Arama sonuçları: *

• Users: estopiaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. estopiaa

BASEUS D02 PRO alınır mı

Selamlar dostlar . Öncelikle kulaklığı kız kardeşime alacağım. Yüksek ses , bass gibi özelliklere çok gerek yok . Jbl 520bt istiyor ama fiyati çok yüksek . Bu fiyat araliginda önerebileceginiz Bluetoothlu kulaklik varmidir ?
  2. estopiaa

Gta 5 Online Nasıl Girilir

Selamlar dostlar. Bilgisayarımı eskiden bilgisayarcı bir abime toplattim . Bilgisayara GTA 5 yüklemişti . Orijinaldir büyük ihtimal . Orjinalse online nasil giris yapabilirim . Orjinal olup olmadigini anlamanin bi yolu varmidir ? Online kısmında "GTA Online oynamak için Social Club'a giriş...
  3. estopiaa

Steam Cadilar Bayramı İndiriminde Alinacak Ucuz Fiyatli Oyunlar

Ekte ki gibi 3 oyunu almak istiyorum . Yüksek fiyatli 1-2 oyun degilde düşük fiyatli 5-10 oyun olsun mantigindayim . Önerebileceginiz baska oyun varmıdır ? Türü farketmez .
  4. estopiaa

Vooka Trol Red Switch Klavye Alınır Mı ?

https://ty.gl/zqwek56t4f Öncelikle selamlar dostlar. Klavye fiyatları çok uçmuş durumda . Beni 1-2 sene götürecek bir klavye arıyorum. Klavyeye vuran , kıran bir insan değilim . Masamda küçük zaten. %60 bir klavye şart oldu . Bütçe olarak bu 600TL üzerine çıkamam . Ama önerdiginiz ekipmanlarin...
  5. estopiaa

Vooka Trol Red Switch Alınır Mı

Klavye fiyatlari aşırı uçmuş durumda ve ucuz bişeyler bakiyorum . Klavyeye öyle abanan vuran vs gibi bi insan degilim beni 1- 2 sene götürür mü ? Çok kararsız kaldım mouse olarak steelseries rival 3 te karar kıldım. Sizce mantıklımı yada önerebileceginiz baska ekipman varmıdır
  6. estopiaa

Logitech G102 vs G203

Yeni mouse aramaktayim bu fiyat araliginda en iyi mouseler bunlardir herhalde daha yuksegine cikma sansim yok hangisi tercih edilir ?
  7. estopiaa

400-500 tl arasi kaliteli klavye

400-500 tl arasi bisey bakiyorum rgb takintisi var bende rgb olmali guzel renk animasyonu olan seside normal olan bi klavye lazim
  8. estopiaa

Motora teyp tweeter baglanir mi

Falcon Master 50 cc motorum var . Elimde 1 pioneer teyip 2 tanede twetter var . Yuksek sese gerek yok . Calisir mi . Sepetin icine kurmayi düşünüyorum .
  9. estopiaa

Çita 100r Gold mu | Cg 125-6 mı ?

Bu ikisi arasında kaldım . Fiyatları arasında 5 bin tl bulunmakta . Hangisi daha mantıklı . Modifiye düşkünüyüm . Zaten modifiye edeceğim . Modifiye hangisine daha çok yakışır ve 12 taksitle almak mantıklımı ?
Geri