Arama sonuçları: *

• Users: goksel53
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. goksel53

Win 11 home key olan var mı

win 11 home key nerden bulabilirim bilgisayarı koyu moda alamıyorum başımı ağırtıyor
  2. goksel53

Amd en güncel driveri kullanan arkadaşlar için edge kullanmayın

AMD 25.3.2 driverini kullanan arkadaşlar bazı ekran kartlarında oyun oynarken arkada microsoft edge açıksa youtubeden video izliyorsanız pcniz donmaya başlayıp mavi ekran verip yeniden başlayabilir aynı sorun bende de oldu sorunun çözümü operadan youtube izlemek
  3. goksel53

Sarı site dolandırıcı mı bu

4. goksel53

Fiyat iyi mi reaper modeli iyi mi ? 9070xt 35k

https://www.incehesap.com/powercolor-reaper-radeon-rx9070xt-16g-a-gddr6-256bit-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-77571/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.22
  5. goksel53

Pazartesi Dolar 45-Euro 50 Üstünü Göreceği Söyleniyor Ne Düşünüyorsunuz?

Ne olacak halimiz tam biraz düzeliyor yine herşeyi berbat ediyorlar ülkeye nasıl yansır bu durum
  6. goksel53

AMD SONUNDA BAŞARDI YARIŞA ORTAK OLDU

9070XT İLE AMDNİN ARTIK YARIŞTA YERİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE TÜM TANIDIKLARIM 5070 ALMAK YERİNE 9070XT SİPARİŞİ GEÇTİ DRİVERLER GELDİKÇE PERFORMANSININ DAHA DA ARTICAĞINI DÜŞÜNÜYORUM BU KARTIN SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
  7. goksel53

YONGA SETİ xHCI NEDİR

Bilgisayarın ekran kartı ve işlemcisi max 60 derece görüyor ama programda yonga seti diye bi yer var burası 80 derece görmüş önemli mi burası
  8. goksel53

Marvel spiderman 2 16gb wram yetmiyor

rx 6800xt var 4k orta ayarlarda oynuyorum wram crashi veriyor aynı sorunu yaşayan var mı koskoca rdr2 10gb wram kullanıyorda bu oyunun ne farkı varda 16gb wram yetmiyor buna saçmalık doğru düzgün oyun bile portlayamıyorlar artık
  9. goksel53

Bilgisayarcı psu içinden bişey çalabilir mi

Arkadaşım bilgisayarı montajlasın diye bilgisayarcı tanıdığına vermiş adam güzel toplamış bilgisayar açılıyor her şey iyi güzel fakat psunun şu mazgalını çıkartmış nedenini bilmiyoruz içinden bişey mi aldı acaba psu da 0 garantili garantisi bozuldu mu ?
  10. goksel53

9500 TL'ye İkinci El RX 6800 XT Alınır mı?

SARI SİTEDEN ALICAM KUTUSU VAR FATURASI YOK GÜVENLİK ETİKETİ AÇILIP BAKIM YAPMIŞ SAHİBİ ALIRSAM 2K DA MEMNUN EDER Mİ
  11. goksel53

9070 xt Bu fiyat doğru mu

9070xt fiyatı diyorlar ben imkan vermiyorum ama 30k dan fazla olacağını düşünmüyorum bu kartın
  12. goksel53

4070ti super alcam 27k değer mi

Galax RTX 4070 ti Süper 2 ay kullanılmış mahalleden biri satıyor alınır mı 27k ya 1736089841 kutu fatura garanti cart curt duruyor
  13. goksel53

1 yıllık pc Görüntü alamıyorum

Ekran kartı driveri kurduktan sonra görüntü alamıyorum ekran kartını garantiye gönderdim sorunsuz olduğu söylendi ne yapabilirim
  14. goksel53

BİLGİSAYARA GÖRÜNTÜ GELMİYOR NE YAPABİLİRİM

EKRAN KARTIMDAN ŞÜPHELENİP GARANTİYE GÖNDERDİM GARANTİDE TEST EDİLDİ VE BİR SORUN OLMADIĞI GÖRÜLDÜ FAKAT BEN KASAMA TAKINCA EKRAN KARTI DRİVERLERİ KURUNCA GÖRÜNTÜ GİDİYOR SORUN NEYDE OLABİLİR DDU İLE DRİVERİ SİLİP YÜKLEDİM FAYDA ETME KABLO DEĞİŞTİRİP DENEDİM FAYDA ETMEDİ EKRAN KARTINA FARKLI BİR...
  15. goksel53

MERT BAYANTEMUR FP HAZIR SİSTEM

BAKABİLİRSİNİZ 1735656778 BEN PEK BEĞENMEDIM BELKİ BEĞENEN OLUR
  16. goksel53

ENDEKS BİLİŞİM GARANTİ İÇİN KULLANAN OLDU MU

ENDEKS BİLİŞİM GARANTİ İÇİN KULLANAN OLDU MU HIZLI MI EKRAN KARTI KAÇ GÜNE GERİ GÖNDERİYORLAR BOZUK KARTA DEĞİŞİM YAPIYORMULAR BİLEN VAR MI
  17. goksel53

Pc için hangisi daha iyi ssd

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CK2S298S?tag=akakceprime-21&th=1 https://www.amazon.com.tr/dp/B09K7F5VJQ/ref=asc_df_B09K7F5VJQ1734537600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09K7F5VJQ&linkCode=asn&th=1 hangisini alayım
  18. goksel53

Bozulan ekran kartımı garantiye gönderecem paketleme nasıl olmalı

ekran kartının kutusu falan var fakat antistatik poşet yok antistatik poşete koymadan göndersem sorun olur mu 1734685112 ve kargolarken neyle sarmalıyım kargoyu kendi kutusu yeterli olur mu korumak için yoksa köpük falan mı bulmam gerekecek
  19. goksel53

Ekran kartını garantiye yollucam

rx 6700xt ekran kartım bugun kendi kendine bozuldu garantiye gönderecem kart hazır sistemin içinde geldi bundan dolayı gencergaming ile iletişime geçmem gerekiyor mu yoksa direkt garanti yeri olan endeksbilişim ile mi iletişime geçeyim ekran kartının kutusu faturası var fakat antistatik poşetim...
  20. goksel53

Fifa oynarken bilgisayar kapandı

fifa oynarken pc kapandı eskidende oluyordu nadiren şimdi tekrar oldu şuan bilgisayarı açıyorum windows onarım yeri açılıyor sıfırla ve windows 10 ile devam et diyor windows 10 ile devam ete basınca bilgisayar yeniden kapanıyor format mı atmam gerekiyor ryzen 5 5600 rx 6700xt
Top Bottom