Arama sonuçları: *

1. F

Bu sistem bu paraya değer mi ?

Geçen günlerde zaten donanım arşivi instagram sayfasında paylaşılmıştı biraz daha uygun fiyatı vardı o zaman. Bizde zaten bitane arkadaşıma aldık fakat şuan bende almaya karar verdim...
  2. F

Razer hyperpolling dongle lazım

Arkadaşlar selam. Razer deathadder v3 hyperspeed mouse aldım 8000hz özelliği var diye fakat hyperpolling dongle olmadan kullanılamıyormuş... kutu içeriğinden çıkan dongle da hyperpolling dongle değilmiş. Aranızda satan varsa veya alabileceğim bir yer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  3. F

Son 1 Aydır Pingim Normalden 5 Kat Daha Fazla Sebebi Nedir

normalde valorantta istanbul sunucusunda pingim 6-7 iken şuan 27 den aşağı düşmüyor. speedtest.net üzerinde ise normalde 2 den yukarı çıkmaz iken şuan sabit 14 ve bu beni gerçekten sinir etmeye başladı oyunumu etkilemesi umrumda değil ki avrupa sunucularında 60 ms görmeye başladım gerçekten...
  4. F

LG vs LENOVO hangisi alinmali

https://www.epey.co.uk/monitor/compare/857164-907415/lg-ultragear-24gn65r-b_lenovo-legion-r25i-30/differences/ bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha mantıklı
  5. F

5K bütçem var monitör önerirsi alabilir miyim?

5K civarı bütçem var max 5300 kaliteli paneli olan oyun oynarken üzmeyecek bir şey arıyorum max 24 inç olmalı masamda yer yok https://www.hepsiburada.com/msi-23-8-g2422-1920x1080-fhd-flat-ips-170hz-1ms-adaptive-sync-gaming-monitor-p-HBCV00004V6CAA?magaza=Trend%20Bilimum bunu almıştım iade...
  6. F

Öneri ssd onerisi ve indirim

ssd almayi dusunuyorum sizce bu nasil ya da oneriniz varmidir...
  7. F

Klavyede shifte basmadan çalışmayan tuş var

Klavyede shifte Ş tuşu shifte basmadan çalışmıyor tek bu tuşta oluyor yardım edin lütfen. sorunun videosu
  8. F

laptopum için ram bulamıyorum yardım lazım

Merhaba yeni aldığım laptopta 8gb ram olduğu için yeni ram almak istiyorum fakat aynı özelliklerde ram bulamıyorum yardımcı olurmusunuz DDR5 - 5600mhz CL46 1.1V değerlerine sahip sodimm ram arıyorum. ekteki resimde bilgisayarda takılı olan ramin özellikleri var şimdiden teşekkür ederim.
  9. F

i5 13500hx+4050 vs r5 7640hs +4060

merhaba ben yakın zamanda amerikadan laptop getirtmeyi planlıyorum hoşuma giden 2 model var hem bütçeme uygun hemde mağazadaki stok durumuna göre bu 2 model bana en ugunu gibi geldi. modellerden biri...
  10. F

asus tuf a16 intel vs amd versiyonu hangisini almalıyım

Üniversiteye geçiyorum bu sene hem istediğim şekilde oyun oynayıp hemde kod yazıp edit yapmak için bir laptop arıyorum. asusun tuf a16 modeli çok hoşuma gitti yurt dışından getirteceğim büyük ihtimal ama amd versiyonu mu yoksa intel versiyonu mu alsam arada kaldım. intel versiyonu ...
Geri