Arama sonuçları: *

• Users: Madebodom
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Madebodom

Asus Tuf Gaming Oc GT301 için Sıvı Soğutucu ?

Arkadaşlar selam 7800x3d işlemcim var kasam da Asus Tuf Gaming Oc GT301 bana bunun için güzel 360mm sıvı soğutucu önerebilir misiniz acaba..
  2. Madebodom

32GB Tek Kanal Ram iyi midir? ?

Arkadaşlar 7800x3d işlemcili 9070XT ekran kartlı bir sistemim var. Anakart da B650M-R bu arada. Sistemde 32GB 1 adet ram mevcut. Ram fiyatlarından dolayı şuan zaten kârda olduğumu düşünüyorum da acaba 16x2 olsaydı daha mı iyi olurdu performans açısından?
  3. Madebodom

Bu Sistem Bu Fiyata?

Arkadaşlar bu fiyata bu sistem değer mi ne dersiniz?
  4. Madebodom

Tavsiye Sistem Sizce Bu Parçalar Nasıl ?

Arkadaşlar 60k bütçem var üstüne 3 5 daha koyup şöyle bir sisteme geçebiliyorum sizin düşünceleriniz nelerdir ? https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-7800x3d-sekiz-cekirdek-4-2-ghz-kutusuz-fiyati,475415939.html...
  5. Madebodom

Yardım 13400F ve 3070 Ti sistemde Diablo 4 en düşük ayarlarda kasıyor

Arkadaşlar SSD var RAM'ler 8GBx2 - 13400F ve 3070 Ti'lı sistemde Diablo4 en düşük ayarlar da nasıl kasabilir ya? Şuraya konu açıyorum bu yazıları yazarken bile PC anlık 1sn donuyor ben yazmaya devam ettiğim için bir anda otomatik 16X hızdaymış gibi birden yazılar geliyor falan anlamadım ben bu...
  6. Madebodom

Yardım 13400F vs 14600K ile Uyumlu Uygun Anakart Tavsiyesi DDR5

Arkadaşlar merhaba, şuanda 13400F işlemcim var. Bunu ilerleyen zamanlarda 14600K ile değiştireceğim hatta i7'li bir işlemciye bile geçebilirim. Burada sormak istediğim şey 13400F ve 14600K ile uyumlu şuan ki sistemimi bozmayacak DDR5 bir anakart tavsiyesine ihtiyacım var. Aynı zamanda DDR5 ram...
  7. Madebodom

"Cooler Master MasterLiquid ML240L" RGB Kontrolünü Nasıl Sağlarım?

Arkadaşlar selam, kasa fanlarım ayrı renk oluyor onu kasadaki rgb tuşu ile ayarlayabiliyorum ama işlemciye sıvı soğutucu taktırdım onun da girişleri 4 pinli kasamda kontrolcü var ama hepsi 3 pinli. Ben bu işlemcinin rgb'sini bir driver vs yöntemi ile rengini ayarlayabilir miyim yoksa 4pin to...
  8. Madebodom

Lian Li O11 Dynamic Mini Snow Hakkında

Arkadaşlar selam, 3070TI ekran kartlı - sıvı soğutmalı bir pc'm var Colorful H610M-E M2 modelli anakartım var. Bu Lian Li kasasını almak istiyorum fiyatı şuan güzel ama benim sistem bu kasaya sığar mı uyar mı onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
  9. Madebodom

Chrome'a "Tüm Yer İşaretleri" Geldi Bunu Nasıl Kaldırırım ?

Arkadaşlar yer işaretlerim sıralı bir şekildeydi fakat az önce pc'yi açtım en sağ tarafa Tüm Yer İşaretleri diye bir şey gelmiş gitmiyor silemiyorum da bunu nasıl kaldırabiliriz?
  10. Madebodom

3070TI Ekran Kartımda FreeSync Destekli Monitör Kullanabilir miyim?

Arkadaşlar nvidia olduğu için GSync destekli monitör kullanmam gerekiyormuş sanırım fps tabanlı oyunlarda kırılmalar yaşamamak için günümüzde bu durum hala devam ediyor mu yoksa 3070ti ekran kartında freesync destekli bir monitör alsam sıkıntı yaşar mıyım?
  11. Madebodom

2K Monitör Önerisi ?

Arkadaşlar selam 27inch veya üstü - 2K - 144/165Hz - 1MS - HDR - Curved desteği olan bir monitör arıyorum bütçem 6.000/8.000TL Bulduğum 2 monitör var onları da aşağıya ekleyeyim iyi/kötü şeklinde değerlendirelim. Ayrıca sizin de önerileriniz varsa onları da değerlendirelim :)...
  12. Madebodom

i5-11400F 1660 Super Ekran Kartlı Bilgisayarım Ne Kadar Eder?

İşlemci: Intel i5-11400F Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 Super Ram: Hikvision 8x2 SSD: 240GB H510m-a Anakart Sizce ne kadar eder?
  13. Madebodom

Bu Bilgisayarda Sorun Yaşar mıyım?

Arkadaşlar merhaba, yeni bir bilgisayar aldım ve sizlerin de düşüncelerini merak ettim. Acaba bu bilgisayarla oyunlarda bir sıkıntı yaşar mıyım? 2k oynamayı planlıyorum kasa hdmi ile televizyona bağlı tv'de 4k çözünürlüğe sahip bir TV. Dar boğaz vs sorunları olur mu cevaplarsanız sevinirim...
Geri