Arama sonuçları: *

• Users: kucuk adam
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Dışarıda gezmekten, oturmaktan utanmak

Arkadaşlar merhaba. Benim işim, gücüm yok. Aileme de öyle yük olmuyorum. Sadece yemek için yük oluyorumdur yani. Çünkü onlara masraf çıkartacağım bir durumum yok. Şimdi arkadaşlar ben dışarıda parklarda oturmak istiyorum yada yürüyüş yapmak istiyorum ama gelgelim akrabalarım, liseden eski...
  2. K

Forumu bırakıyorum kendinize iyi bakın

Arkadaşlar görüşmek üzere. Bugüne kadar yardımlarınız için de teşekkür ettim.
  3. K

Ryzen 5 5500, 5600'den iyi sanki

Arkadaşlar olaya şu yönden bakıyorum. 5600, herhangi bir şeyde 80 watt'a çıkmaya meilli ve ısınıyor. 5500 ise böyle değil yani. Bu iki işlemciyi de test ettim. 5500 oyunlarda 30-45 watt arası geziyor, verebileceği maksimum frekans hızında çalışıyor. Hal böyleken elimdeki elimde 5600 beni ayar...
  4. K

AMD StoreMI ile HDD performansı artar mı?

Mesela 6 TB 7200 RPM HDD ile 512 GB Nvme'yi StoreMI ile birleştirsem, HDD performansı oyunlar için iyileşir mi? Not: İşletim sistemi farklı bir SSD.
  5. K

Uygun fiyata 10 TB HDD alınır mı?

https://www.guvenlikbayii.com/wd-purple-wd102purz-3-5-quot-10-tb-7200-rpm-sata-3-hdd-guvenlik-diski?ref=akakce&v=1.74.9
  6. K

1080p oyun ve film için Monitor önerisi

Arkadaşlar oyun ve film için monitor önerisi lazım.
  7. K

Legend of Zelda oyununda Zelda Tanrı mıdır?

Arkadaşlar merhaba. Tartışmalı olur mu olmaz mı bilmem ama ben çok oyun bitirdim, en güzelleri hep Legend of Zelda oyunlarıydı. Bu evreni tam olarak bilmiyorum ama derin bir yapıya sahip. Hep merak ettim ama Legend of Zelda oyunlarındaki Zelda, oyunun tanrısı mı yada bu kurgunun tanrısı mı?
  8. K

Quantum bilgisayarları normal işlerde neden kullanımaz?

Her şifre kırmak, yok şu işi yapmak yok bu işi yapmak için kullanılır diyor ama kimse oyun oynatmak için kullanılır demiyor. Bu Quantum işlemciler, grafik birimi ve işlemci birimi olarak doğrudan kullanılması hatta bunlara ölçeklendirimesi lazım yani. Çünkü sonuşta bu işlemcide mov, div, sum...
  9. K

Linux kullanılır mı?

Arkadaşlar Linux dağıtımları kullanılabilir mi? Yoksa Windows mu kullanmalıyız?
  10. K

Java'yı niye kötülüyorlar?

Java çok güzel bir dil oğlum. Çatır çatır yazıyorum ama kimse sevmiyor.
  11. K

LoL'den keyif alamamak

Arkadaşlar plata kasmak istiyorum ama oynadığım her maç 30 dk - 70 dk. sürdüğü için hiç ama hiç sihirdar vadisi oynamak istemiyorum. Mesela Pokemon Red diye 1 mb. boyutundaki bir oyundan bile daha çok zevk alıyorum. Sizce LoL'e devam edeyim mi? Plata kasmak istiyorum ama çok sıkıcı geliyor...
  12. K

Gürültü çalışmayan HDD önerisi

Arkadaşlar gürültülü çalışmayan, oyunlarda performasını o kadar kötü olmayan HDD arıyorum. En az 6 TB. Bütçem: 4000 - 5000 TL. Çok fazla ses çıkarmaması önceliktir.
  13. K

Asus Tuf Gaming VG246H1A 23.8" 0.5 ms alınır mı?

Arkadaşlar param bu civarlarda. Asus Tuf Gaming VG246H1A 23.8" 0.5 ms Alınır mı? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg246h1a-23-8-0-5-ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,225844950.html
  14. K

Bu SSHD alınır mı? Seagate SSHD

https://www.akakce.com/harddisk/en-ucuz-seagate-3-tb-sata3-7200rpm-64mb-3-5-hdd-st33000651ns-hdd-ssd-sshd-fiyati,1954165567.html Arkadaşlar, uygun gibi duruyor.
  15. K

Windows'un neredeyse tekel olduğu gerçeği

Arkadaşlar merhaba. Windows bırakın oyun bolluğunu, oyunları ultra ayarlarda oynamamıza izin veriyor. Oyun bakımından da rakipsiz, PSP, PS Vita, PS2, PS3, DS, NDS, 2DS, 3DS, Wii, Wii U, Switch oyunlarını bile, bu konsollardan daha iyi çözünürlükte, daha grafikte ve daha iyi kare hızlarında...
  16. K

Neden Windows kullanmamalıyız?

Arkadaşlar merhaba. Oyun ve programlar dışında Windows yani pek kullanılmaz? Sizce peki neden Windows kullanmamalıyız başka?
  17. K

Samsung Odyssey G3 LS24AG300NRXUF 24' 144 Hz monitor alınır mı?

Arkadaşlar fazla param yok. 27 inçte almak istemiyorum. Ekran kartım: RTX 4060 Ti. Bu alınır mı...
  18. K

Galax RTX 4060 Ti 8 GB incelemesi

2024 Şubat'ın 8'inde aldım. 13.000 TL'ye. Öne çıkan özellikleri; Isınmıyor, Her oyunu ultra da oynarım, DLSS3, DLSS, FSR açmam. 65'i geçmedi. Boşta 7 watt güç tüketimi var. Diğerlerine göre düşük enerji tüketiyor ve daha fazla FPS veriyor. 1080p'de, her oyunu ultra ayarlarda 60 FPS oynamak...
  19. K

"He was not married" anlamı nedir?

Arkadaşlar anlamı: "Evlenmedi" mi yoksa "Evli değildi" mi?
  20. K

Konudaki gibi küçük kasa önerisi lazım.

Anakartım: B450M S2H Ekran kartım; Galax Nvidia RTX 4060 Ti. https://www.gaming.gen.tr/urun/377310/galax-geforce-rtx-4060-ti-1-click-oc-8gb-gddr6-128-bit-dlss-3-ekran-karti-46isl8md8coc-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Önerilerinize açığım;
Geri