Arama sonuçları: *

1. K

İnstagram veya web üzerinden ucuz giyim

Bildiğiniz veya daha önce alışveriş yaptığınız bir yer varsa takım kıyafetler t-shirt eşofman yağmurluk gibi türlü türlü giyim satan sayfalar var mı. Aynı şekilde ayakkabı için de ucuz ve kaliteli bir şey alabileceğim bir yer var mı?
  2. K

Yardım Denetim Masasından sildiğim dosyayı geri getirme

Virüs sanıp MSMR isimli dosyayı sildim fakat o da Marvel Spiderman Remastered imiş. Sonuç olarak oyun gitti ne yapabilirim acil yardım lütfen. (Evet oyun crackti)
  3. K

Getiryemek indirim kuponu var mı?

80e 50 gibi güzel bir şey var mı arkadaşlar?
  4. K

Yardım Cooler Master TD500 V2 kullananlar bakabilir mi?

Bu kasanın fanlarının bağlı olduğu kontrolcünün anakarta bağlanan bir kısmı var mı? benim kablolar cok sıkışıkta bakamıyorum. MSİ Mystic Lighttan kontrol etmek istiyorum fakat kontrolcüyü anakarta nasıl takacağımı bilmiyorum. Kontrolcünün ucunu ya da daha önceden yapmış olan varsa mystic light...
  5. K

Cooler Master TD500 V2 Fan Kontrolcü?

Kasanın dahili fan kontrolcüsünü anakarta bağlayıp msi mystic light üzerinden kontrol etmek istiyorum fakat kontrolcünün pini hangisi bilemiyorum. Kabloları takipte edemiyorum. Fanlar bir yere takılı çalışıyor ama mystic lightta gözükmüyor. Yardım olabilecek var mı?
  6. K

MSI G272QPF vs Asus VG27AQ1A

https://www.amazon.com.tr/dp/B09XTQSHWY/ref=asc_df_B09XTQSHWY1695627000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09XTQSHWY&linkCode=asn...
  7. K

Darkflash DLX-21 MESH 4X140 mm ARGB

Gamegarajda hazır sistemde kasa özelliştirmede böyle yazıyor fakat kasaya dair net bir şey bulamadım. Yt üzerinde biri kendi fanını takıyor falan falan. Kasayı kullanan ya da bilgisi olan var mı nasıldır? 4x140mm gerçek mi?
  8. K

Yardım ASUS PRİME A620M-K ARGB?

Bu anakartta argb desteği var mı? yoksa da argb kontrolcü alsam kullanabilir miyim?
  9. K

Yardım GİGABYTE VS MSİ Hangisi Tercih Edilmeli?

https://www.trendyol.com/msi/g272qpf-27-1ms-170hz-wqhd-gsync-ips-gaming-monitor-p-750641727?merchantId=106198&v=tek-ebat&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_urun_listeleme https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-g27q-27-1ms-qhd-freesync-oyuncu-u-fiyati,1235618933.html...
  10. K

Yardım ASRock B650M-HDV Alınır mı?

Anakartta argb desteği var mı? Mystic Light gibi kontrol uygulaması var mı? Yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.
  11. K

Yardım ACİL! QHD/WQHD F/P IPS MONİTOR TAVSİYESİ

GİGABYTE G27Q bunu alacaktım fakat ebrar bilgisayarda herkes sorun yaşamış diğer sitelerde de fiyat farkı oynuyor bu fiyat bandında tavsiyeniz varsa yazar mısınız?
  12. K

Bitfenix Nova Mesh SE

Bu kasayı alacağım da kasa içinde gelen kontrolcüye alacağım sıvı soğutmanın fanlarını da takabilir miyim? Anakartta argb portu olmasa bile argb çalışır mı? Aura sync ya da Mystic Light ile kullanabilir miyim?
  13. K

Yardım MSİ VE ASUS ANAKART HAKKINDA

Merhaba arkadaşlar yardım istediğim konu şudur: MSİ Mystic Light kullanılabilen ya da Asus Aura Sync kullanılabilen AM5 platformunda düşük bütçeli anakart tavsiyeleriniz var mı?
  14. K

Çözüldü✓ 8+8 pin destekli güç kaynağı tavsiyesi

RX 7800 XT'nin 8+8 pin girişli olduğunu yeni öğrendim ve almak üzere olduğum güç kaynagında 1 adet 8 pin girişi bulunuyordu hemen iptal ettim 3-4k kasa ve psu bütçem var güzel bir şey öenerebilir misiniz...
  15. K

Ryzen 5 7500f vs 7600x

İki işlemciden birini alacağım fakat çok kararsız kaldım ne yapsam bilemedim dedim buraya konu açayım. RX 7800XT veya 4070ti almayı düşünüyorum.
  16. K

50.500 TL'YE BU SİSTEM ALINIR MI?

İşlemci:R5 7600x Anakart:MSİ PRO B650M-P Ram:Adata XPG Lancer 32 GB(16x2) 6000mhz cl30 Ekran Kartı:Sapphire RX 7800xt Nitro Gaming OC KASA+PSU: Deepcool matrexx-55 700w 80+ SSD:MLD M700 2TB Sıvı Soğutma:Thermalright Aqua Elite 240mm Monitor:Asus TUF VG27AQZ
  17. K

Yardım İncehesap Gaming Gecesi Taksit İmkanı

Yarın bu indirimlerde işime yarayan bir şey olursa almayı düşünüyorum da taksit seçeneği normal ürünlerde var fakat bu indirimli ürünlerde olur mu emin değilim. Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar bilgilendirme yaparsa cok sevinirim iyi forumlar...
  18. K

DA-C6 Sistem özelleştirmesi

https://www.gencergaming.com/da-c6 Sisteme argb sıvı soğutma eklesem argbsini kontrol edebilir miyim yoksa anakartı değiştirmem gerekir mi? Ekran kartını 7800 xt nitro+ yapacağım sıvı soğutma olarakta lian li galahad düşünüyordum fakat sonradan ses sorunu dikkatimi çekince id coolinge yöneldim...
  19. K

Yardım İncehesap gaming gecesi taksit seçeneği?

İncehesap gaming gecesinde ürünlerde taksit imkanı oluyor mu alan arkadaslar yardımcı olabilir mi?
  20. K

40-45 K MONİTOR DAHİL SİSTEM TOPLAMA

2K oyunculuk için ıps panel öncelikli monitor, 2 TB SSD kapasitesi ve ddr5 bi sistem toplamak istiyorum tavsiyelerini bekliyorum Hazır sistem önerilerini de atabilirsiniz.
Geri