Arama sonuçları: *

• Users: Osm_01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Pullsar pulwark bold alınır mı?

Selam arkadaşlar MSI Gaming laptopumda pump out sorunu karşılaştım ile uzun araştırmalar pullsar pulwark bold almaya karar verdim ama çok alan ve inceleyen olmadığı için kararsızım Lütfen deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim https://ty.gl/u88de035erokj
  2. O

Laptop için pump out yapmayan termal macun önerisi

merhaba arkadaşlar ben 3 hafta önce bilgisayarı ısındığı için teknik servise yolladım sağ olsunlar güzelce temizleyip göndermişler ilk bilgisayar geldiğinde oyunlarda sıcaklığım gayet iyidi 80 dereceyi geçmiyordu ama 2 hafta sonra sıcaklıklar 90-85 derecelere dayandı bence termal macun pump...
  3. O

MSI vector gp68hx teknik servise göndermeli miyim?

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı 2023 Kasım'da aldım ve garantisi 6 ay sonra bitecek. Urfa'da yaşıyorum. Bilgisayar gereksiz ısınıyor ve yazdığım konulara bakarsanız cidden bu konuda muzdaribim ve sonunda bilgisayarı servise göndermeyi kararlastirdim çünkü bu kadar ısınması mantıklı gelmiyor...
  4. O

Throttlestop ile işlemicye watt sınır koymak zararlımı

Selam arkadaşlar işlemcim 13700hx bilgisayar MSI vector gp68hx 13vh işlemci çok ısınıyor aldığımdan ve UV yapmayı bilmiyorum internette böyle bir çözüm yönetimi ile karşılaştım sizce işlemcim zarar görür mü uzun vadeli kullanımda
  5. O

rat yedim yardım edermisiniz

Aga bilgisayarda oturuyordum sonra tuvalete gittim, bi geldim ekranda fotoğrafım açılmış hemen anladım rat olduğunu kaspersky indirdim tarattım ratı buldu sildi ama sizce neyi çalmış olabilir her şeyimi kontrol ettim ne steam,epic games,google gibi hesaplar duruyor tek korkum fotoğraflar var...
  6. O

Yardım Oyun oynarken klavyenin geç algılaması

Merhabalar MSI vector gp68hx laptopum var ve alalı 4 ay bile olmadı ve oyun oynarken bir anlık geç algılıyor ve oyun zevkim darmadağın oluyor sizce sebebi ne teknik servise mi başvurmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  7. O

İntel core i5 14600KF soğutucu önerisi

Beyler ben şunu buldum. https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterair-ma410p-120mm-rgb-led-fanli-islemci-sogutucu.html sizce bu nasıl sıvı soğutma mı tercih etmeliyim?
  8. O

msi pulse 15 b13vfk-498tr Alınır mı yoksa başka modellere bakmalimiyim

MSI pulse 15 b13vfk-498tr modeli nasıl işlemci ile ekran kartı modeli uyumlu mu? Yoksa başka modellere mi bakmaliyim yardım ederseniz sevinirim
Geri