Arama sonuçları: *

• Users: Talha0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Talha0

HP victus 15 uyku sorunu

Yaklaşık 2-3 ay önce 2.el victus 15 aldım temizliki vs gayet iyiydi alan kiside çok kullanmadığını söyledi. Bu seride Hall sensör sorunu var biliyorsunuz ilk alan kişi bu sorunu yaşamış ve garantiye verip sıfırını tekrar aldığını söyledi bende inandım daha sonra laptopu aldım şuanda uyku moduna...
  2. Talha0

❌İndirim Bitti! 9.020 TL Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor

https://www.pttavm.com/lenovo-legion-25-10-245-05-ms-mprt-320hz-ips-gaming-monitor-67d4gac3tk-p-1425261892 AKCE100 KODU İLE 9.020 TL'YE 320 HZ LENOVO LEGİON MONİTÖR
  3. Talha0

Öneri Bu ram krizi ne olacak

Arkadaşlar malum ram fiyatları gittikçe dahada pahalı oluyor yakın zamanda laptopum satılacak gibi eğer satarsam altın almayı düşünüyorum yaklasik 7-8 ay sonrada altınları bozup bir kasa dizerim ama şuan bile ram fiyatları baya yüksek ileride bu ne olur
  4. Talha0

Yardım Telefonu monitöre baglayabilirmiyim

Bilgisayar kullanmadan telefonun ekranını monitör ekranına yansıtabilir miyim telefon Galaxy a71 monitörde DP ile HDMI bağlantısı var
  5. Talha0

Yardım Gank Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum

Dün ganktan machenike L7 mix mouseun siparişini geçtim daha sonra kargo takip kodu iletilmedi sonra Whatsapptan ulaşmaya çalıştım mesajım daha iletilmedi Instagram'dan yazdım daha geri dönüş yapmadılar. Yetkili Emre beye mail attım daha onada dönulmedi az önce müşteri hizmetlerini aradım 7dk...
  6. Talha0

Machenike L7 mix driver yokmu

Almayı düşünüyorum fevell Z1 se ile bunun arasında kaldım onun driverini buldum bununkini bulamadım sitesinde error veriyor
  7. Talha0

Öneri Hangisi daha iyi mouse

https://gank.com.tr/machenike-l7-mix-tri-mode-3395-siyah-gaming-mouse-81 bunun 250 kodu var 1250ye geliyor paw 3395 https://www.trendyol.com/ajazz/aj179v2-max-3-modlu-kablolu-2-4ghz-bluetooth-1000hz-12-000-dpi-paw-3311-optik-sensor-oyuncu-mouse-p-1035454568?boutiqueId=61&merchantId=123561 bu...
  8. Talha0

Öneri Wireles mouse öneri 1200 1500

Konu belli ne önerirsiniz bu fiyata
  9. Talha0

Oyunda ses boğuk geliyor

valorant oynadığımda ses kulaklıktan boğuk şekilde ve mono gibi geliyor bluetooth ile bağlıyım müzik dinlerken sorun yok oyuna geçince oluyor sorun nedir
  10. Talha0

2.75 $ steamden oyun

az önce aldığım bir oyunu iade ettim oyunlara cok para hacamıyorum o yüzden oyuna yatırdığım her para benim için değerli bu paraya keyif alabileceğim ne öneririsiniz araba
  11. Talha0

Öneri 1200 bandında mouse .

Konu belli kablosuz istiyorum ara sıra oyunda oynayacağım
  12. Talha0

32k gaming laptop onerisi

32k butcem var 33 zorlarim oyuncu laptopu alacagim varmi indirimde 4060li laptop hocamlar
  13. Talha0

Laptop performansını nasıl test ederim

Laptop takaslayacagim performansini nasıl olcebilirim bu benchmark vs nasıl oluyor
  14. Talha0

Windows kuramıyorum sürekli hata veriyor

Bilgisayarı sıfırlamak istiyordum başta sıfırlarken diskin içine boşaltmamışım ve o diskin içine Windows kurmaya çalışmışım mavi kurulum ekranı geçtikten sonra bilgisayar mavi ekran verdi ve 0xc00001 hatasını verdi daha sonra flaştan tekrar kurmaya çalıştım bu sefer diskinsin tamamen boşalttım...
  15. Talha0

Win kurarken bilgisayar kurtarılamadı hatası verdi

Win11 kuruyordum Microsoft un sitesinden win11 ISO aldım fakat kurulum bittiğinde Windows kurtarılamadı hatası verdi
  16. Talha0

Yardım Fiber hızı berbat eth kablosundan dolayı olabilirmi

Yaklaşık 1 ay önce eve fiber geldi Türk Telekom altyapısıyla bende fully diye bir markanin Cat türü ethernet kablosunu aldım başta hızı baya iyiydi şuanda hızı berbat durumda kasaya takılan wi-fi modülü daha iyi çalışıyor bu eth kablosunun dıştaki malzemesi çok kötüymüş yaklaşık 5-6 metre...
  17. Talha0

HP victus15 alınır mı

HP victus15 nt-1035 Arkadaşlar kendi kasam ile takas yapacağım üstüne para vererek HP victus15 laptopu 4050 ekran kartı i5 13500h işlemcisi var laptop nasıl iyi midir? kroniki vs varmı
  18. Talha0

Nereden ucuza Ps kiralarim

Ara tatil için ps kiralamak istiyorum ps4-5 ikisinde olur nereden ucuza bulurum çok saçma fiyatlar çıkıyor ortaya
  19. Talha0

Torrent indirme hızı çok kötü

torrent üzerinden 95gblık bir oyun indiriyorum steamde 5 mb ile yukluyordum torrentde en fazla 2 mb gördüm 1 mb altına düştüğü oluyor çok seri yardım lazım ne yapmam gerek
  20. Talha0

Edit yapmaya başladım nasıl para kazanırım

Arkadaşlar yaklaşık bir haftadir araba editi yapıyorum ve bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum okulların açılmasına yaklaşık 2 hafta var biraz para kazanmam gerek nereden kazanabilirim edit yaparak
Geri