Arama sonuçları: *

1. Y

65k bütçe hazır sistem almak istiyorum

65k bütçem var cok üstüne cıkamam maalesef 9070xt 7500x3d li bir sistem buldum fakat kasası hoşuma gitmedi ve içinde sıvı soğutma da yok onun yerine 9060xt 7800x3d li sıvı soğutmalı kasası gayet hoş bir sistem toplayabiliyorum fakat aklımda 5060ti 16gb lı bir sistem de var inanın karar veremedim...
  2. Y

Gaming Kulaklık Önerisi

Bütcemi 3000tl civarına kadar çıkarabilirim Rekabetçi oyunlar oynuyorum Uzun süredir hyperx cloud2 kullanıyordum artık eskidi fiyat performans bir kulaklık önerebilir misiniz kulak içi kualklıklara da razıyım
  3. Y

Sistem Toplamaya Çalışıyorum

Ekran kartı:Gigabyte RTX 5060 TI Windforce 16G İşlemci:Intel i7-14700K bunlara uygun anakart arıyorum sistem toplamaya çalışıyorum daha uygun bir hazır sisteme de okeyim bütçem 50k
  4. Y

HYBRİD MOUSEPAD ÖNERİSİ

arkadaşlar razerin ve steel seriesin meşhur mousepadlarını kullandım bileğim tamamen mousepade sürttüğü için cok cobuk kirleniyor bir süre sonra isse o kısımlar işlevini yitiriyor bütçem 1.5k klassegear almayı düşünüyorum benim için görüntüsü önemli değil fiyat performans olmasıni istiyorum...
  5. Y

AJAZZ AJ159 lütfen yardım

AJAZZ AJ159 1049 tl yazıyor temu da ve ben temudan bir kere bile alışveriş yapmadım yeni haberim oluyor bu siteden mouse ihtiyacım vardı burdan alışveriş yapayım mı ve mouse ne kadar kaliteli bilen varsa yardımcı olabilir mi stokları tükeniyormuş
  6. Y

Razer Deathhadder V3 Pro vs Rampage Zenith Pro

Arkadaşlar Rampage Zenith Pro 2300 fiyat bandında Razer Deathhadder V3 Pro ise 3000 fiyat bandında ikisinin karşılaştırmasını yapmaya çalıştım fakat pek bir bilgim yok mouse konularında. Arada 700 tl gibi bir fark var bir arkadaşımda bu mouseların birbirine cok yakın mouselar olduğunu söyledi...
  7. Y

Rampage Zenith Pro 4K

Rampage Rampage Zenith Pro 4K almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandında mouse önerilerine de açığım kablosuz kulanmak istiyorum. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-rampage-zenith-pro-4k-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,759558636.html
  8. Y

Cloudflare Warp Çalışmıyor

Bir hafta önce ilk indirdiğimde denemiştim çalışıyordu şuan ise çalışmıyor forumlardan çözümlere baktım hepsini uyguladım maalesef çalıştıramadım. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.
  9. Y

Apple Macbook Isınma sorunu

Arkadaşımın Macbooku fazla ısnıyor sanırım termal macun değiişip bakım yapılması gerekiyor alalı 3 yıl olmuş Apple böyle bir hizmet veriyor mu ya da böyle bir hizmet veren güvenilir bir yer var mı ?
  10. Y

PC için Xbox vs PS5 gamepad mi?

Bende şuan aktif olarak kullandığım alalı bir yıl bile olmadı MSI GC30 V2 var EA FC24 oynuyorum ve uyumluluk sorunları yaşıyorum. Mesela sağ üste ne zaman pas atsam istediğim yere gitmiyor anlayamadım aynı oyun kolu farklı yerlerde cok uyumlu bir şekilde çalışıyor asla sıkıntı yaşamadım ama FC24...
  11. Y

MSI GC30 V2 DONGLE BAĞLANTI SORUNU

MSI GC30 V2 WİRELESS aldım bugün elime ulaştı fakat bir türlü kablosuz kullanamıyorum . Kablolu bir şekilde kullanabiliyorum hiçbir sorun yok dongle taktığımda ise bağlantı kuruluyor fakat asla bir tuş çalışmıyor anlayamadım dongle ile gamepadin arkasında bir tane logo ve hemen altında numara...
  12. Y

OYUNCU KOLTUĞU HAWK VS EXVEGA

EXVEGA Andromeda ve HAWK fab arasında kaldım exvega 5000tl hawk ise 4500tl aralarındaki fiyat farkı önemli bir fiyat farkı değil fakat uzun süreli rahat bı koltuk almak istiyorum kullanan arkadaşlar varsa önerilerinizi bekliyorum yazdıklarınız benim için çok önemli olucak teşekkürler . (Boy:1.80...
Geri