Arama sonuçları: *

• Users: İzmir 35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İ

S21 mi iphone 11 mi sizce hangisi

Merhaba bu konuyu almak için değil sadece merak ettiğimden açıyorum sizce s21 mi iphone 11 mi
  2. İ

Hangi cihaz alınır öneri

Öncelikle merhaba bu ara biraz fazla konu açmış olabilirim kusura bakmayın bu son konum https://shbd.io/s/4By4n5Xr https://shbd.io/s/phiDjAyH https://shbd.io/s/EtlW6bmD https://shbd.io/s/AhloY7Qg Bu cihazlardan hangisi alınır link e giremeyenler için cihazlar S21 128 gb İp11 yd sıfır...
  3. İ

Yd telefon için iki sim kartı mı gerekli

Merhaba yd telefon için kayıt ettirmeden 4+4 kullanılıyorya bunun için iki sim kartı mı gerekiyor mesela tek sim kartı 4 ay ilk sim slotu sonraki 4 ay e sim yapsak oluyormu cevap verirseniz çok sevinirim ihtiyacım var
  4. İ

Poco x6 pro vs xs max vs ip11 vs s21 fe

Öncelikle merhaba başlıkta yazdığım cihazlardan hangisi alınır 7 sene boyunca ip6 1 senedirde se2 kullanıyorum ve artık küçük ekran istemiyorum batarya aşırı iyi olmasına gerek yok ip6 ve de 2 den iyi bir performans versin yeter kamera orta düzey olması uzun bir süre götürmesi yani 3/4 sene...
  5. İ

13.500 tl telefon önerisi

Merhaba başlıkta yazdığı gibi 13.500 bandında kamerası orta derece olan oyun oynatcak elimde kalmayacak sıfır/ikinci el farketmez hangi telefon önerirsiniz yd olmaz
  6. İ

S22 vs ip12 hangisi alınır

Merhaba aynı fiyata s22 mi yoksa iphone 12mi yd alacağım
  7. İ

Yurt Dışı İPhone Önerisi Verir Misiniz?

Öncelikle merhaba şusn elimde 12.000 tl var bu bütçede hangi yd ios cihaz alınır not:kaydettirmeyeceğim için 2 tane cihaz olması gerek
  8. İ

İpse2020 vs redmi 12 pro 5g

Öncelikle merhaba şuan iPhone se 2020 64 gb olan modeli kullanıyorum sizce bu cihazı satıp 256 gb 12 pro 5 g almaya değermi Not:cihazdan memnunum bir sıkıntısı yok fakat 12 pro 5 g se 2 den daha iyi performans verecekse ona geçmek isterim
  9. İ

Hp 245 g9 ryzen 5 5625 cihazı alınır mı?

Merhaba lütfen kusura bakmayın biraz fazla konu açtım Başlıkta yazdığım hp cihaz alınır mı 16 gb ram 1 tb ssd windows 11 pro https://ty.gl/agy194xcen Bu linki başka cihaz Önerisi yapabilirsiniz bu alınır mı alınmazmı bide bu cihazda oyun oynanırmı
  10. İ

16.000 dizüstü bilgisayar

Merhaba 16k ya bir sistem önerir misiniz? Şuanlık orta düzey bişey olsa olur ilerde büyütecem monitor dahil değil lütfen 16k üstünde ve laptop önerisi yapmayın
  11. İ

18.000 k bilgisayar önerisi

Öncelikle merhaba maks 18.000 olan bir bilgisayar önerisi yaparmısınız İşlemcisi en az 11. Nesil olması lazım Marka farketmez Dizüstü olması lazım Ve ufak tefek oyunları kaldırması lazım
  12. İ

Telefon almak mı bilgisayar almak mı

Öncelikle merhaba şuan elimde se 2020 cihazı var sizce bu cihazı satıp 13k ya telefon almak mı (üstüne para ekliyorum) Yoksa bilgisayar almak mı bilgisayar için bütçe 18k maks yani sizce telefon mu bilgisayarmı ikisimi
  13. İ

Redmi note 12 pro 5g telefoncuda satılırmı

Soru başlıkta yazıyor
  14. İ

12.500k telefon önerisi

Öncelikle merhaba se 2020 cihazı 12.500k satılırmı satılırsa yerine ne alınır ben satma taraftarıyım çünkü ekranı küçük ve bataryası kötü apk inmiyor o yüzdün iOS,ekranı çok küçük,bataryası kötü,ikinci el olmamaması lazım kısacası 12.500k ya telefon önerisi yaparmısınız kamera ve uzun ömürlü...
  15. İ

1.200.000 tl suv önerisi

Merhaba arkadaşlar bu donanım arşivi forumda açacağım araba ile alakalı son konu bi önceki konumda golf 1.5 tsi yi önermiştiniz fakat bize biraz dar geldi test ettik bu yüzden bayaaaa bir geniş olucak suv önerisi lazım bagajı ve arka koltukları çok geniş olması lazım bütçe 1.200.000 bu bütçede...
  16. İ

Yeni clio e tech alınır mı?

Merhaba arkadaşlar öncelikle biraz fazla konu açtığım için özür dilerim kusura bakmayın bu zaten aççağım son konum sorum başlıkta yeni clio e tech icon paketi ile 980k ya alınır mı? passat çok uzun olduğu için almadık hatchback 5 kapı olması lazım sizce alınır mı?
  17. İ

2020 passat en dolu paket vs 2020 Honda civic 1.6 en dolu paket

Merhaba arkadaşlar bundan önce bir tane daha konu açmıştım o konu biraz çorba oldu sorun başlıkta sadece tek cevap istiyorum passat veya Honda diyebilirsin bizim önemli olan motor performansı genişlik dış ve iç görünüş
  18. İ

1.000.000 tl ye araba önerisi

Merhaba 2016 160 HP Renault talisman alınır mı? biz beğendik ama edc şanzıman bir sorun çıkarırmı uzun süre kullanmak istiyoruz bütçe bir milyon 1.000.000
  19. İ

2013 Mercedes c180 amg vs 2014 BMW 320i ed

Merhaba arkadaşlar bu araba ile ilgili ikinci konum kusura bakmayın Başlıkta belirttiğim iki araçtan hangisi alınır biri 2013 amg diğeri 2014 f30 bizim için öncelik sağlam bir motor iyi bir şanzıman iyi bir bagaj hacmi 400/500 lt yeter size hangisi aynı fiyattalar bütçe 1.000.000
  20. İ

2016 Honda crv executive vs 2017 hyundai tucson elite paket

Merhaba başlıkta belirttiğim arabalalardan hangisi daha sağlamdır bizim için öncelik güzel sorunsuz bir motor şanzıman çok geniş olması lazım bütçe 1.000.000 bu bütçede bir jip önerisi lazım şık durmasıda lazım ben bu iki modeli buldum önerilerinize açığım tabi bu iki modelden hangisi daha...
Geri