Arama sonuçları: *

• Users: Foreus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

45.000 TL'ye Gaming Laptop önerisi

Merhabalar arkadaşlar sizlerden oyuncu laptop tavsiyeleri bekliyorum bütçe en fazla 45.000TL dir az biraz üstüne çıkabilirim ama çok da çıkamam. Aklımda olan bir model var, ismi de "MSI CYBORG 15 A13VF-899TR NOTEBOOK"
  2. F

Tb500 kullanımı mantıklı mı

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben hızla konuya gireyim. Şöyle ki, 2022'de arkadaşlarla halı saha yaparken arkadaşım şaka olsun diye ben koşarken ayağıma çelme taktı ve başka bir arkadaşım tutayım derken vücudum yay gibi bel bölgem içeri doğru gitti ve sonrasında belimde çok ciddi ağrılar...
  3. F

İnternet Sağlayıcısı için öneri

Merhabalar, öncelikle hızlıca sorunuma geçmek istiyorum. Şu anda Türk Telekom internet sağlayıcısını kullanıyoruz, ancak bu ay taahhütümüz bitiyor ve bize eski fiyatın 2.5 katını söylediler. 24 Mbps indirme, 5 Mbps yükleme sunuyorlar. Altyapımız VDSL olduğu için en fazla 33 Mbps alabiliyoruz. Bu...
  4. F

Bilgisayarım da gereksiz çokça sorun çıkıyor

Öncelikle kolay gelsin iyi forumlar. Bilgisayarım da her yerde ki her türlü fps videolarını izledim yaptım 2020 de aldığım bu pc de benzer veya daha alt modellerde ki bilgisayara sahip arkadaşlarım kadar fps alamadım alamıyorum. Odam da klima var ve 25-28 derece arası odam her daim ona rağmen...
  5. F

Bilgisayar kapanınca açılmıyor temas edince resetliyor

Merhabalar hızla sorunumdan bahsediyim. Şöyle ki bilgisayar uzunca bir süre sorun yaşatmazken bir anda oyunlarda kendini resetliyor çöküyor bazenleri ise masaya çarpınca reset atıyor bazen ise hiç açılmıyor. Anakart kablosu söktüm açıldı ancak ikinciye oldu bu sefer rami de sök takta oldu, bir...
  6. F

Elektro gitar ve amfi

"IBANEZ GRG170DX-BKN GIO RG Serisi Black Night Elektro" Gitar gitara sahibim elimde "BEHRINGER UMC202HD - 2x2, 24-Bit/192kHz USB Ses Kartı" var bana bunu amfi yerine kullanırsın diye aldırdılar fakat olmuyor amfi olarak "Blackstar ID:Core 10 V3 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi" önerildi bu 3...
Geri