Arama sonuçları: *

1. C

Sistemim iyi olmasına ve fps yüksek olmasına rağmen takılmalar

Merhabalar iki ay önce linkini gönderdiğim sistemi bazı yükseltmeler yaparak satın aldım. https://www.itopya.com/kuark-ludusamd-ryzen-5-5600msi-geforce-rtx-4060-ti-ventus-3x-8g-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ss_h26112 Sistemde 4060Ti ve 5600x bulunmakta,ayrıca SSD'yi 1 TB Kingston yaptım,ram...
  2. C

4060 için fiyat bilgisi

Merhaba arkadaşlar, Laptop almak istediğim için bilgisayarımı satmayı düşünüyorum sadece fiyatı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. -RTX 4600,RYZEN 5600,FULL MSI sistem ve ekstra olarak thermaltake 240 lık sıvı soğutucu ve 1 tb harddisk Fiyat bilgisi verirseniz ona göre satış yapacağım ve...
  3. C

AOC 24G2SPU/BK Monitörde Yatay ve Renkli Çizgiler

Merhaba Dostlar, Eylül ayında itopya'dan bir monitör aldım ve aynı ayın sonunda aynı mağazadan hazır sistem aldım. Aldıktan 1-2 ay sonra FC24 indirdim. Kasım ayı'na kadar sadece Knight Online ve Valorant gibi ufak oyunları oynadım. FC24 oynarken oyun açılırken,kapanırken ve alt tab atarken yatay...
  4. C

W11 ve format yükledikten sonra fps düştü

Merhabalar arkadaşlar geçen ay 4060 ve ryzen 5600 bir cihaz aldım,w10 kuruluydu ve valorantta oyun içinde 400-500 fps en az 350 fps alıyordum fakat daha sonra lisans satın aldım ve w11 yükledim şuan fps 280’lere kadar düşüyor genel olarak ortalama 100-150 fps bir düşüş var ve bunun sebebini...
  5. C

Knight online sürekli açık olursa bilgisayar zarar görür mü?

Merhaba arkadaşlar. DA/ MSI 4060 sistemini topladım ve Knight Online oynuyorum. Sürekli açık bırakmak bilgisayara zarar verir mi? Veya günde 8-10 saat bilgisayarı dinlendirmeli miyim?
  6. C

Sistem aldıktan sonra ne yapmalıyım?

İtopya’dan hazır sistem aldım,driver+windows kurulum da satın aldım fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bios ve diğer driver güncellemeleri,XMP gibi şeyleri onlar yapacak mı yoksa ben mi yapmalıyım? Aldıktan sonra neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  7. C

Eşyalarımın kargoda kaybolduğunu düşünüyorum

Arkadaşlar merhabakar bir konuda yardıma ihtiyacım var. Vivenseden çalışma masası sipariş ettim ve cuma günü aras kargo ile gelmesi planlanıyordu fakat henüz gelmedi. Aradığımda ise parça eksik olduğu için iptal olacağı söylendi fakat vivensede kargoya verildi olarak görünüyor. Aras kargoyu...
  8. C

İtopya windows’u kuruyor mu?

Dün itopya’dan Donanım Arşivi msi sistemini aldım ve driver kurulum hizmetini aldım. Bu hizmette ne yapılıyor? Windows kuruluyor mu? Driverlar kuruluyor mu? Bios güncellemeleri ve ram yükseltme ayarı yapılıyor mu?
  9. C

Yarın DA sistemi almak için ne yapmalıyım?

Siteye bir dakika sonra girmeme rağmen satın alamadım yarın beylikdüzü ya da acıbadem şubeye gitmeyi düşünüyorum. Eğer alamazsam pazartesi günü sistem 1-2 bin tl fazlasına yine satışa sunulacak mı? Hangi şube daha boş olur ve saat kaçta orada olursam sistemi alabilirim?
  10. C

DA Sistem Hangi Mağazada Gelecek?

Bugün gelecek olan sistem hangi mağazaya gelecek ve mağazadan direkt kasayı ekran kartını her şeyini takıp veriyorlar mı?
  11. C

23 BİNE BU SİSTEM ALINIR MI?

https://www.itopya.com/kaanflix-speed_h23838 Bu sistem 23 bine alınır mı ssd ekleyeceğim ve 25 bin olacak yoksa donanım arşivi mi beklemeliyim?
  12. C

HP VİCTUS 29 BİN TL ALINIR MI?

Merhabalar arkadaşlar hazır sistem almayı düşünüyordum fakat alırsam windows yazılımı hazırlama,ram ayarları,ekran kartı takma,monitör bulma,anakartı falan iyi seçme gibi birçok meselesi var. Bu yüzden bir yandan laptop araştırıyorum,sadece valorant ve fifa oynayacağım bu yüzden laptop işimi...
  13. C

5000 TL’Ye Kadar Monitör Önerisi

3060 veya 4060 bir sistem alacağım ve iyi bir 144-170 hz arası bir monitör arıyorum,tavsiyeleriniz nedir?
  14. C

Sistem indirimi ne kadar sürede tükeniyor?

DA yeni sistemi bekliyorum fakat yayınlandığı saatten 2-3 saat sonra müsait olacağım,ilk indirim ne kadar sürede bitiyor ve fiyatı adım adım mı artacak?
  15. C

DA sistem tahmini ne zaman gelir ve ekran kartı nasıl olur?

Merhaba arkadaşlar,Sistem tahmini ne zaman gelir tecrübelerinize dayanarak bazı fikirleriniz var mı? Ekran kartını nasıl bekliyorsunuz bazıları amd geleceğini söylüyor umarım öyle bir şey olmaz ama bir bilgisi olan var mı?
  16. C

Tebilon güvenilir mi?

Arkadaşlar merhabalar. Tebilon ile hazır sistem sipariş etmeyi düşünüyorum ama güvenirliği hakkında bilgim yok. Siteden daha önce hazır sistem alan veya alışveriş yapan arkadaşlar yanıtlarsa çok mutlu olurum. Mağazalarından elden alma şansım var mı?
  17. C

Hazır sistem aldıktan windows key almalı mıyım?

Hazır sistem aldıktan sonra windows'u nasıl edineceğim? Bir ay deneme süresi oluyor mu fakat daha sonra ne yapmalıyım? Korsan vs.kullanmak istemiyorum fakat 3500 tl vermek zorunda mıyım?
  18. C

DA Yeni sistem hakkında

Arkadaşlar merhaba,yarın nasıl bir sistem bekliyorsunuz ve bu sistemler genellikle kaç gün aynı fiyatta kalıyor? Aynı gün stoklar bitip fiyatlar yükseliyor mu?
  19. C

17 bin TL'ye 5500-3060 sistem alınır mı?

17 bin TL'ye bu sistem uygun mu? 22-23 bine kadar bütçem var. Ondan dolayı Kasayı değiştirmeyi ve işlemciyi 5600 yapmayı planlıyorum onun dışında özelleştirmemin faydalı olacağı başka bir parça var mı yoksa farklı bir hazır sistem mi incelemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim...
  20. C

Ryzen 5/5600 ve RTX 3060 için Anakart,PSU ve Soğutucu Önerisi

Ryzen 5/5600 ve RTX 3060 12 GB sistem toplamayı düşünüyorum,hazır sistem bakacağım fakat parçaların bazılarını sepette değiştirmeyi düşünüyorum. Bu sisteme uygun Anakart,PSU ve Soğutucu için ne önerirsiniz? B450M Pro iş görür mü yoksa B550M Pro mu bakmalıyım? Aralarındaki fark nedir? PSU için en...
Geri