Arama sonuçları: *

• Users: Battuhan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Battuhan

Uygulamalar gri oldu

Bu şekilde sorun
  2. Battuhan

Valorant oyundan atma sorunu

son güncellemeden sonra oyunun sonlarına doğru atmaya başladı va 185 hatası geldi en son youtubeden baktıklarımdan herhangi bir sonuç alamadım yardımcı olur musunuz?
  3. Battuhan

Laptop da yer açma sorunu

C diskinde nerdeyse yer kalmadı sadece riot games 58 gb yer harcıyor onun harici windowsun kendi programları biri 160 biri 106 gb yer harcıyor oyun yüklemek istiyorum yer yok yardımcı olur musunuz (temp,recent vb windows+r kısayollarını yaptım)
  4. Battuhan

Valorant geç açılma sorunu

Valorantı oynamak için tıkladığımda aşırı geç açıliyor baya bı bekliyorum oyunu sonrasında da açılma ekranında bekletiyor bunun nedeni ney acaba?
  5. Battuhan

Battlefield 4™ Premium alınır mı

Epic games de 75 tl ye kadar düşmüş oyun hakkında pek bilgim yok sizce alınır mı
  6. Battuhan

Dell bilgisayar donma sorunu

Bilgisayarın termal macununu ve bakımını daha yeni yaptırdım ama donma sorunu devam ediyor yardımcı olabilir misiniz?
  7. Battuhan

Yardım Dell bilgisayar ısınma sorunu

Bilgisayardan film izledikten bir süre sonra doğal olarak ısınıyor ama ısındıktan sonra aşırı derecede donma kasma olayı oluyor ama gereğinden fazla bunu nasıl çözebilirim
  8. Battuhan

Yardım Telefonla konuşurken arkadan gelen aramaları göremiyorum

*43# i denedim ama işe yaramadı telefon android baktım bir kaç bilgiye ama işe yaramadı yardımcı olabilir misiniz?
  9. Battuhan

Androidden iPhone ye aktarım

Şuan elimde vivo var ama iPhone ye geçicem bu telefondaki tüm fotoğraf dosya vb şeyleri eksiksiz nasıl iPhone ye geçirebilirim?
  10. Battuhan

IPhone 8 plusa geçilir mi?

Benim elimde şuan Vivo Y35 var iPhone 8 plus da boşta geçmeli miyim?
  11. Battuhan

20k bütçeye telefon önerisi

Günlük hayatta kullanmalık fazla oyun oynanmaz yüksek ihtimalle şarjı falan uzun gitsin yeter
  12. Battuhan

Papara yerine kart önerisi

Papara ile ilgili uzun bir konu var onun yerine hangi kartı alırsam aynı şekilde verim alabilirim
  13. Battuhan

Maç günü posteri yapabilecek var mı

Gönüllü yapmak isteyen varsa özelden konuşup fotoğrafları bilgileri falan vericem
  14. Battuhan

Puma future krampon daraltma

Kramponu yeni aldım ama biraz büyük geliyo nasıl daraltabilirim
  15. Battuhan

Snapchat telefona ban attı nasıl kaldırabilirim

Bu sorun nasıl halledilir
Geri