Arama sonuçları: *

• Users: Rainars
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rainars

Beyaz dikey ekran kartı aparatı önerisi

arkadaşlar sistem ekteki gibi. Bana kasayla da uyumlu beyaz bir dikey ekran kartı aparatı lazım.
  2. Rainars

Bu hazır sistem alınır mı?

Arkadaşlar ekteki sistemin işlemcisini 9800x3dye yükselttim ve güzel gibi duruyor düşünceleriniz neler? 141.000 tl ediyor şuan. Ocağın sonunda alacağım.
  3. Rainars

5080 & 9800x3d Beyaz sistem iyi midir?

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/42J5P1NT
  4. Rainars

Gamegaraj hazir sistem

Arkadaşlar gamegaraj sitesindeki bir hazir sistemin parçalarını kendimce değiştirdim ve böyle bir şey oldu. Nasildir? Alinir mi? Ocağın sonlarina doğru alacağım.
  5. Rainars

Oem bilgisayar tavsiye

Arkadaşlar sistem nasil alinir mi? Kirmizi olanlari secenekler arasindan kendim degistirdim
  6. Rainars

9800x3d ile 5080 veya 5070ti

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 100-150k arasında üst düzey 2kda rekabetçi oyunların hepsini en az 270 fps Hikayeli yeni oyunlarda da güzel bir performans istiyorum fakat 5070ti ile 5080 arasındaki fiyat farkı çok uçuk. Sizlere sorum şu aradaki fiyat farkına değer mi yoksa biraz daha...
  7. Rainars

500gb sata ssd önerisi

Arkadaşlar yukarda yazdığım gibi 500 gb sata ssdye ihtiyacım var fakat farklı önerilere de açığım. 2 farklı depolama var şu an bilgisayarda 1 tane 250gb m2ssd 1 tane 250 gb seagate harddisk. m2ssd oyunlarda mükemmel, windows da ona kurulu fakat tahmin edebileceğiniz üzere 250gb çok az ve...
  8. Rainars

Exvega Andromeda 2024 versiyonu almaya deger mi

Exvega Andromeda 2024 versiyonu ile Normal Exvega Andromeda arasında 600tl fark var. Bu farkı ödeyip 2024 versiyonunu almalı miyim yoksa fiyat farkına değmez mi
  9. Rainars

3800tlye kadar Ofis koltuğu önerisi

Arkadaşlar yazdığım gibi bütçem 3800tlye kadar daha az olsa da olur boyum 1.92 kilom 90 uzun süreler rahat oyun oynayabileceğim ofis koltuğu önerileri istiyorum lütfen.
  10. Rainars

1300-1400TL ARASI SSD Önerisi

1300-1400TL ARASI SSD Önerisi, Anakartım B350 PLUS
  11. Rainars

Oyun için 240gb harddiskten SATA SSDye geçsem fark yaratır mı?

Oyun için 240gb harddiskten SATA SSDye geçsem fark yaratır mı? yoksa 240gb m2 ssdmi sistemden çıkarıp 1tb'a geçmem mi gerekiyor
  12. Rainars

Olabildiğince ucuz 1TB m2 ssd önerisi

Arkadaşlar Anakartım ASUS B350 PLUS. Bende 240gb m2 ssd var 1 tane 250gb harddisk var ve yetmiyor harddiskde oyunlar çok kötü oluyor sata ssd alsam hard disk yerine hem daha ucuz olur hem de beni rahatlatır mı yoksa m2 mi almam gerekiyor
  13. Rainars

Ekran yarım saniyeliğine donuyor

Arkadaşlar yukarıda yazdığım gibi sıklıkla oyun oynarken ve biraz daha nadir masaüstünde bilgisayar anlık olarak donuyor sonra devam ediyor çok tilt edici çözümünü bilen var mı Ekran kartım rtx 3060 İşlemcim ryzen 5 5600 anakart asus b350 plus 16gb ram var
  14. Rainars

1500-2300tl arası kaliteli mümkünse rgb mekanik klavye önerisi

Başlıkta bahsettiğim gibi bütçem o civarlarda biraz daha aşabilirim eğer değeceğini düşünüyorsanız. Önümüzdeki ay almayı düşünüyorum
  15. Rainars

Rtx video iyileştirmesi

Arkadaşlar böyle bir seçenek var nvdia denetim masasında bunu ne yapayım açıp 4 mü yapayım kapalı mı kalsın ne işe yarar oyunlardaki rtx mi bu açıklayabilecek var mı
  16. Rainars

240hz 27inç monitörün yanına 2k monitör önerisi

Arkadaşlar selamlar Başlıkta yazdığım gibi şu an bir tane 240hz asus 27inç monitörüm var valorant cs tarzı fps oyunlarını sevdiğim gibi ama bir rdr2 hayranı olarak hikaye oyunlarına da sardım ve 2kda çok fark olduğunu duydum. Hikaye oyunlarına derin bir şekilde başlamadan sizlerin önerilerini...
  17. Rainars

11.500 bütçe için SIFIR ekran kartı önerisi 1080p (NVDİA Şart)

Arkadaşlar başlıkta da görüldüğü gibi Ekran kartı önerileri istiyorum linkleriyle beraber olursa çok güzel olur ilerde işlemcimi de ryzen 5 5600e yükselticem bunu da göz önünde bulundurursanız çok sevinirim aklımda rtx 3060 12gb, 3060ti 8gb ve 4060 var illa parayı sonuna kadar harcamak zorunda...
  18. Rainars

Sistemimi geliştiricem yardım istiyorum.

Arkadaşlar selamlar şu anda elimde asus b350plus anakart üzerinde gigabyte rx590, Ryzen 5 3600 16gb 3000mhz ram ve 240gb ssd bulunuyor. Önümüzdeki 3 ay içinde ekran kartımı Galax RTX 3060ti'a geliştirmek istiyorum (amd kesinlikle istemiyorum gerek verdiği siyah ekran hataları gerek uygulamasınız...
Geri