Arama sonuçları: *

1. E

Valorant ''ACCOUNT LOCKED'' banı hakkında

Arkadaşlar geçen günlerde valorant hesap satan bir site üzerinden valorant hesabı satın aldım, hesabı satın aldıktan 2 gün sonrasında ise Account Locked adı altında süresiz oyundan uzaklaştırma aldım. Sonrasında e posta adresime girdim ve Riot Support tarafından bana bir e posta gelmiş ve...
  2. E

Laptopa 2. ram alıcam

Arkadaşlar merhabalar geçenlerde https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ayar-68p33ea-p-HBCV000028LMIR?magaza=Sepetist bu laptopu aldım DDR5 4800MHz 8 gb tek slot ram içeriyor. 1 tane daha 8gb ram alıcam takıcam 2x8 olması için önerebilceğiniz ram var mı ? ? ?
  3. E

Hangi HP Victus sizce

Arkadaşlar son olarak 3 laptop arasında kaldım öncelikli amacım mühendislik derslerimi ve gündelik işlerimi görmesidir. O yüzden sizce bu fiyat farkına değer mi ;? Hangisini almalıyım ? 1...
  4. E

Acer nitro 5 laptop alınır mı

Arkadaşlar Acer nitro 5 laptop alınır mı 15.6 inc RTX 3060 ve İntel i7 11800 h var içerisinde. Ekstra olarak 11800h hakkında cok bilgi sahibi değilim solidworks tarzı mühendislik ve 3D çizimlerde simülasyonlarda işimi görür mü çok teşekkür ederim
  5. E

HP Victus deneyimi olanlar

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-d1011nt-intel-core-i5-12500h-16gb-ddr5-512gb-6-gb-rtx-3060-144hz-freedos-16-1-fhd-tasinabilir-bilgisayar-6g0e0ea-p-HBCV00002NT8KJ?magaza=VPB%C4%B0L%C4%B0S%C4%B0M daha önce bunu kullanan deneyimi olan var mı arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum. Veya bu...
  6. E

17-25K Bütçem var Laptop önerisi

RTX 3060 veya eşdeğer seviyede ekran kartı içeren Laptop önerisi
  7. E

Mühendislik için Laptop önerisi

Merhabalar arkadaşlar herkese iyi forumlar. Makine mühendisliği 3. sınıfa gidiyorum halihazırda bir bilgisayarım var fakat okuldaki çizim ve kodlama derslerım için hem oyun oynayabilceğim hem işlemcisi iyi bir laptop önerisi olan arkadaşlar var mı bütçe 15 25 k arası şimdiden teşekkür ederim...
  8. E

OEM Application Profile

Merhaba arkadaşlar . Bilgisayarıma format attım ve sonra nvidia denetim masasını indirdim sonra bios u güncelledim sonra chipset driver indirdim ve geforce experience indirdim en son Ramleri 3000 mhz yaptım . Şuan için bilgisayarda bir eksik var mı arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu konuda pek...
  9. E

Sinir krizi geçiricem arkadaşlar bilen yardım etsin lütfen

Öncelikle merhabalar arkadaşlar . Üniversite ödevi olarak bize windows word uzerınden ödev verıldı ordan yazıp teslım edicez. Bundan 4 ay önce bir tane ünlü youtube kanalından UEFI dosyasını alıp bılgısayarıma windows 10 home format attım fakat ürün anahtarım olmadığı için sadece deneme sürümünü...
  10. E

Monıtörum 144 hz desteklıyor ama yapamıyorum

Merhaba arkadaslar monitörüm James Donkey 27 inç 144 hz bilgisayarı sıfırladım sonrasında pc yi açınca tekrardan 144 hz yapmak ıcın ayarlara gırdım ama system 32 hatası verdi ilk defa böyle bir şey ile karşılastım yardımcı olur musunuz . FOtoğraflı halini attım bakarsanız yardımcı olursanız çok...
  11. E

WINDOWS SIFIRLAMA SORUNU

MERHABA ARKADAŞLAR GEÇENLERDE ABDULLAH ABİNİN PAYLAŞTIGI 5300 TL LİK SISTEMI SATIN ALDIM . SİSTEMI ACTIGIMDA WINDOWS KURULUYDU . SONRADAN SISTEME 1 TANE 500 GB HDD TAKTIM VE BİLGİSAYARI SIFIRLAMAK ISTEDIM CUNKU HDD YE KURUCAKTIM WINDOWSU . WINDOWSU SIFIRLAMA YERINE GIRDIM ORDA HERSEYI DUZGUN...
Geri