Arama sonuçları: *

1. M

40k 45k arasında iyi laptoop alacam

40k 45k arasında iyi laptoop alacam,oyun oynamak için,
  2. M

5-6k bandında ips monitör arıyorum.

fps oyunları için ips panelli düzgün monitör arıyorum,monitörden anlayan arkadaşlar bana döne bbilir mi?
  3. M

3000 TL civarında kulak içi kulaklık

3000 TL ye kadar ses ve konuşma performansı iyi olan içi silikon olmayan Bluetooth kulaklık arıyorum,airpods önermeyin lütfen teşekkür ederim.
  4. M

s23fe,s22, yada kaçak s23ultra,kaçak14promax

Kararsız kaldım arkadaşlar ne alsam diye, 20k-40k bandında bir telefon almak istiyorum,gündelik hayat dışında arşivi ve pek kameradan anlamamakla bbirlikkte kamerası da pek kötü olmasın istiyorum,telefondan anlayan arkadaşlar dönüş yaparsa sevinirim tesekkür ederim.
  5. M

evimin adresinde alt yapı yok eve nasıl internet çekebilirim?

Başlıkta yazdım zaten derdimi.Binamdaki kutuda yeterli paylaşım yeri yok dediler ancak baya zamandır alt yapı çalışmaları var olarak gözüküyor bölgem, bu süre zarfında evde box tipi internet çekmek istiyorum, kullananlar varsa hangi tarife ve markaları öneriyor.
  6. M

57k sistem uyumlu mu?

https://www.n11.com/urun/asus-tuf-gaming-b650m-plus-amd-b650-6400-mhz-oc-ddr5-soket-am5-matx-anakart-26819334?magaza=thebilgisayar&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  7. M

50-60k ya kadar monitör dahil sistem

arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz butcem takribi 50bin duruma göre 10 bin daha çıkara bilirim
  8. M

saphire nitro 6900xt 15000 tl ye alınır mı

arkadaşlar gören anlayan cevap verirse sevinirim 1 ay kullanılmış 6900xt alınır mı bu fiyata solidwork lisansı olmadığı için değiştirecekmiş arkadaş sizce alınır mı?
  9. M

40k-45k arası sistem tavsiyesi monitör

dostlar,ben parça uyumu ve piyasadaki firmalar hakkında bilgim olmadığı için size danışmak istedim.40-45k bandında oyuncu bilgisayarı toplamak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz.
Geri