Arama sonuçları: *

• Users: aalikeser
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. aalikeser

Yardım Vestel 50UV9750 ve 55UV9750 Alınır mı? (Bütçe: 50-55 Bin TL)

Selamlar herkese, Mimarlık ofisimiz ve evde kullanım için toplu bir TV alımı yapacağız. 2 Adet 50 inç 1 adet 55 inç tv alacağız. Bir bayiden Vestel modelleri için fiyat aldım ancak görüntü kalitesi konusunda emin olmak istiyorum. Durum şöyle: Kullanım Amacı: Ofis (2 Adet 50"): Müşterilere...
  2. aalikeser

Yardım Picsart Paw 3311 sensör sorunu

Herkese selamlar normalde kablolu mouse kullanıyorum ancak yedek olması açısından ve bazen de oyun oynamak için kablosuz mouse arayışım vardı. İlk olarak gamepower fenix modelini aldım ve mouse mousepad üzerinde çalışmadı. Mousepadin siyah kumaşa yakın bir yüzeyi var. Mouse başka siyah...
  3. aalikeser

Dungeon Hunter 4 benzeri Oyun Önerisi

İyi forumlar Mobilde Dungeon Hunter 4 diye bi oyun vardı bilenler vardır. Oyunda 4 farklı sınıf vardı (Savaşçı, Okçu, Büyücü, bi tane daha vardı). bu sınıflardan birisini seçip görevler yapıp boss kesiyoduk. seviye kastıkça farklı ekipmanlar açılıyodu vs. iki sorum var Birincisi bu türün adı...
  4. aalikeser

Pc Toplama Yardım Rtx 4070 super

Hocalarım Merhabalar, *MSI B650 GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6000MHz (OC) Anakart *AMD Ryzen 7 7700 (8 Çekirdek) 3.8GHz ~ 5.3GHz 32mb AM5 İşlemci *GALAX GeForce RTX 4070 SUPER EX Gamer 1-Click OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı *GoodRam IRDM Black 16GB DDR5 6000MHz CL30...
  5. aalikeser

Amd Ryzen 7 7700 İşlemci sahte mi?

Merhabalar, Teknoraks sitesinden iki adet ryzen 7 7700 işlemci aldım. İşlemciler bir günde elime ulaştı ancak ikisi görünüş olarak birbirinden farklı. Bu durumu yaşayan var mı ve bu farklılığın sebebi nedir? Kırmızı ile işaretlediğim kısımda farklılık mevcut.
  6. aalikeser

Windows Pc yardımıyla Android telefon depolama yönetimi

Hayırlı Forumlar Hocalarım android telefonumda uzun süredir temizlik yapmadım ve 128 gb hafızadan 3 gb kaldı. Haliyle telefonda donmalar tıkanmalar başladı. Telefonda kopya fotoğraflar videolar gereksiz uygulamalar vs nereden baksan bi 30 40 gb alan kaplıyodur. Bunları temizlemek, uygulamaları...
Geri