouse olucak şekilde hazır sistem arıyorum kredi kartı ile alıcam 40-45 bin tl yi geçmemesi şartıyla arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
  3. B

Trendyol hazır sistem alınır mı?

https://www.trendyol.com/apphirex/rise-x76-ryzen-5-5500-32gb-1tb-m2-ssd-rtx3050-24-100hz-oyuncu-masaustu-bilgisayari-hazir-sistem-p-973427901?boutiqueId=61&merchantId=212612 kasa ve psu strong 500w+80 anakart msi a520 ram : hiksemi veya bory 32 gb ram ssd : bory veya crucial 1 tb m2 ssd ekran...
  4. B

10-15 arası max alınabilecek en iyi gaming hikayeli oyunlar için kasa arıyorum

10-15 bin arasına hikayeli oyun oynamak için masaüstü bilgisayar arıyorum önerilerinize açığım
  5. B

Iş yerinde can sıkıntısına iyi gelecek filmler

iş yerinde izlenebilir +18 fazla olmayan aksiyon macera korku gerilim filmi izlemek istiyorum genellikle filimlerin hepsini izledim sayılır bildiğiniz güzel filimler varsa atabilirmisiniz
  6. B

Argb 12v animasyonlu şerit led

argb 12v animasyonlu şerit led arıyorum telefondan kontrol edilebilir ve animasyonlu olması gerekiyor
  7. B

Argb 12v şerit led önerii

argb 12v şerit led arıyorum uygun yollu motorumun stopuna yapacağım animasyonlu ve telefon kontrolcülü olmasını istiyorum
  8. B

Max 4,5-5 k ya en iyi tablet

arkadaşlar max 4,5k- 5 kya tablet arıyorum yeğenime alacağım ama dediğim fiyatları geçmemesi gerekiyor max 5 k
  9. B

oyun için 30 35k arası monitör dahil sistem arıyorum

gün boyu oyun oynamak için 1080p de oynatması yeter monitör dahil full hazır sistem arıyorum
  10. B

üniversite için laptop

üniversitede kullanmak için kardeşime laptop arıyorum 10k arasına laptop bakıyorum sadece okul için kullanacak yardımcı olurmusunuz
  11. B

mondial sfc cub 50cc--- 110cc dönüşüm

arkadaşlar merhabalar 50 cc olan mondial sfc cub motorumu 110cc ye çevirmek istiyorum bu işten anlayan istanbul anadolu yakasında oturan varmıdır acaba
  12. B

xioami 14 ultra sd kart takmak

xioami 14 ultraya typc-e dönüştürücü ile SD kart takılırsa cihazda görünür mü telefonda sd kart girişi yok ama ben telefondaki fotoğrafları sd karta aktarmak istiyorum
  13. B

vitesli motor tork artırma

arkadaşlar öncelikle merhabalar yeni 50 cc motor aldım ilerleyen zamanlarda 125cc motor koyacağım motora ama şuanda 50cc olduğu için yokuşlarda tıkanıyor ve ben dişli küçültmek istiyorum ama dişli hariç başka neler yapsam tork artırırım
  14. B

xioami 14 ultra çin versiyon global yapma

abime xioami 14 ultra almayı düşünüyoruz ama 1tb modelinin yd global versiyonunu bulamıyoruz biz çin versiyonunu alıp telefona global rom atıp 5 6 yıl kullanabilirmiyiz birde güncelleme alırmı telefon
  15. B

laptop için 120gb ssd arıyorum

evimde olan asus marka laptop için 120gb ssd arıyorum hangisini alabilirim
  16. B

Yardım asus marka laptop şarjda iken kapandı açılmıyor arkadaşlar yardım olacak birisi yokmu ya

selamlar kolay gelsin benim elimde neredeyse 10 yıllık bi asus marka laptop vardı geçen gün laptopdan bi dvd ye bakmam gerekiyordu laptopu şarja taktım ve açtım ondan sonra şarja taktığım yerde internet çekmeyince laptopu fişten çekip odaya götürdüm geri şarja takıp açtım o sırada birşeyler...
  17. B

sistemim ne kadar eder

Ryzen 5 7500 F Galax RTX 4060 8GB Asus Prime A620M-K DDR5 6400 MHZ Corsair vengeance 16GB 5200MHZ WD GREEN SN350 1TB 3200mb okuma 2500mb yazma xpg valor air rainbow rgb 650w 80+ kasa thermalright assassin x 120 refined se argb 120mm kule tipi fan sizce bu kasa ne kadar eder
  18. B

severek kullandığım bilgisayarımı satıyorum güzel fiyata vereceğim

https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/sunrise-7500f-bilgisayarimi-satiyorum.18153/ özenle kullandığım bilgisayarımı motor almak için satıyorum
  19. B

sierra q2 f90 ses amfisi öneri

merhaba arkadaşlar ben dün çok ucuza aldım bu amfiyi sizce nasıl bir amfidir güç değerlerini bulamadım sierra q2 f90 4 kanal ses amfisi ban yardımcı olabilecek birisi varmıdır
  20. B

bilgisayar çalıştıktan sonra elektrik çarpıyor

arkadaşlar merhabalar ben odamda bir kaç değişikliğe gittim masa ile yatağın yerlerini değiştirdikten sonra böyle bir sorunla karşılaşmaya başladım bilgisayara ne takarsam takayım elektrik çarpıyor yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar
Geri