Arama sonuçları: *

• Users: Stoner
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Sistem'in 2.el değeri nedir?

Merhabalar, 2 sene önce toplamış olduğum kasamı full sistem satmak istiyorum. Özellikleri aşağıya bıraktım, ortalama ne kadar bir fiyat eder? THERMALTAKE V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Gaming Kasa MSI Radeon RX580 ARMOR OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı AMD Ryzen 5 3500X...
  2. S

Oyunlarda oluşan saniyelik yanıt verme, donma ve kasadan gelen ses

Konuyu tam olarak nereye açacağımı bilmediğim için buraya açıyorum öncellikle kusura bakmayın. Soruna gelecek olursak, her zaman ki gibi açtım bilgisayarımı oyuna girdim fakat oyunda takılmalar olmaya başladı ve bir kaç farklı oyun deneyerek bunu sadece o oyun için olmadığını doğruladım bir kaç...
  3. S

Twitch'de yayın yaparken bitrate dalgalanması

İyi günler, twitch de yeni yeni yayınlar yapmaya başladım internetimi değiştirmekle birlikte, bütün obs ayarlarını yaptım vs vs.. fakat yayınım da kısa süreli droplar(donmalar) oluyor gözüme çarptı ki 2400 bitrate verirken bi anda 150-400'lere düşüp çıkıyor, tam açıklayabildim mi emin değilim...
  4. S

5.500Tl Sistem Önerisi veya bu sistem alınır mı ?

Monitör'üm var ve bakışıp duruyoruz çok sıkıldım artık bir de malum evdeyiz zar zor 5.500Tl gibi bir bütçe yaptım kendime yani uzun bir süre sistemi upgrade edemem o yüzden biraz da olsa ileriye dönük olmasını istiyorum. Bu fiyat bandında bir sistem öneriniz var mı yoksa bu benim bulduğum sistem...
Geri